Cautare

838 de rezultate pentru "fortele" (2.74 secunde)
Cele mai mari companii producatoare de circuite electronice integrate isi unesc fortele pentru a putea realiza tranzistoare cu porti de 32 nm.
Fac apel la fortele moderate sa faca front comun impotriva extremistilor gen Le Pen si Farage Senatorul UNPR Damian Draghici, ales europarlamentar pe lista PSD-UNPR-PC, condamna agresiunea produsa in Franta asupra unui adolescent roman de etnie roma si face apel la fortele politice moderate de stanga sau de dreapta din statele UE sa faca front comun impotriva "cancerului extremist" reprezentat Marine Le Pen si Nigel Farage.
Militari din Fortele terestre ale SUA dislocate in Europa au plecat luni, 6 februarie, impreuna cu tehnica militara din dotare, din Polonia catre Baza Aeriana Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta, ca parte a angajamentului Statelor Unite ale Americii in asigurarea securitatii flancului estic al NATO, in cadrul Operatiunii Atlantic Resolve.
Al doilea an la Revolutie In martie-aprilie 1822 fortele otomane distrug insula Hios. ... Fortele otomane se aliaza cu egiptenii, care ocupa Creta si Kasos, in timp ce otomanii distrug Psara.
Fortele prin care, in final, murim, actioneaza in capul nostru, sunt cantonate aici. ... Daca putem sa intelegem in mod temeinic acest fapt, ajungem sa vedem cum intervin fortele din lumea spirituala in aceasta lume fizica.
SUA isi testeaza fortele aeriene. Fortele americane au testat racheta Minuteman 3 care a aterizat ieri in California. Racheta a decolat de la Space Fore Base la 12:49.
Cu acest prilej, ambasadorul Frantei la Bucuresti, Pierre Herve Bolot, a exprimat interesul statului francez de a juca un rol important alaturi de Fortele Navale Romane in protejarea frontierei romanesti de la Marea Neagra care coincide cu cea a Uniunii Europene, precum si a caracterului international al apelor acestei mari.
Iliescu se da "lovit" de grija integrarii europene Pe de alta parte, Ion Iliescu a tinut sa-i mai transmita lui Traian Basescu ca ar fi cazul sa promoveze dialogul cu toate fortele politice, mai ales "intr-un an esential pentru integrarea europeana a Romaniei".
REZUMAT Fost membru al Fortelor speciale, MICHAEL ATWOOD (Chiwetel Ejiofor) conduce o banda formata din fosti politisti corupti si fosti militari din Fortele speciale (Anthony Mackie, Clifton Collins Jr., Aaron Paul si Norman Reedus) intr-o actiune de spargere a unei banci, care se termina intr-un sangeros schimb de focuri pentru a scapa din incercuire.
In aceasta zi, florile de sanzaiene, impletite in cununi, sunt atarnate, pana in anul urmator, la ferestre, la porti, la stresinile caselor, cu credinta ca vor apara oamenii, animalele si recolta de fortele nefaste, malefice si vor aduce noroc si belsug.
Cativa deputati in Sfatul Tarii au fost prinsi de fortele militare bolsevice, iar alti deputati au parasit Chisinaul sub amenintarea cu moartea. ... Totodata, fortele bolsevice retrase la Tighina au fost complet anihilate la 7 februarie.
In Balcani, situatia politica s a complicat prin faptul ca, imediat dupa izgonirea trupelor germane, intre comunisti si trupele de partizani ale acestora, pe de o parte, si fortele de dreapta, pe de alta parte, au aparut puternice ciocniri de interese, care reflectau de fapt tensiunile nemarturisite dintre sovietici si anglo americani, la varful aliantei Natiunilor Unite.
Odata castigata lupta pe frontul din Nordul Africii, aliatii puteau ataca fie prin Italia, fie prin Balcani, pentru a-i prinde pe germani intre armata sovietica in Est si fortele Aliate in Vest.
In 1947, fortele aeriene au inceput o serie de studii, ajungand sa investigheze mai mult de 12 000 de observatii OZN, majoritatea lor provenind de la piloti, politisti, sau alti observatori antrenati, adunate in cadrul unui proiect, numit Blue Book, incheiat oficial in 1969.
In seara acestei zile, revolutionarii concentrati in fata hotelului Intercontinental infrunta cu eroism fortele de represiune.
Marina si Fortele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii iau aceste rapoarte foarte in serios si investigheaza fiecare caz in parte.
Fortele G la care ar fi supus l-ar ucide instantaneu. ... La foarte scurt timp, comandantul sau, insotit de cativa baieti din Fortele Aeriene i-au cerut inregistrarile.
Fortele de securitate irakiene au incercuit imediat zona. ... Atentatul de sambata are loc in conditiile in care autoritatile irakiene si fortele americane urmeaza sa lanseze, peste cateva saptamani, un nou plan de securitate pentru Bagdad.
Senatorul PNL Puiu Hasotti ne-a dezvaluit ieri ca il va sustine cu toate fortele pe Mihai Daraban pentru ca acesta sa fie desemnat candidatul liberalilor pentru Primaria Constanta.
Echipa de negocieri a PNL este mandatata sa poarte discutii cu toate fortele politice si sociale care sustin dreapta veritabila din Romania.
google-analytics.com