Cautare

496 de rezultate pentru "fotografii" (2.45 secunde)
Au fost, de asemenea, deosebit de importante observatiile in care erau si dovezi cum ar fi date radar, fotografii sau filme, pe care personalul de specialitate le putea evalua.
Neputand uita ceea ce vazuse, el a revenit in mod repetat in acel loc din Ajusco Park, in speranta de a revedea obiectul si de a mai realiza si alte fotografii.
Pe de alta parte, este uimitor cat de multe rapoarte vin in mod regulat la grupuri precum MUFON, cu detalii impresionante, inclusiv fotografii sau clipuri video, chiar daca cele mai multe aparitii au explicatii conventionale.
Au fost infiintate birouri speciale, oficiale, platite de la buget, care aveau sarcina expresa de a fabrica (desigur, actionand discret) false documente, fotografii, filme, sau istorii, pe care le prezentau unor ufologi creduli drept mari secrete, care le-au fost revelate anume, doar lor.
El a petrecut ani de zile, mai ales in anii 1980, mergand cu expozitia de fotografii CUFOS prin toata America de Nord (si, ocazional, si mai departe), colectand bani pentru Centru.
La un moment dat, aparitia s-a pozitionat la o mica inaltime deasupra masinii lor, emitand un flash de lumina electrica albastra care, pentru o clipa, a facut ca totul sa para ca pe negativul unei fotografii.
De exemplu, daca intreaga familie nu se mai poate aduna intr-un singur loc, gasiti moduri de a sarbatori impreuna de la distanta, prin partajarea de fotografii, schimbul de e-mailuri sau discutii prin legatura video pe internet.
Calin Turcu s-a intors acolo, a facut numeroase fotografii si a vorbit cu martorii. El a trimis concluziile sale la CERCUL STIINTIFIC OZN din Bucuresti.
xxx Don Pedro a adaugat 16 fotografii noi in albumul MARS AFARA TRADATOR DE TARA..!! - NOI SUNTEM POPORUL, JOS CU DICTATORUL!
Capitanul Freitag si-a declansat aparatul de filmat, iar medicul navei, si seful echipajului au inceput sa faca fotografii. Intre timp, a aparut si o a patra Luna, care a parcurs aceleasi faze ca si cea de-a treia, cu deosebirea ca prezenta aureola in pozitie verticala.
Proiectul cuprinde atat colectia vestimentara moderna, inspirata din costumul traditional romanesc, cat si un album de arta si costum, ale carui fotografii au fost realizate in Castelul Bran.
In timp ce era in urmarirea obiectului, el luase o serie de fotografii. Toate avioanele militare ale acelor vremuri aveau fotomitraliere.
Postarea este insotita si de trei fotografii in care apare cadavrul acoperit cu folie si sutele de turisti ce nu par deranjati de faptul ca se afla in proximitatea acestuia.
Angajatii autoritatii publice verifica in fiecare zi numarul de parcari, receptionate si nereceptionate, din care Cronos face bani, si fac fotografii din care reies amenajarile sau, dupa caz, nerespectarea clauzei privind investitia, dar si modul in care salariatii SC Cronos dirijeaza circulatia si isi indeamna clientii sa parcheze pe spatiul verde din domeniul public.
La fata locului au venit cateva comisii, s-au facut numeroase fotografii, inclusiv aeriene, de la 1500 si 2000 de metri.
Surprinzator, copilul sa nascuse cu urechea dreapta puternic deformata, care imita destul de fidel ranile decedatului, un fapt confirmat mai tarziu de registre medicale si chiar de fotografii obtinute cu greu de dr.
La dispozitia participantilor a fost pusa doar una dintre fotografii, cu o rezolutie nesatisfacatoare. Fotografia prezinta o creatura intr-o cutie de sticla.
Intr-un incident extraordinar din film, fotografii militari au urmarit, prin telescop, cum un OZN dezactiva un focos, utilizat intr-un test de trageri, la baza Vandenberg.
fotografii si filme, radiolocatoare, metode magnetometrice etc. Sunt cunoscute numeroase cazuri in care OZN-urile au actionat prin campuri fizice asupra tehnicii terestre si a naturii vii.
nu neclare, nu fotografii de amatori, ci date reale si videoclipuri reale. Si un fapt si mai important: Invitam colegii nostri guvernamentali si prietenii din domeniul Apararii sa participe in mod regulat cu propriile constatari.
google-analytics.com