Cautare

496 de rezultate pentru "fotografii" (4.31 secunde)
CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR, Editura Muzeului Literaturii Romane, carte ce cuprinde si cateva fotografii selectate in urma Concursului National INSTANTADOLESCENTA - cele mai bune fotografii digitale realizate de adolescenti cu telefonul mobil.
Evenimente conexe Sectiunea evenimente conexe transforma aleile parcului intr-un muzeu interactiv, publicul avand ocazia sa descopere povesti fascinante si istorii mai putin cunoscute, fotografii si inregistrari din epoca, dar si obiecte si personaje desprinse din schitele lui Nenea Iancu.
Queen in 3D contine marturii, peste 360 de fotografii pe care Brian May le-a realizat cu ajutorul camerei sale stereoscopice de-a lungul mai multor decenii, o pereche de ochelari speciali si instructiuni pentru folosirea acestora.
Dreaming este tema aleasa pentru 2019, iar modelele sunt surprinse in fotografii artistice 16:9, care amintesc de cadrele unui film.
Indragitul artist Aurelian Temisan a postat pe pagina sa de facebook cateva fotografii de la un botez unde artistul si sotia sa, actrita Monica Davidescu, au fost nasii unui baietel.
Volumul Simona, scris de Dara Codescu si Alice Nastase Buciuta, cu o prefata semnata de o alta prietena apropiata a Simonei, scriitoarea si traducatoarea Angelica Lambru si cu coperta realizata de talentata Loredana Tufan pe baza unei fotografii de Paul Buciuta, a fost lansat pe data de 12 august in Bucuresi.
Expozitia, aflata la Muzeul Antipa la cea de-a patra editie, cuprinde fotografii nominalizate sau castigatoare ale concursului Cea mai frumoasa tara, un proiect al Societatii Geografice Ruse care reuneste cei mai buni fotografi amatori sau profesionisti ai Rusiei.
Sunt expuse fotografii de epoca, realizate atat de regina Maria cat si de atelierele Guggenberger Mairovits din Sibiu si Julietta din Bucuresti, cu gradinile domeniului si interioarele unde aceasta a locuit, in ultimii ani de viata.
Mai multe fotografii puteti gasi pe contul de Facebook Carpisa Romania: https://www.facebook.com/Carpisa.ro Pentru orice alte informatii, ori alte materiale, fotografii de produs, realizare interviuri cu reprezentantii Carpisa va stam la dispozitie!
Decizia nu e definitiva Editia de azi a Gazetei Sporturilor nu contine fotografii. ... De aceea, am creat o editie speciala, fara fotografii.
Toate cazurile prezentate au fost insotite de fotografii, in buna parte facute chiar de prezentatoare, sau reprezentand-o pe ea in prezenta misterioaselor entitati.
Timp de 2 zile ai ocazia sa vezi cu ochii tai peste 120 de fotografii ce documenteaza viata celor 25.000 de copii si tineri cu dizabilitati mintale inchisi in institutiile statului, in cadrul unei instalatii foto special concepute pentru a reda atmosfera de izolare in care acestia traiesc.
Murphz, cercetator la Google, autorul acestui proiect, spune ca prin aceasta metoda se analizeaza in detaliu pixelii unei fotografii si vor folosi algortmi sofisticati” pentru a evalua dimensiunea si forma farfuriei sau a alimentului.
Cat timp a urmarit obiectul, Barbutiu spune ca a facut si fotografii. ... Dupa ce a aterizat, i-a spus maistrului care se ocupa de aceste fotografii sa scoata filmul si sa-i faca si lui o copie dupa el, iar a doua zi dimineata sa i-o dea.
Expozitia prezinta peste 60 de fotografii surprinse de Sebastian Marcel Oros in timpul evenimentelor ce s-au derulat dupa fatidica noapte din #colectiv si cele 23 de fotografii ale regretatei Teodora Maftei reunite sub titlul The London Unedited, imagini pe care jurnalista le-a surprins la Londra, in vara anului 2015.
Ca argument, site-ul STOP DEFRISARILOR foloseste fotografii realizate cu drona in Balta Borcei, in zona Plajei Mari, din care rezulta ca aici se fac defrisari. ... le pozitionam strategic in anumite puncte la altitudini mari si facem fotografii 2.
Astfel in 2009, australianul Korske Ara, un tanar pasionat de fotografie, a lansat Proiectul Zilei mondiale a fotografiei, care din anul urmator a adunat tot mai multi participanti, galeria de fotografii, gazduita on-line, adunand mii de fotografii ce surprind aspecte incredibile din numeroase locuri ale planetei.
in cazul in care locul de cazare nu este asa cum vi s-a promis, faceti fotografii, apoi luati legatura cu managementul respectivului Imagine eliminata de expeditor.hotel pentru a depune o plangere si - Anuntati imediat agentia de turism care v-a vandut pachetul de servicii turistice si care este obligata sa gaseasca o solutie;
Sunt extrem de fericit ca am reusit sa imbunatatesc prima carte, sa gasesc specii noi si sa fac fotografii mai bune la speciile deja existente, astfel incat sa ofer publicului, turistilor, fotografilor o imagine cat mai cuprinzatoare asupra a ceea ce inseamna diversitatea ornitologica in Delta Dunarii cu imprejurimile sale.
SA NU MOR IN VIS [documentar, Romania, 2017]| trailer - https://vimeo.com/231878912 Fotografii de la filmari - https://we.tl/zU1Tfryn2a | Fotografii de la avanpremiera https://we.tl/15zMNjjjb3
google-analytics.com