Cautare

838 de rezultate pentru "fortele" (2.90 secunde)
Basescu a declarat ieri ca are confirmarea ca toate fortele politice italiene reprezentate in Parlamentul European vor da un vot pozitiv, la 13 aprilie, pentru Tratatul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana.
In lipsa acestora, in lipsa institutiilor statului si a oamenilor politici nu exista, cum spunea Crin Antonescu, decat dictatura lui Basescu sau anarhia care incet-incet cuprinde Romania, pentru ca in acest moment Basescu controleaza doar fortele de ordine si banii publici, dar nu controleaza Romania.
Jurnalul National informeaza: Victor Ponta "Basescu este un fricos si va ceda" Copresedintele USL Victor Ponta anunta ca nu va negocia cu seful statului si il va obliga sa respecte Constitutia Jurnalul National:
Acesta din urma si-a exprimat speranta ca, in viitor “sa ajungem sub sigla aceluiasi partid, pentru ca fortele noastre vor fi inzecite“.
Deocamdata insa, cert este ca toti jucatorii acestui pocker cu o mana moarta incearca sa-si evalueze corect fortele inainte de a risca sa ceara sau sa pluseze in prima runda.
Stiu foarte bine, din discutiile pe care le-am avut de atatea ori, ca avem in continuare nevoie de capabilitati militare moderne si in aviatie, si la marina " sa nu uit niciodata de faimoasa baterie a submarinului pe care trebuie s-o cumparam odata si odata ", si pentru fortele terestre si faptul ca aceasta stabilitate exista, putem sa incepem proceduri care, de obicei, dureaza si care insa asigura pe termen mediu si lung un sprijin de care aveti nevoie si de care toti beneficiem.
Incalca Decizia Curtii Constitutionale din 2014, potrivit careia PRESEDINTELE ROMÂNIEI, NEPUTÂND AVEA ROL DE DECIDENT IN ACEASTA PROCEDURA, CI DE ARBITRU SI MEDIATOR INTRE FORTELE POLITICE, ARE DOAR COMPETENTA DE A DESEMNA DREPT CANDIDAT PE REPREZENTANTUL PROPUS (...) DE ALIANTA POLITICA SAU PARTIDUL POLITIC CARE POATE ASIGURA SUSTINEREA PARLAMENTARA NECESARA OBTINERII VOTULUI DE INCREDERE AL PARLAMENTULUI.
- Nu e admisibil ca presedintele sa critice fortele de ordine care au incercat sa preintampine niste actiuni despre care cred ca au fost si finantate.
Prin asaltul dat in ultima saptamana asupra Guvernului din toate directiile si cu toate fortele â€" la care s-a asociat, din pacate, si Avocatul Poporului - dl Iohannis este in grafic.
“Noi apreciem ca, in acest moment, Emil Boc sa fie presedintele care sa mentina echilibrul partidului si o stare de colaborare normala intre fortele politice aflate la guvernare.
“Inteligenta politica ne cere sa ne masuram bine fortele. Am facut Alianta D.A. daca a trebuit, sunt convins ca vom sti sa facem si fuziunea daca trebuie“, a mai spus vicepresedintele PNL.
“Asta inseamna ca actualul Cabinet trebuie lasat sa lucreze, iar fortele politice trebuie sa ii asigure linistea si ragazul necesare“, a completat Nicolaescu, adaugand ca integrarea europeana este un obiectiv politic de consens national si ca, in acest sens, Comitetul executiv al PNL isi exprima sprijinul neconditionat pentru premierul Calin Popescu Tariceanu.
Si chiar pentru a impresiona fortele de ordine menite sa-i asigure protectia in Neptun, Tariceanu si-a adus si motocicleta, dand cateva tarcoale vilelor, spre amuzamentul celor prezenti, in conditiile in care in vizita precedenta, fiul sau a fost cel care i-a incantat pe localnicii din Navodari cu talentele sale de conducere a motoscuterului AVT.
Totul a fost posibil gratie cooperarii politiei cu sursele din zona.Pe baza informatiilor obtinute de la acestea, fortele de ordine au identificat suspectii, Radu Cazaciuc si iubita sa de doar 17 ani.
Guvernul a respins solicitarea sindicatelor de majorare a salariului minim pe economie de la 500 la 540 de lei.Primul ministru, Calin Popescu Tariceanu, a declarat la finalul sedintei de guvern ca nu se poate efectua o majorare a salariilor pentru ca aceasta ar putea alimenta inflatia."Tinta de inflatie nu se poate atinge si in aceste conditii o crestere a salariului minim pe economie nu ar face decat sa alimenteze si mai mult o posibila spirala inflationista.(....) Vreau sa fac un apel catre sindicate si catre fortele politice responsabile sa sustina acest punct de vedere", a declarat primul ministru.
Increzator in fortele tinerei generatii de penelisti, Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii a atras atentia asupra necesitatii ca in contextul fuziunii cu PD, care cu siguranta se va realiza pana in 2008, sa fie pastrata doctrina liberala.
„DEMEX 05“ este primul exercitiu militar complex organizat de Fortele Terestre dupa intrarea Romaniei in NATO. In cadrul aplicatiei vor fi angrenati aproximativ 3.000 de militari din unitati mecanizate de tancuri, artilerie, decontaminare NBC, razboi electronic si politie militara.
Spre deosebire de Egipt, in Libia au fost si exista in cotinuare puternice lupte de strada intre fortele loiale presedintelui libian si opozitie.
Dealfel, nu intamplator, liderii minerilor, reveniti in Bucuresti in septembrie 1991, cand au provocat din nou, confruntari violente - de asta data cu fortele de ordine, soldate cu demisia guvernului Petre Roman, au fost primiti in triumf la Teatrul National, la Congresul PNȚcd.
Dupa ce reprezentantii PSD au cerut demiterea reprezentantului prefectural din Tecuci, prefectul a reactionat. Si Alianta a inceput manevra electorala pentru turul al doilea.
google-analytics.com