Cautare

496 de rezultate pentru "fotografii" (2.95 secunde)
SA NU MOR IN VIS [documentar, Romania, 2017]| trailer - https://vimeo.com/231878912 Fotografii de la filmari - https://we.tl/zU1Tfryn2a | Fotografii de la avanpremiera https://we.tl/15zMNjjjb3
Vreau sa va demonstrez cu cateva fotografii ca sa vedeti ce se intampla cu sistemul genito-urinar si in alte organe ale organismului unui barbat care nu face sex. ... - Am sa va demonstrez cu un set de fotografii.
Studiile legate de influenta comunicarii virtuale in viata reala ne spun ca persoanele care isi actualizeaza frecvent status-ul, se eticheteaza in fotografii, au multi prieteni dintre cei pe care nu ii cunosc in viata reala si au trasaturi narcisice mai accentuate decat cei care folosesc FB mai putin in aceasta directie.
Astfel, anuntul postat pe pagina de internet, prezenta mai multe fotografii ale unor femei surprinse in ipostaze erotice, fotografii care, de fapt, nu apartineau celor care au postat anuntul.
PNL-PD Timis isi face campanie electorala in municipiul Timisoara, infasurand pe arbori si stalpi banderole de culoare portocalie pe care sunt fixate fotografii ale candidatului la Presedintie din partea Aliantei.
Noii senatori au fost intampinati in prima zi a legislaturii 2004-2008, la intrarea Omnia a Senatului de staff-ul tehnic care le-a inmanat celor care au prezentat certificatul doveditor de parlamentar eliberat de Biroul Electoral Central cate o mapa si i-a indrumat catre un studio foto-video improvizat pentru fotografii si imagini necesare legitimatiilor si site-ului institutiei.
In timp ce Sulfina Barbu dadea explicatii puerile hotelierilor, litoralul putea a hoit si alge putrezite Pe cand ministrul Mediului incerca sa iasa vie si nevatamata de la intalnirea (ostilitatile) cu hotelierii, reporterii "Replica" au continuat vizitele deja obisnuite din ultimele zile pe litoral, pentru a demonstra Sulfinei Barbu, prin fotografii de la fata locului, ca face cea mai mare greseala a sa si ca Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral, nu da doi bani pe starea plajelor.
Ne face fotografii intruna. Si are preferinta pentru o anumita zona a salii. O voce din sala: Este secretar de stat!
Cotidianul spaniol El Pais (de stanga) a publicat vineri cinci fotografii facute la receptii de la vila lui Berlusconi din Sardinia.
• 13 iul 2009 - Consulul Romaniei la Chisinau, Ion Nuica, demisioneaza, in aceeasi zi in care un cotidian a publicat pe site un articol, insotit de un film si de cateva fotografii, sustinand ca acestea il prezinta pe diplomat in ipostaze intime cu o femeie care "pare" a fi angajata a consulatului.
Amintim ca rapitorii au facut publice saptamana trecuta, o inregistrare video si o serie de fotografii cu cei trei jurnalisti, ca dovada a faptului ca sunt in viata, dar nu au cerut nimic in schimbul libertatii lor.
De ce a acceptat Bush sa apara in fotografii alaturi de Geoana? Pentru a parea mai destept. *** Geoana si Iliescu la partid...
Inpolitics informeaza: E groasa: demonstrantii ard in public pozele lui Boc si Basescu Revolta fata de actuala putere incepe sa semene ca doua picaturi de apa cu cea fata de regimul Ceausescu.
Autocarul incepe sa se puna in miscare cind tinarului incepe sa i se faca fotografii. "Ii spui tu lui Mihai ca m-au oprit aici ", ii cere unui pasager.
Daca pana acum a putut fi vazut doar in fotografii-spion, noul model Dacia, Loganul Break, va putea fi admirat pe viu in Elvetia, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.
- Asa arata noul meu birou. Dar abia acum incepe greul! Mutarea echipamentelor, a decorurilor, a stalpului de emisie, a redactiei.
Google va face fotografii in locuri turistice cunoscute, de la Cheile Bicazului pana la zona Retezat si de la cetatea Sighitoarei pana la locurile istorice din Moldova.
Cum arata nemachiata noua iubita a lui Stefan Banica Jr., Lavinia Fosta componenta a trupei Spicy a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii in care apare fara machiaj.
Tocmai din acest motiv a venit pregatit cu mai multe fotografii realizate in localitatea Fortaleza, un oras de marimea Bucurestiului.
Expresivitatea ei este surprinsa in fotografii, de fratii Seeberger, apoi de jurnalistul-fotograf Benno Graziani, cu care s casatoreste pentru scurt timp.
google-analytics.com