Cautare

1244 de rezultate pentru "formula" (4.49 secunde)
Potrivit liderului PRM, Cabinetul Boc ar trebui sa incerce sa aplice masurile de reduceri cu 15% a pensiilor si cu 25% a salariilor bugetarilor in formula in care si-a asumat raspunderea pentru ele in fata Parlamentului.
"Este important si momentul pana in acele alegeri, si o formula de guvern de serviciu ar fi esentiala tocmai pentru a asigura, cum s-a intamplat si in 1991 cu Guvernul Stolojan, un guvern care avea un mandat restrans la organizarea alegerilor anticipate.
Dar daca formula institutionala este una foarte buna poti sa obtii rezultate care sa duca la relansarea partidului. ... Indiferent care va fi formula promovata de partid eu voi pleda pentru o transformare institutionala cat mai profunda.
"Nu cred ca e vorba de o cearta, cred ca e vorba de conturarea unor tendinte si ramane de vazut daca aceste tendinte se vor infrunta la Conventia Nationala sau daca pana atunci, pe baza negocierii interne, se va ajunge la o formula, care sa reuneasca toate fortele PDL.
"Eu cred ca trebuie sa gasim o formula prin care sa-i facem pe romani sa vada mai repede lucrurile pozitive pe care le facem." Eu sunt absolut convins, ca tu faci lucruri pozitive, cateodata cu Traian alaturi, si de aceea ti-am gasit si formula:
Iesirea UDMR de la guvernare va fi insa de scurta durata, deoarece orice noua formula de Executiv sustinut de o majoritate parlamentara nu se poate inchega fara UDMR. ... In orice alta formula conducerea PDL este foarte capabila, foarte reformata, foarte extraordinara.
Revizuirea nu trebuie facuta printr-o formula venita de la Cotroceni. ... "Revizuirea Constitutiei nu trebuie facuta printr-o formula venita de la Cotroceni, ci intr-un sens democratic.
Suspendarea lui Traian Basescu, singura formula sa salvam statul de drept din Romania inaintea alegerilor din 2012 Suspendarea lui Traian Basescu ar reprezenta "singura formula sa putem salva statul de drept din Romania inaintea alegerilor din 2012", a declarat, luni, liderul liberal Crin Antonescu.
Iar reactia dura e puternic mediatizata (fiind concentrata pe formula proprie de regionalizare, care inseamna oficializarea tinutului secuiesc).
PD-L incearca sa gaseasca formula, alta decat cea guvernamentala, prin care sa reduca efectele politice ale unei guvernari dezastruoase pentru romani.
Initial, am fost tentat de aceasta formula, acum cativa ani am fost printre cei care a spus ca este bine.
Daca si acestia au ajuns la concluzia, dupa 21 de ani, ca, in formula existenta, democratia esueaza? ... Reinstaurarea monarhiei, in formula, inca ipotetica, a aducerii la tron a Printului Charles al Marii Britanii, presupune, in primul si in primul rand, acordul acestuia si acordul Casei Regale a Marii Britanii.
Ponta a afirmat, astfel, ca PSD detine informatii potrivit carora pina la finele acestui an se va schimba nu doar primul ministru, ci insasi componenta politica a guvernului, in noua formula urmind ca un rol sa il aiba si Mircea Geoana.
Intrebat daca uninominalul pur nu ar putea duce la o "fragmentare" a fortelor politice in Parlament, Antonescu a raspuns ca o asemenea formula simplifica lucrurile:
Printre cei care au declansat violentele au fost agenti ai altor state, cum ar fi francezi, care doreau o alta formula de guvernare. ... Francezii doreau o alta formula de guvern.
Vedem si noi ca se spune in presa ca s-a votat cu 5 la 4, chiar am vazut recent un articol intr-un ziar ca toate deciziile se iau cu aceasta formula, de 5 la 4.
De data aceasta intr-o formula lipsita de violenta fizica, dar incarcata de tensiunile acumulate in cei aproape 7 ani de guvernare de dreapta, dar mai ales in ultimii trei, cand puterea portocalie s-a asezat ca o plaga peste intreaga societate.
Premierul Victor Ponta a anuntat ca va formula in cursul zilei de miercuri propunerile pentru posturile de ministru la Educatie si Cultura.
Eu nu fac niciun secret ca din punctul meu de vedere, al cetateanului Crin Antonescu, continutul si formula OUG ca rezultatul refedendumului e dat de votul majoritatii care se prezinta e unul corect.
In orice formula vin partidele la Cotroceni, Basescu trebuie sa inghita un porc Grupul PSD-UNPR este de trei ori mai mare ca ARD. ... In orice formula, cu partidele chemate separat, impreuna sau pe grupuri, ARD se afla pe locul trei, iar PDL, singur, pe patru, depasit de PP-DD.
google-analytics.com