Cautare

838 de rezultate pentru "fortele" (3.47 secunde)
In lipsa Uniunii Radicale, fortele existente acum la putere se vor transforma intr-o dictatura declarata iar reactia populara va da nastere unor forte ultraradicale! ... Fortele politice care se vor coaliza si vor forma Uniunea Radicala din Romania, trebuie sa sustina crearea unui stat social, modern si puternic.
stat de drept sau stat mafiot.Pentru aceasta miza, lupta se va duce, pe de o parte, intre fortele democratice care militeaza pentru revenirea la statul de drept, la respectarea drepturilor omului, la o democratie reala si nu mimata, golita de continut, iar de cealalta parte, de forte nedemocratice, forte oculte patronate de presedintele Iohannis, care vor sa se eternizeze la putere ca sa-si pastreze parghiile de control cu care sa musamalizeze definitiv toate faradelegile savarsite in ultimii 12 ani si ramase nepedepsite de justitie.
Va avea curajul de a apela, asa cum ar fi firesc, la un dialog cu toate fortele politice, pentru a construi o platforma de criza in fata unui val tot mai mare ce pare ca vine peste noi?
Stimati colegi, in incheiere imi exprim convingerea ca toate fortele politice vor sustine implementarea Master Planului de Transport al Romaniei.
Fortele de ordine, deja mobilizate in aceasta statiune balneara situata intre malul Marii Negre si Caucaz, au primit astazi intariri.
Aflati in Ucraina, la Kiev, pentru a sustine un concert din cadrul turneului de promovare internationala a single-ului BACK IN MY LIFE, Tudor si Dan au fost prinsi in mijlocul protestelor desfasurate in capitala ucrainiana, fiind preluati pe drumul de la aeroport catre hotel de fortele speciale si dusi, chiar pe jos cateva strazi distanta, pana la hotelul unde urmau sa fie cazati.
Oamenii care au avut o copilarie idilica sunt mai predispusi la a divorta la varsta adulta, pentru ca sunt mai increzatori in fortele proprii si mai pregatiti sa renunte la o relatie care nu functioneaza cum trebuie, potrivit unui studiu publicat de dailymail.co.uk.
Fenomenele aerospatiale neidentificate au fost tratate cu seriozitate de fortele aeriene ale tuturor tarilor importante, chiar daca acest fapt nu a fost recunoscut in general fata de marele public.
La intrebarea daca s-a luat in calcul posibilitatea ca aparitiile sa fie vehicule extraterestre, colonelul Sanchez a raspuns ca Fortele Aeriene din Uruguay nu exclud nicio posibilitate, deci nici pe aceasta. ... Ar fi utila si cooperarea cu fortele aeriene din alte tari.
Dar pe masura ce luminile se aproapiau, sergentul, care avea o vechime de 27 de ani in Fortele Aeriene, si-a dat seama ca nu erau elicoptere. ... Fortele Aeriene si Armata terestra au numit, fiecare, cate un psiholog, pentru a evalua martorii a doua zi dupa eveniment.
Blestemele sunt strans legate de credinta in fortele razbunatoare. Se crede despre ele ca pot aduce chiar si moartea, iar preotii spun ca singurele arme impotriva lor sunt rugaciunile si postul.
Combaterea saraciei este un proiect national major, care este firesc sa aduca laolalta toate fortele progresiste ale tarii. Iar acum avem o sansa in plus, pentru ca am scapat de problema orgoliilor in stabilirea paternitatii politice a acestui Pachet.
Barbatul a fost ucis de fortele de ordine. ... Conform unor surse, vehiculul avea 16 tone, cu lungimea de 10 metri, iar soferul a fost impuscat mortal de fortele de ordine.
Fortele aeriene spaniole au investigat in detaliu incidentul. ... Fortele aeriene au impartit acesti martori in 4 categorii, de la cei mai credibili la cei mai putin credibili.
Gemenii au o saptamana in care reusesc sa mobilizeze toate fortele sa produca un uragan in jurul lor. ... Li se cere sa-si consolideze toate fortele, pentru ca astfel sa-si consolideze pozitia in familie si la serviciu.
Aerodine lenticulare, prototipuri dn 1956 Conceptele lui Coanda au intrat in vizorul Statelor Unite, iar la inceputul anilor '60 inginerul roman a obtinut mai multe contracte cu fortele aeriene ale S.U.A.
Calculeaza-ti bine fortele de a te implica in alte activitati, pentru ca nu vei face fata cu brio ci risti sa clachezi in cel mai nepotrivit moment.
Berbec - trebuie sa isi consolideze absolut toate fortele pentru a se pozitiona in societate, la locul de munca si in familie. ... Rezolvarea vine cu dialog Scorpion - sunt protejati de fortele divine, impotriva tuturor fortelor malefice care ii inconjoara.
Poporul roman, a adaugat Mitterrand, va va fi recunoscator de a fi stiut sa respingeti tentatia aliantei cu fortele trecutului, pentru a putea ralia in jurul proiectului nostru de reforma fortele democratice.
Spencer, prin care isi exprima ingrijorarea fata de recentele evenimente legate de OZN-uri, care afectau fortele militare americane. ... Congresmanul si-a exprimat ingrijorarea publica privitor la faptul ca navele ar putea reprezenta o amenintare pentru fortele armate sau teritoriul SUA.
google-analytics.com