Cautare

1246 de rezultate pentru "formula tarlungeni" (3.24 secunde)
Ferrari World, cel mai mare parc tematic acoperit din lume, a fost inaugurat, joi, pe insula Yas din orasul Abu Dhabi, ce gazduieste deja un circuit de Formula 1.
Michael Schumacher, fostul campion de Formula 1, este in coma GSP.ro : ... Echipa manageriala a fostului campion de Formula 1 a anuntat ca starea acestuia s-a inrautatit, iar in acest moment este critica.
Am ajuns la aceasta formula, pentru ca fiind un spectacol lucrat independent, nu am beneficiat de o directiva a unui teatru, ca actorii sa fie disponibilizati pentru rolurile astea. ... Atunci am gasit aceasta formula cu patru actori care joaca sase roluri!
Formula revolutionara pentru refacerea articulatiilor ArtroHelp Repair este un produs 100% natural, sub forma de pudra, o formula complexa cu actiune sinergica, pentru regenerarea si protectia articulatiilor.
Lucrurile par sa mearga din rau in mai rau pentru fostul pilot din Formula 1, dupa accidentul la schi suferit pe 29 decembrie 2013 in Franta.
ArtroHelp, cea mai complexa formula pentru articulatii! Compania Zenyth Pharmaceuticals a lansat recent, la Hotel Marriott, cea mai complexa formula pentru articulatii, 100% naturala, cu doua componente:
Formula 4 Complexa de la Plant Extract - 3 granule pe zi cu 30 de minute inainte de masa Remedii homeopate indicate in starile de greata si varsaturi alimentare Simptomele de greata si varsaturi apar in urma alimentatiei excesive, in cazul tulburarilor emotionale, intoxicatiei medicamentoase, dereglari ale ficatului, tulburari gastrice, tulburari hormonale sau stare de graviditate de prim trimestru.
Orice rugaciune incepe cu formula de marturisire a credintei in Sfanta Treime: ... De asemenea, credinciosii fac semnul Sfintei Cruci si rostesc formula de marturisire a credintei in Sfanta Treime, pentru a chema Persoanele Sfintei Treimi sa salasluiasca in sufletele lor, pentru a le desavarsi.
A colaborat cu Revista Formula As multi ani, in paginile careia in permanenta am vazut articole despre animale care ne-au emotionat. ... Colegii sai de la revista "Formula AS" au lansat un apel pentru adoptia animalelor pe care le detinea in ultima perioada a vietii.
Formula FAST poate salva viata celui de langa tine, a scris doctorul. Formula FAST pentru depistarea unui accident vascular cerebral Metoda prin care oricine poate depista un accident vascular cerebral se interpreteaza astfel.
Cea de-a treia zi de luni a anului, care in 2019 cade pe 21 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi a anului, la aceasta concluzie ajungand un psiholog britanic care a creat o formula matematica pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului.
Similitudinea dintre cele doua momente se opreste aici, chiar daca o formula usor macabra pe care a folosit-o liderul de facto al PSD in urma cu ceva timp, ca nu va iesi din politica “decat cu picioarele inainte“, ne aduce din nou aminte de modul in care Iliescu a reusit sa preia puterea in 1989, dupa executarea cuplului de dictatori.
Organizatorul acestui tip de joc de noroc n-a avut nevoie de o formula geniala pentru a pune pe roate o astfel de afacere, ci doar de intuitia ca “acum e momentul“. ... Ce l-a facut pe initiator sa reinvie o astfel de formula?
Formula din titlul acestui editorial este mai veche, dar ea a fost readusa in constiinta postrevolutionara a romanilor la inceputul anului 1990 de nimeni altul decat Petre Roman. ... Erau vremuri tulburi si poate ca formula se justifica atunci.
Liderul PD a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Slatina ca actuala formula de dezbateri electorale adoptata de televiziuni nu este corecta fata de cetatenii Romaniei. ... Liderul PD a acuzat ca aceasta formula a fost gasita de televiziuni si de catre PSD pentru a se ocoli confruntarea directa.
“Cine se va alia cu PRM nu va avea posibilitatea de a se alia cu UDMR“, a spus raspicat liderul maghiarimii, potrivit caruia o formula de guvernare alaturi de PRM nu este viabila nici in mod direct, nici in mod indirect. ... “Este posibila o formula cu actualii guvernanti.
Tinand cont de totala si evidenta lipsa de simpatie a lui Iliescu pentru Nastase, ne intrebam daca acesta din urma a fost cooptat in formula de conducere restransa pentru ca mai este, inca, presedintele PSD sau pentru a fi mai bine supravegheat.
Concluzia forului de conducere a PSD a fost ca cea mai buna formula atat din punct de vedere statutar, cat si al trecerii de la perioada de defensiva la o perioada de ofensiva politica este repunerea in drepturi a Delegatiei Permanente.
Nastase a afirmat ieri la Timisoara, intr-o conferinta de presa, ca la Congresul din aprilie va candida, cel mai probabil, pentru functia de presedinte executiv al partidului, apreciind drept “ilogic si anormal“ ca Ion Iliescu sa fie adjunctul sau.“Aceasta este formula de echilibru pe care vom merge“, a precizat Nastase, referindu-se la viitoarea structura de conducere a partidului.
Ce vor decide partidele, ce majoritati se vor face, va continua majoritatea cu PD-L, eventual intr-o formula reechilibrata, va fi o alta majoritate - sunt lucruri pe care le vor decide partidele dupa alegerile prezidentiale.
google-analytics.com