Cautare

1835 de rezultate pentru "furt de aur in pitesti" (5.77 secunde)
Piata neagra a bijuteriilor a atins in momentul de fata cote alarmante, este de parere presedintele Patronatului Bijutierilor din Romania (PBR), Heinz Karl. "Comertul subteran cu bijuterii de toate tipurile depaseste cu mult 70% din piata totala a bijuteriilor din tara noastra".
Descinderea de la Garant, in urma careia au fost ridicate aproape 140 kilograme de aur, zeci de mii de euro si dolari si miliarde de lei vechi, reprezinta cea mai spectaculoasa actiune din istoria recenta a Garzii Financiare, Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF) si Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Constanta (OJPC).
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
Intr-o excelenta revista a unei retele de librarii (Diverta) citesc o istorie care mi se pare incredibila. Se spune ca, abia instalat in functia de rege al Romaniei, Carol I a hotarat sa construiasca o resedinta a casei regale.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6, au documentat activitatea unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din locuinta si societati comerciale, compusa din I. Dumitru de 25 de ani, I. Gabriel de 26 de ani, L. Jean de 26 de ani si C.
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA. În calcul nu au fost luate, deocamdata, fondurile pentru exproprieri.
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an Gandul:
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
"In Romania, munca cinstita nu te scapa de saracie" - este propozitia pe care o auzi din gura oricarei persoane prinse la furat. In acest fel, infractorii se scuza, in opinia lor, atunci cand cineva descopera ce vila si masina ultimul tip isi pot permite dintr-un salariu de mizerie.
In Evenimentul Zilei de duminica, 01 octombrie 2006 ,dl Mircea Ionescu-Quintus marturisea: "Nu am avut puterea sa refuz Securitatea" In articol se afirma ca dl Quintus a fost informator al Securitatii comuniste. A avut o sora recompensata cu 3 kg de aur de Securitate.
In Cotidianul.ro a aparut un grupaj intitulat "Dezvaluirile cotidianul.ro despre nesimtirile anticriza ale puterii. Basescu-si poleieste cu aur de 50.000 de euro biserica", pe care il puteti citi in continuare.
Castigatorul Premiului Oscar pentru rolul sau din Dallas Buyers Club, Matthew McConaughey a revenit de curand pe marile ecrane, intr-o noua interpretare de exceptie, de aceasta data in filmul Goana dupa aur, cu titlul original Gold.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR Este cunoscuta preocuparea profesorului Sorin Danciu de a alcatui o adevarata arhiva de aur a personalitatilor care au vizitat, de-a lungul timpului, Calarasiul.
In vremuri de criza e bine sa nu porti aur la gat, ca sa nu sfarsesti prin a fi taiat! In urma cu cativa ani am asistat neputincioasa la un caz in care doi indivizi i-au smuls unei fete lantisorul de aur de la gat.
Titi Aur: ... Cristina Scutaru) Titi Aur, multiplul campion national de raliuri care a infiintat Scoala de Conducere Defensiva si Pilotaj Titi Aur, a explicat, la DC News, ce inseamna pericolul in ceea ce priveste masinile puternice.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. Ca urmare a acestei decizii, Rafinaria Arpechim va functiona pana la pronuntarea instantei de fond.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. Cu un an inainte de punerea in functiune a Unitatii 3, productia va fi de 15.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
google-analytics.com