Cautare

1246 de rezultate pentru "formula tarlungeni" (2.69 secunde)
Presedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mirza, afirma ca in partid este preferata varianta unui Congres extraordinar pentru sfarsitul lunii februarie sau cel mai tarziu la inceputul lunii martie, in cadrul caruia se va discuta despre "o formula de conducere modificata partial, daca nu total".
La mijloc s-ar plasa ca intentie PD-L care merge pe o formula mixta. ... Totusi, formula alegerilor la congres a fost un compromis negociat (cu Basescu arbitru) intre: ... Acum merge pe formula "Intarata-i drace!" ca sa apara in final ca salvator al situatiei?
Va prezentam programul complet al demonstratiei de Formula 1 pe care Renault o organizeaza la Bucuresti in 10 si 11 octombrie, echipa franceza fiind reprezentata de Romain Grosjean si Lucas di Grassi.
Sezonul 2012 al Campionatului Mondial de Formula 1 continua sa se desfasoare sub semnul echilibrului, Sebastian Vettel reusind, duminica, dupa Marele Premiu al Bahrainului, sa-si treaca si el numele pe lista castigatorilor din acest an, alaturi de Jenson Button, Fernando Alonso si Nico Rosberg, informeaza Mediafax.
Trupa Krypton revine in ‘‘formula de aur‘‘ printr-un concert extraordinar ce va avea loc vineri, la Music Club din Bucuresti, prin care lanseaza un nou single si un nou videoclip, au anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, membrii trupei.
formula care ofera un zambet fascinant, cu dinti mai albi si mai stralucitori in numai 14 zile, impiedicand aparitia depunerilor de tartru; ... formula care ofera un zambet fascinant, cu dinti mai albi si mai stralucitori in numai 14 zile, impiedicand aparitia depunerilor de tartru;
Foloseste formula F.A.S.T. ... FORMULA F.A.S.T. ... Formula F.A.S.T. Daca suspectezi ca cineva sufera un AVC, actioneaza rapid (F.A.S.T.) si fa-i urmatorul test:
O a treia formula de majoritate, cel putin la fel de fantasmagorica: ... Si apoi, un guvern de tehnicieni e, de fapt, o formula provizorie, tranzitorie, care sa se ocupe de tara cumva pana la o formula de Executiv temeinica. Formula care n-ar putea iesi decat, eventual, din alegeri.
Fara sa clarifice viitoarea formula guvernamentala, ziua de ieri a inregistrat in schimb inca un monumental esec in contul lui Adrian Nastase, politician aflat evident in ghina in ultima perioada.
"PNL isi manifesta, in continuare, disponibilitatea de a se gandi, daca si dumneavoastra veti dori, la o formula care sa ne permita nu numai colaborarea in Alianta, ci sa mergem mai departe, catre posibilitatea unei fuziuni", a spus Tariceanu.
Fondatorul PSD, Ion Iliescu, a gasit o formula mai diplomatica de a-si expune opiniile privind situatia din interiorul acestui partid. ... De ce ales Iliescu aceasta formula?
Cea mai BOGATA fata din Formula 1, Tamara Ecclestone a realizat primul pictorial SEXY Tamara, fiica boss-ului din Formula 1, este una dintre fetele frumoase din paddock.
Liderul PSD Constanta a mai precizat ca nimeni nu paraseste formula care a castigat alegerile, implicit sefia CJC, in pofida faptului ca prefectul "apolitic" (cu ghilimelele de rigoare specificate de Radu Mazare), dar si diferiti reprezentanti ai Aliantei, incearca prin diferite tertipuri sa cumpere oamenii PSD.
Astfel, vor avea loc intalniri saptamanale la nivelul conducerii celor doua partide "intr-o formula trei plus trei" si de doua ori pe luna vor avea loc reuniuni mai largite, de cate cinci persoane.
Universul are ca fundament o lege morala: LEGEA BINELUI (Un interviu de Dia Radu) FORMULA AS INFORMEAZA: ... formula-as.ro
Primul dintre ele este legat de scaderea continua a popularitatii PSD in actuala formula de conducere. "Indiferent de cate ori reporneste motoarele in partid, Mircea Geoana nu a gasit formula de redresare a PSD si duce partidul in jos, pe o panta periculoasa.
Social-democratii lanseaza astfel ideea alcatuirii unui guvern fie minoritar, fie de alta formula politica, numai sa fie de alta culoare politica decat presedintele. ... Liderul social-democratilor nu precizeaza daca eventuala formula gasita de comun acord vizeaza sau nu cooptarea unor reprezentanti ai PSD in viitorul guvern.
"Am discutat cu domnul presedinte ca solutia se afla in mainile partidelor politice si domnul presedinte a recunoscut ca domnia sa nu are solutie pentru aceasta situatie."Liderul UDMR a spus ca i-a prezentat sefului statului propunerile Uniunii pentru deblocarea crizei, cum ar fi gasirea unei sustineri parlamentare pentru actualul Executiv sau pentru o alta formula guvernamentala sau organizarea de alegeri anticipate.
PRM agreeaza o noua formula de guvern fara Partidul Democrat. ... Pentru stabilitate politica, PRM e dispus sa sprijine o formula guvernamentala cu o noua majoritate, dar fara UDMR, care nu este partid politic si nu este constitutional.
In timp ce democratii au anuntat ca se abtin de la orice comentarii pentru a respecta sarbatoarea Floriilor, iar peledistii au respins formula propusa de Tariceanu, conservatorii si peremistii au declarat ca vor respinge categoric o structura guvernamentala in care se va regasi si UDMR.
google-analytics.com