Cautare

496 de rezultate pentru "fotografii" (3.16 secunde)
Acum, face fotografii pe magneti, aceasta pasiune fiind una costisitoare pentru ca in permanenta investeste in aparatura foto. "De fotografii sunt pasionata dintotdeauna. ... Am inceput sa fac fotografii pe magneti (marimea 10 cm/ 7 cm) la sfarsitul anului 2012!
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
Cand plecam in vacanta si intalnim locuri deosebite facem multe fotografii: ... Doua cuvinte foarte folosite sunt poze si fotografii. ... Sunt fotografi care spun ca poze fac amatorii, ei fac, in schimb, fotografii. ... Aceasta a doua definitie este motivul pentru care multi fotografi insista ca ei fac fotografii sau fotografie.
Mihai Pasare impreuna cu un prieten de-al sau fac fotografii pe magneti, la targul Bucharest Christmas Market 2015 organizat la Universitate. "Vin peste 1.000 de oameni la noi, zilnic, sa-si faca fotografii pe magneti.
Cu cateva zile inainte de a reveni pe Pamant si in timp ce statia se afla in afara contactului radio, Garriott a facut, de la fereastra camerei de garda a Skylab, fotografii ale unui obiect care n-a putut fi identificat.
Recomand cititorului sa descopere extrem de interesantele interpretari originale ale unor fotografii, cu aparitii stranii, invizibile ochiului liber, sau ale unor mesaje primite pe canale extrasenzoriale, prin lectura proprie. ... aceasta a fost fotografiata, la lumina amiezii, in pozitiile din primele doua fotografii.
Ei au fost trimisi in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi pentru santaj si complicitate la santaj dupa ce au vrut sa obtina o suma de bani de la o fata de 18 ani, studenta la Facultatea de Filosofie de la Universitatea Cuza, amenintand-o pe aceasta ca, daca nu va achita o suma de bani, vor publica fotografii in ipostaze nud cu ea.
Sa discuti cu prietenii, sa-ti pui fotografii cu tine, cu rudele, cu pisica, catelul, sarpele. Dar, sa nu-ti pui fotografii deochiate, pentru ca altfel, cei care-ti administreaza contul, ti-l vor sterge.
FARCAS ) Intre anii 1969 si 1972, pamantenii au pus piciorul pe Luna, in cadrul misiunilor Apollo, aducand si 400 kilograme de roci, dar mai ales nenumarate fotografii, filme si informatii.
Incepand din anii 1960, profesorul de biologie Alexandru Sift studiase aici fenomene luminoase, magnetice si radiologice greu de explicat, adunand despre ele o arhiva de fotografii bogata, care au disparut, din pacate, la cateva zile dupa decesul sau, in 1993, se pare furate de necunoscuti si duse la maculatura.
Astfel, in acest moment, firma lucreaza, in medie, cam 1.000 de fotografii pe zi. ... Secretul unei afaceri de succes cu fotografii O fotografie inseamna insa mai mult decat hartie si culoare.
Femeile obsedate de aspectul lor fizic posteaza fotografii pe Facebook ca sa li se dea atentie. ... Cercetatorii au verificat cat timp petrec femeile si barbatii pe profilul de Facebook, cate fotografii au si cat de prietenosi sunt.
Expozitia, care ilustreaza trecutul si prezentul zonei Marginimii Sibiului, punand in valoare traditii si aspecte mai putin cunoscute, prin expunerea a 200 de fotografii inedite, coincide cu inaugurarea de catre institutia muzeala si Asociatia Swiss WebAcademy a unui portal web dedicat regiunii.
Centrul Comercial Sun Plaza, in parteneriat cu Asociatia Parcul Natural Vacaresti, organizeaza in perioada 18-28 august expozitia de fotografii Parcul Vacaresti merita straie noi. ... Expoziția cuprinde fotografii realizate de-a lungul ultimilor ani de Helmut Ignat, membru fondator al Asociatiei Parcul Natural Vacaresti.
-Casa Pionierilor Calarasi(1949-1980) -Comitetul judetean UTC Calarasi(1981-1989) -Institutul FORDOC(1993-2013) -Compartiment al Agentiei de dezvoltare Sud Muntenia(2013-in prezent) In final, prezentam cateva fotografii de epoca al Palatului administrativ si judecatoresc si ale Casei Prefectului.
Colectionarul Silviu a venit la targul din curtea MTR cu fotografii vechi, tarani, discuri cu muzica populara, fotografii vechi inramate reduse la 40 ron, obiecte de bronz ,ii din diverse zone ale tarii la 200 ron, dar si rochii brodate la 400 ron.
fotografii, observatii radar, adancituri in sol, niveluri de radiatie ridicate s.a.m.d. ... Dar si multe fotografii clasice de farfurii zburatoare s-au dovedit a fi falsificate in mod deliberat.
Candidatul PSD la functia de primar general al Bucurestiului, Cristian Diaconescu, a declarat vineri, la Realitatea TV, ca atacul vicepresedintelui PNL Norica Nicolai, la adresa sa, dupa ce in presa au aparut unele fotografii alaturi de Vasile Blaga, este unul abject.
Galeria foto din Evenimentul Zilei cuprinde 5 fotografii anoste de la Johannesburg, cu Victor Ponta si pe Emil Constantinescu in tribuna stadionului in care a fost organizata ceremonia in memoria fostului presedinte sud-african Nelson Mandela.
Barbatul a analizat niste fotografii satelitare de pe Google Earth, care par a infatisa OZN-uri si diverse creaturi.
google-analytics.com