Cautare

350 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri" (4.52 secunde)
Sunt podiditi de grimase, rictusuri, lapsusuri, poticneli, de parca s-ar jupui pe dinauntru sa-si disloce de-acolo, spre oratorica expectorare, infinitivul a fi ori imperativul trebuie. A devenit corvoada vietii lor sa incheie o fraza si apoi sa constate efectele asupra audientei: ... inghit si regurgiteaza, inghit si regurgiteaza.
- Ma plimbam pe camp intr-o buna zi si, dintr-o data,se porneste o ploaie si o furtuna groaznica!, spune preotul crestin. Atunci, m-am rugat Domnului si, pe o raza de 10 metri in jurul meu se facu senin.
Afla ce ti-au pregatit astrele si ce cristale iti aduc noroc in aceasta saptamana (vezi horoscopul COMPLET la final de articol). - Berbecii recupereaza bani imprumutati, dar in cuplu risca sa provoace tensiuni si conflicte.
Imbracati in politisti, perchezitionau victimele si le talhareau Buzetica, Bebi si Sile Coroi au fost trimisi in judecata pentru opt cazuri de talharie prin metoda Maradona: talharie constand in acostarea, intimidarea si perchezitionarea victimei de catre inculpatii deghizati in politisti.
Cei doi au fost ridicati de ofiterii de la BCCO Mehedinti si condusi la Parchetul din Drobeta Turnu Severin, unde vor fi retinuti pentru audieri.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Iata ca, alaturi de fostul sef al Politiei judetene si presedintele Consiliului Judetean a afirmat ca il santajeaza ziaristii pentru a-l tapa de bani.
Falsul medic cerea minim 900 de lei pentru injectii cu acid hialuronic. Trei falsi esteticieni au fost prinsi de politisti in ultima saptamana. Interventiile estetice facute de nespecialisti pot provoca infectii.
"La noi / Oamenii care sunt mai parosi / Sunt intorsi si facuti presuri". ... si asta nu de azi, de ieri. Asta si explica de ce si in perioada interbelica, si acum atatea valori au plecat in alta parte, unde au gasit apreciere sau conditii ca sa se realizeze.
12 angajati ai unei clinici din Bucuresti care se dadeau drept medici au fost retinuti. Ei au pacalit mai multi varstnici, carora le-au vandut aparate medicale la suprapret pentru a se trata, desi in realitate nu aveau nevoie de ele.
De altfel, oameni de pe strada si soferi au scos bani si le-au dat femeilor de mila copiilor tinuti in frig pe strada.
Politistii au retinut doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, care sunt acuzati ca au plasat pe piata din Gorj trei bancnote false de 100 de lei.
ADRIAN de 42 de ani, din Bucuresti si A. ... Adrian si G. Virgil care au luat de la o persoana necunoscuta suma de 5000 de dolari, falsi, in 50 de bancnote a cate 100 de dolari, pe care urmau sa-i vanda unui client gasit prin intermediul lui A.
Politistii si procurorii fac miercuri dimineata patru perchezitii domiciliare in Bucuresti intr-un dosar de constituire a unui grup infractional organizat, punere in circulatie de valori falsificate si inselaciune
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Arhiva SRI, transferata cu cladire cu tot Arhiva SRI trebuie transferata, cu tot cu cladire, catre CNSAS si trebuie deschise toate dosarele fostei Securitati, mai putin cele care sunt active ca secrete de stat, a spus presedintele Basescu.
Actele de coruptie, a aratat Basescu, sunt legate, in principal, de factorul politic la toate nivelurile si de relatiile dintre mediul de afaceri si cel politic.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constantaā€¯, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
El precizeaza ca anchetele aflata in derulare scot la iveala si legaturile lor cu politicienii care ii sustin. Perioada urmatoare ar putea sa fie marcata de un cutremur pe scena politica romaneasca, dar si in mediile economice.
google-analytics.com