Cautare

3284 de rezultate pentru "furt auto popa nicolaie" (3.30 secunde)
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
Cine nu dispune de resurse propriii suficiente are ca posibilitati de finantare creditele bancare pentru nevoi personale sau de tip auto sau leasingul.
- Este mult "deci ca atare", dar si legea este complicata Nicolae-Vlad Popa: ... Nicolae-Vlad Popa: ... (Legea privind privind vanzarea bunurilor imobile in care se desfasoara activitati de asistenta sanitar-veterinara.) - Deci, va rog domnule senator Popa sa stati jos.
Noul sef al Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat ieri, dupa numirea sa in functie, ca in perioada urmatoare va face o evaluare la nivelul IGPR, dupa care isi va prezenta prioritatile ministrului administratiei si internelor, Traian Igas.
Florian de 22 de ani, ambii din Bucuresti, care aveau asupra lor doua perechi de geamuri de oglinzi auto. ... Cercetarile sunt continuate de Sectia 7 Politie cu cei in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat.
Piata pieselor auto din Romania, estimata la un miliard de euro in 2011, este controlata de unele companii de asigurari.
Liderul PDL Iasi Mihaela Popa a demisionat din functie Presedintele interimar al organizatiei judetene PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa, a anuntat, astazi, ca a demisionat din functie, pe fondul tensiunilor din filiala, transmite NewsIn.
Cercetarile sunt continuate cu cei in cauza in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate cu cel in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Secretul - pasi mici, dar siguri, multa seriozitate si multa munca.OD Tehnic este o firma doljeana ce executa piese din materiale compozite (rasini armate) precum obiecte sanitare, mobilier de gradina, elemente pentru parcuri de distractii si locuri de joaca pentru copii, fose ecologice, recipiente pentru uz industrial sau alimentar, elemente de constructii, respectiv elemente auto.
Moartea lui Nicolaie Dobrin, fara indoiala unul dintre cei mai talentati fotbasti romani din istoria "sportului rege", nu avea cum sa lase indiferenti pe cei mai multi dintre romani. ... Domnul Nicolaie Vacaroiu s-a simt dator sa aduca un omagiu fotbalistului care a intrat in legenda.
Pe langa Johnson Controls, care a inceput chiar recrutarile de personal pentru fabrica pe care o va pune in functiune in incinta Ford, alti furnizori au ales sa isi deschida operatiuni in curtea fabricii auto din Craiova. Este vorba despre companii de calibru din industria componentelor auto.
Dupa o serie de discutii, prin intermediul presei, pe marginea calitatii de consilier local a lui Marian Popa, Partidul Conservator a trecut la actiune cerind Tribunalului Galati sa constate ca mandatul sau a incetat de drept prin excluderea sa din aceasta formatiune politica.
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
Cel mai spectaculos eveniment auto al anului se desfasoara intre 19 si 28 octombrie.
Fondata la inceputul anilor '90, Auto Schunn este una dintre primele entitati Mercedes-Benz din Romania, avand ca principii de baza constructia si consolidarea perpetua a relatiilor cu piata romaneasca.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratori din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul de Investigatii Criminale cu cea in cauza in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
ADRIAN in stare de libertate, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 6 Politie cu cei trei in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
ADRIAN in stare de libertate, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 6 Politie cu cei trei in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Oamenii PD-ului din PNL Oradea ii cer liderului national, Calin Popescu-Tariceanu, sa-l puna la "zid" pe presedintele filialei judetene, deputatul Cornel Popa.
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
google-analytics.com