Cautare

838 de rezultate pentru "fortele" (3.33 secunde)
Presedintele PP a declarat ca formatiunea pe care o conduce se va bizui a€žpe fortele proprii la viitoarele alegeri localea€œ, iar la alegerile generale doreste mai intai consolidarea partidului in teritoriu inainte de a se gandi la a€žvreo formula de aliantaa€œ.
"Este o înfringere grea pentru cei de la putere, care îi face pe oameni sa înteleaga ca exista un echilibru între fortele politice din Parlamentul Romaniei si ca un organism precum Curtea Constitutionala are propriile sale reguli", a spus analistul.
Senatorul Ted Stevens fusese pilot in fortele aeriene, zburand in misiuni de transport in China, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.
Relatia cu partidele Desi statutul sau ii impune echidistanta politica, Basescu a reusit cu greu sa-si onoreze rolul de mediator intre fortele politice.
Onofrei spera ca va fi sprijinit de toate fortele politice in toate actiunile pe care le va incepe, apreciind acest fapt ca fiind "normal" in conditiile in care este apolitic.
In calitate de presedinte, Traian Basescu are datoria sa conlucreze cu toate fortele politice, cu atat mai mult cu cat 2006 este anul marilor provocari legate de integrarea europeana", se mai arata in declaratie.
In acest sens, Markó Béla s-a aratat ingrijorat de faptul ca se manifesta o crestere a "retoricii ultranationaliste" in cadrul Coalitiei guvernamentale, in timp ce toate fortele politice ar trebui sa fie deschise valorilor europene.
Am incredere in creativitatea si seriozitatea mediului economic romanesc si sunt sigur ca vom reusi, daca avem incredere in fortele noastre, pentru ca, va spun din proprie experienta, este greu, dar nu imposibil", a mai spus Ioan Micula.
Primele semnale arata ce fortele politice interesate de propunerea democratilor pun mai intai problema ideologiei. UDMR, care alaturi de taranisti este deja afiliat la Partidul Popular European (PPE), pune deja conditii pentru o eventuala raliere la ideea PD.
"Am luat decizia si pentru ca oamenii nostri sa nu incurce in vreun fel fortele de ordine", a mai spus liderul PRM.
Dar incercarile lui Logan de a se ascunde de lume si de urmarile faptelor sale iau sfarsit o data cu aparitia unui tanar mutant ghidat de fortele intunecate.
Dar incercarile lui Logan de a se ascunde de lume si de urmarile faptelor sale iau sfarsit o data cu aparitia unui tanar mutant ghidat de fortele intunecate.
Cei doi au fost in tabere opuse multi ani si nu se prea agreeaza, insa acum sunt nevoiti sa-si uneasca fortele impotriva celor care ar face orice ca asasinul sa nu ajunga sa depuna marturie.
Trasatura pozitiva in aceasta perpetua lupta e aceea ca tinde din toate fortele sa corespunda acestui portret pe care cauta sa-l impuna celor din jur.
Atunci cand gastile de infractori au si insigne de politisti, te intrebi daca pericolul real il reprezinta hotii sau fortele de ordine.
Dezvoltarea senzationala vine in timp ce presedintele american Donald Trump cauta sa consolideze fortele armate ale natiunii cu sute de miliarde de dolari.
Alti fruntasi il refuzasera, chiar si Kogalniceanu care nu voia un guvern de fuzi, adica uniune cu fortele conservatoare asa cum dorea domnitorul.
Cat despre fortele externe, nu sunt prea multe de spus. Desi Ionut e de acord ca, atunci cand vine vorba de interese, cu multe zerouri in inventar, orice este posibil.
In 1949 fortele de partizani ale comunistilor greci au fost infrante, iar razboiul civil care a insangerat Grecia in intreaga perioada postbelica a fost urmat de o apriga represiune anticomunista.
Cat despre fortele externe, nu sunt prea multe de spus. Desi Ionut e de acord ca, atunci cand vine vorba de interese, cu multe zerouri in inventar, orice este posibil.
google-analytics.com