Cautare

1244 de rezultate pentru "formula" (3.47 secunde)
In opinia sa, PSD ar putea intra intr-o formula guvernamentala de uniune nationala.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, miercuri, ca, in urma intalnirii cu liderii PD-L, democrat-liberalii isi mentin pozitia ca reprezentantii Uniunii sa faca parte din viitoarea formula guvernamentala. ... El a spus ca UDMR va continua negocierile in legatura cu conditiile unei astfel de prezente intr-o formula guvernamentala.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat miercuri ca, in urma intalnirii cu liderii PD-L, democrat-liberalii isi mentin pozitia ca reprezentantii Uniunii sa faca parte din viitoarea formula guvernamentala. ... El a spus ca UDMR va continua negocierile in legatura cu conditiile unei astfel de prezente intr-o formula guvernamentala.
Liderul PDL, Emil Boc, l-a parafrazat, vineri, pe Cezar, inainte de a intra la negocierile cu PSD, el anuntand ca "zarurile au fost aruncate" atunci cand a fost intrebat daca democrat-liberalii mai pot negocia cu liberalii privind formula viitorului Guvern.
Geoana a declarat ca acordul dintre PDL si PSD era singura formula capabila sa asigure stabilitate si o guvernare competenta. "Formula gasita cu colegii de la PDL era singura capabila sa asigure stabilitate si o guvernare competenta in acest moment de criza", a apreciat Geoana.
"Presedintele nu vrea sa fie suspendat in cazul in care incalca Constitutia si se va lucra sigur la o noua viziune cu privire la referendum, pentru ca este cert ca intr-o formula de absenteism care este vizibila daca analizam cel putin ultimele patru alegeri, actualele prevederi constitutionale nu pot fi acceptate public", a sustinut jusristul liberal.
Actuala formula de guvernare beneficiaza de suportul a 43% din populatia cu drept de vot, potrivit unui sondaj INSOMAR. ... Acestia considera actuala formula de guvernare “cea mai buna solutie” pentru prezentul context politico-economic.
O formula inedita care nu se regaseste in Constitutia noastra si nici in modelul comportamental al vreunui sef de stat din lumea civilizata si democratica.
Cred ca asta a fost formula pe care premierul Croitoru si premierul Emil Boc au gasit-o in a prezenta o formula guvernamentala maxim acceptabila", a spus presedintele, la Craiova.
Cum ma asteptam, foarte multe personalitati au refuzat sa faca parte din aceasta formula. ... De fapt, e unicul partid care sprijina aceasta formula", a declarat Cristian Parvulescu.
Dan Voiculescu ii bate obrazul presedintelui in exercitiu, pe care il acuza ca a inventat formula unei coalitii netransparente, la Grivco: "Traian Basescu este primul politician care a incercat sa articuleze discret o 'coalitie Grivco' in Romania, iar formula a fost inventata de domnia sa, probabil, din propriile amintiri.
Nu cred ca se poate accepta o formula cu premier PD-L La iesirea de la sedinta Delegatiei Permanente a PNL, fostul premier Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca "este prematur sa luam acum decizia de a intra intr-o coalitie sau alta.
Noul Executiv anuntat de premierul desemnat, Emil Boc, reprezinta o formula guvernamentala care sfideaza Parlamentul deoarece este alcatuit cu oameni care au fost inlaturati de la putere prin motiune de cenzura, sustine presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Presupune o analiza din care sa rezulte necesitatea unei schimbari in ceea ce priveste formula de conducere din care fac si eu parte. Daca actuala formula de conducere trebuie schimbata pentru un scop anume si nu pentru a face loc altora este in regula.
Fostul senator PSD Ion Solcanu a declarat ca Mircea Geoana a dus partidul spre dezastru in ultimii ani si ca o formula Diaconescu-Nastase ar fi solutia salvatoare pentru social-democrati. ... Eu vad o formula cu domnul Diaconescu.
El si-a aratat disponibilitatea de a face parte dintr-o astfel de garnitura de lideri PSD si, in conditiile in care se va ajunge la o astfel de formula, ar putea candida pentru o pozitie de vicepresedinte.
"Tema cea mai dezbatuta, care a provocat o ampla conversatie in jurul mesei comitetului nostru, a fost cea legata de Statutul partidului si de viitoarea formula de conducere.
Partidul are nevoie de o mana de fier, de o formula centralizata, care sa se reflecte in tara.
Fost prefect al Capitalei si apoi ministru al Administratiei in Guvernul Nastase, Oprea a mai incercat, in formula PD-L-PSD, doar pentru doua saptamani, fotoliul de la Interne.
Nu, toti aplica formula "ciocu’ mic" - patentata de Serban Mihailescu, actualmente aprig lider uneperist, care pe vremea pesedismului sau aplica formula magica pedelistilor, pe care acum ii sustine din toti bojocii.
google-analytics.com