Cautare

496 de rezultate pentru "fotografii" (4.16 secunde)
In multime, un grup de familii ale soldatilor ucisi in Irak au arborat fotografii ale celor dragi, inclusiv poza unui soldat in uniforma intins intr-un sicriu.
Cele peste 11.000 de persoane care au semnat petitia electronica si voluntarii care ne-au scris, ne-au trimis fotografii si ne-au sunat pentru a ne semnala diverse cazuri sunt o dovada a faptului ca protectia mediului nu este o problema de rang inferior, asa cum reiese din agenda publica a Romaniei din ultimii ani", a mentionat Dana Caratas, coordonator de comunicare WWF.
in limba romana (tipizat OMFM), doua fotografii tip pasaport si o copie legalizata a certificatului de absolvire. La acestea se adauga dovada calificarii sau dovada din care sa rezulte experienta in domeniul agricol si copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise).
Liderul PRM s-a intrerupt de doua ori din discurs, fie pentru ca era prea cald si a cerut sa fie oprita caldura in sala, fie pentru ca era iritat de un reporter care ii facea fotografii.
In cazul prefectului de Ialomita, Cazacu Marinica, PSD prezinta si fotografii care dovedesc ca acesta, impreuna cu angajatii Prefecturii, se implica in campania PD-PLD.
In timpul unei sedinte de fotografii se zambeste. El trebuia sa stea sa zambeasca si eventual sa-i spuna da sau nu la intrebarea "Ce mai faceti ?", "Faceti bine?" "Va multumesc, dumneavoastra?" Cam asa functioneaza.
Pe de alta parte, presedintele PRM a criticat finantarea de catre institut a unui album de fotografii, intitulat "Nud", realizat de Razvan Vintilescu, tiparit in limbile romana, engleza si franceza si prefatat de Horia Roman Patapievici.
Vizita celui mai puternic om al planetei in Constanta impune masuri de securitate iesite din comun. Pe 2 aprilie, ziua in care este asteptata sosirea la Neptun a presedintelui SUA, George W.
Toata aceasta aventura a avut totusi si o serie de ipostaze hazlii, cand unii consilieri aflati la primul mandat au trimis fotografii personale, chiar foarte personale, unii au trimis descrieri interminabile si promisiuni cu carul, iar altii s-au rezumat doar la doua randuri.
La intalnire, episcopul reformat i-a inmanat presedintelui Ungariei un album cu fotografii din Oradea. La intalnirea dintre Tõkés László si Sólyom László au participat si Fodor Imre, fostul presedinte al Consiliului National Secuiesc si deputatul UDMR Toró T.
Cotidianul Cancan a difuzat, miercuri, fotografii, despre care afirma ca au fost facute luni seara, cu lideri ai PSD si PDL iesind separat din acelasi restaurant.
Nu mi s-au parut normale anumite iesiri, comentarii si mii de amendamente pe care le-au prezentat inclusiv avand asupra lor fotografii care sa arate cum sunt ulitele din diferite sate si asa mai departe.
Mii de sustinatori s-au adunat, aducand fotografii ale presedintelui, fluturand drapele sudaneze si scandand numele sefului statului si sloganuri impotriva Statelor Unite si procurorului CPI, Luis Moreno-Ocamop.
O serie de fotografii, actualizata zilnic, este disponibila pe site-ul Flickr si contine imagini ale instalatiilor tridimensionale si ale "Cabinei multimedia" (o cabina unde cetatenii pot inregistra mesajele lor adresate deputatilor europeni) din toate statele membre.Directionarea catre mijloacele de comunicare sociale, unde utilizatorii de internet petrec din ce in ce mai mult timp si care au devenit foarte influente in ultimii ani, va permite tinerilor care voteaza pentru prima data sa ia contact cu problematica europeana si ii determina sa se intereseze de actiunile parlamentului, de munca deputatilor si de semnificatia alegerilor europene pentru ei.
Un ziarist a surprins fotografii doveditoare, dar nu a apucat sa le publice fiind confiscate de procuratura. Printre cei aflati la bord s-ar fi aflat cantaretul Mariano Apicella si o dansatoare de flamenco.
Va multumesc, tin la voi si acesti ani, cu bune si cu rele, m-au facut un om mai bun, mai puternic, care stie sa aprecieze prietenia‘‘, a spus Mircea Geoana, in aplauzele celor prezenti, alaturi de care a facut numeroase fotografii.
Asa ca Deprom incheie un contract cu MINA, insa are grija sa nu plateasca foarte mult pentru serviciile prestate de angajat, in acest sens mentionand in documente un termen extrem de vag - "sapatura manuala", care nu include si desene tehnice, fotografii sau ridicari topografice, lucruri care in mod normal completeaza tabloul lucrarilor care se fac in situatia data.
Adevaratul motiv pentru care Lindsay era foarte suparata de "vizita" hotilor este disparitia unei inregistrari cu Lohan facand sex, plus un set de fotografii compromitatoare.
Nu mai am nevoie sa ma duc sa fac fotografii, am destule acasa, n-am unde sa le mai pun cu mai-marii lumii.
Cele doua op-uri sunt burdusite cu note, comentarii, documente, fotografii care reconstituie aproape pas cu pas evolutia sa de pe scena interna si pe cea internationala, in intervalul 1 Iulie - 31 Decembrie 1991.
google-analytics.com