Cautare

496 de rezultate pentru "fotografii" (2.58 secunde)
un raport de politie, decupaje din ziare, fotografii decolorate si corespondenta unor oameni de stiinta cu guvernul canadian. Si azi, Morier crede ca Fuhr a fost sincer cand a relatat despre ceea ce a vazut.
Alte fotografii prezinta modele de difractie cauzate de vanatoarea sistemului autofocus al camerei. Multi oameni interpreteaza aceste modele ca imagini ale navelor spatiale.
- Forma era asemanatoare uneia dintre navele infatisate in dubioasele fotografii facute de una din persoanele contactate, Eduard (Billy) Meier, in Elvetia.
In cutie erau materiale scrise si fotografii care au confirmat suspiciunile sale ca obiectul, care s-a prabusit la Roswell, nu a fost un nenorocit de balon meteorologic, asa cum s-a spus atunci cand s-a raportat prima data.
Cu alte cuvinte, nici chiar in cele mai secrete dosare din arhiva Ministerului Sanatatii nu exista artefacte inexplicabile, din OZN-uri prabusite, nici informatii, semnale, ori chiar fotografii fiabile.
S-au examinat 1.000 de pagini de documente facute de echipa de investigatie a Fortelor Aeriene braziliene, 500 de fotografii, 15 filme, toate continand o multime de leziuni examinate medical.
Poate tocmai de aceea in ultimii ani asistam la o explozie de imagini ale Calarasiului de altadata postate in spatiul virtual de diversi colectionari sau simpli posesori temporari de fotografii digitale.
a facut una dintre putinele sale fotografii si s-a rugat la icoana donata de tarul Alexandru al II-lea Poetul national a trecut o data in 1878, cand s-a rugat la Icoana cu trei maini donata bisericii Maica Precista de tarul Alexandru al II-lea al Rusiei, si in 1881, cand a facut o fotografie, una dintre putinele sale portrete, alaturi de Ioan Slavici si Candiano Popescu.
In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee.
Atunci ne vom citi recunoaste gandurile instantaneu pe un computer, asa cum ne recunoastem imaginile in fotografii. Va trebui sa ne confruntam cu natura noastra materiala si vom vedea apoi ce mai ramane dincolo de ea.
In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee.
Au fost utilizate o mie de pagini de documente facute de echipa de investigatie a Fortelor Aeriene Braziliene, 500 de fotografii, 15 ore de film etc.
Eu am acte, harti, fotografii care dovedesc ca toate aceste case stau sa cada, iar la cele care mai sunt inca in picioare crapa zidurile si in interior este igrasie si umezeala!", a spus primarul.
Primaria Valu lui Traian are insirate, pe pereti, de cum intri in cladirea frumos renovata, fotografii cu toti primarii - de la infiintarea Primariei si pana in prezent.
Traian Basescu a evitat, pe cat posibil, obisnuita sa "baie" in multime, dar nu a scapat prilejul de a mai face cateva fotografii cu admiratoarele sale.
Primarul municipiului Petrosani, Carol Schreter, a declarat ca pe parcursul a trei zile, intre 1 si 3 septembrie, in oras vor avea loc o serie de spectacole de muzica usoara si populara, concursuri sportive, precum si expozitii de pictura sau fotografii.
Asteptand sa voteze sau sa isi impartaseasca optiunile facute in cabina de vot, social-democratii isi pierdeau timpul si luand aminte la galeria de fotografii reprezentand scene memorabile din istoria partidului.
un forum de dezbateri privind integrarea si o expozitie de documentare si fotografii, pentru 1 ianuarie; expozitia lucrarilor castigatoare la concursul de desen "Romania dupa integrare", pentru 2 ianuarie;
Suspectul, ale carui fotografii au fost difuzate de presa, a fost identificat drept Ogun Samast, in varsta de 17 ani, originar din Trabzon, in nordul Turciei, au precizat cele doua posturi de televiziune.
Dupa ce a dansat alaturi de liberali in traditionala hora a Unirii, Basescu si-a facut obisnuita baie de multime, spre incantarea celor peste 1000 de persoane adunate in Piata Unirii din Focsani, care l-au aplaudat, i-au scandat numele si i-au solicitat fotografii de familie.
google-analytics.com