Cautare

3284 de rezultate pentru "furt auto popa nicolaie" (3.21 secunde)
Florina de 50 de ani, din Bucuresti, cunoscuta cu antecedente penale, suspecta de comiterea unui furt. ... Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 4, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 2, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu M.
Razvan este urmarit in baza unui mandat de executare emis de Judecatoria Vaslui, fiind condamnat la 7 ani de inchisoare, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 5, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, distrugere si fals privind identitatea, I.
Razvan este urmarit in baza unui mandat de executare emis de Judecatoria Vaslui, fiind condamnat la 7 ani de inchisoare, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 5, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, distrugere si fals privind identitatea, I.
Constantin in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. ... in stare de libertate sub aspectul săvarsirii infractiunii de furt calificat.
Oborul Nou din sectorul 2, a avut loc un furt din locuinta. ... Cercetarile sunt continuate de catre politisti din cadrul Sectiei 8 Politie, in vederea identificarii autoarei si tragerea la raspundere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Cercetarile sunt continuate de politisti ai Sectiei 9, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu N. ... in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. ... Cercetarile se efectueaza de catre Sectia 12 Politie, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat si inselaciune, cu S.
Cercetarile sunt continuate de politisti, sub aspectul savarsirii infractiunii de "tentativa la furt calificat", cu cei doi in stare de libertate. ... Florentin in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa furt.
Aflati aici care sunt cele mai noi metode de furt din locuinte si masini In fiecare an in perioada sarbatorilor hotii se inmultesc. ... Furt din masina, fara nicio distrugere Si in ceea ce priveste furturile din masini, hotii s-au specializat.
De asemenea au fost identificate bunuri despre care exista indicii ca provin din infractiuni de furt. Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 20 sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si complicitate la furt calificat, cu patru dintre membrii gruparii in stare de retinere.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 18 Politie, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, cu cele doua in stare de libertate. ... in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de furt.
Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului de Politie Metrou, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu P. ... Cercetarile sunt continuate de politisti, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu B. ... Cercetarile sunt continuate de Sectia 26 Politie, sub aspectul savarsirii infractiuni de furt calificat, cu F.
Trei tineri din comuna gorjeana Runcu au fost arestati preventiv pentru un furt si un jaf care au avut loc in judetul Gorj. ... Vasile Doru Pirici este acuzat de talharie si violare de domiciliu, iar Vasile Breben, de complicitate la furt calificat.
Metoda accidentului E o modalitate de furt care a ajuns chiar si in strainatate si care implica, asa cum ii spune si numele, un mic accident.
Un copil roman a fost umilit la scoala dupa ce profesoara de etica l-a nominalizat ca fiind principalul suspect la o lectie despre furt. Potrivit parintilor copilului, profesoara i-a spus copilului ca el e cel mai indreptatit sa vorbeasca despre subiect deoarece romanii sunt cunoscuti pentru furt
La ora la care fabrica auto din Craiova ar fi trebuit sa duduie, iar tirurile pline cu masini "made in Craiova" ... 20 de vopsitori auto In aceasta perioada, singurele angajari posibile la producatorul auto din Banie sunt cele de vopsitori auto, dar si numarul acestora este derizoriu.
Furt fara precedent in fotbalul european sub ochii a 53.329 de spectatori Revolta maxima pe Arena Nationala dupa un meci Romania - Olanda al carui rezultat a fost decis de o combinata scarboasa intre un arbitraj sinistru al scotianului Craig Thomson si spiritul de profitori pe care descendentii lui Cruyff par sa-l fi descoperit aseara.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a afirmat, in sedinta de miercuri a Guvernului, ca regreta ca unele partide, promoveaza mesaje cu caracter populist legate de taxa auto.
 Conducerea Prefecturii Gorj intentioneaza sa ia masuri pentru a limita accesul candidatilor la permisul auto. ... Oamenii legii ii solicita prefectului sa faca demersurile necesare pentru inasprirea conditiilor pentru obtinerea permisiului auto de catre gorjeni.
Despagubiri mari in domeniul auto Cind aud de "RCA ", conducatorii auto nu se prea entuziasmeaza. Ei trebuie sa plateasca in fiecare an o prima de asigurare pentru raspunderea civila auto.
Politele auto incheiate in 2005 au insemnat doua treimi din volumul primelor subscrise pe segmentul asigurarilor generale. Piata romaneasca a asigurarilor auto va depasi un miliard de euro in 2006.
google-analytics.com