Cautare

541 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri salaj" (8.86 secunde)
Recunoasterea in alte tari a diplomelor si calificarilor obtinute in Romania a fost, ani de-a randul, una dintre problemele majore cu care se confruntau romanii dornici de o cariera in strainatate.
In opinia ministrului, printre motive ar fi acelea ca pe autostrada se consuma cu 1,5 euro mai putin combustibil la suta de kilometri, uzura masinii este mult mai mica si ajungi cu jumatate de ora mai devremela destinatie.
Daca patronii firmelor aradene ce se ocupa de organizarea evenimentelor festive spun ca, din acest an, s-a constat o crestere a numarului celor care doresc sa-si organizeze nuntile in Ungaria, nu aceeasi bucurie se poate citi pe chipurile managerilor firmelor constantene cu acelasi profil de activitate.
Leul a inceput sedinta valutara la cotatii de 3,53 lei/euro si, dupa o depreciere pana la 3,5460 lei/euro, in jurul orei 10 a castigat teren pana sub 3,53 lei/euro.
Grupul francez Groupama va incheia fuziunea companiilor Asiban, BT Asigurari si OTP Asigurari in luna decembrie 2009 si are ca obiective pe piata romaneasca atingerea unor cote de 15% din piata politelor auto si de 20% din segmentul asigurarilor de viata pe termen mediu si lung.
În regiune, zlotul a pierdut teren de la 4,29 la 4,344 unitati/euro, iar forintul s-a depreciat de la 282,7 la 283,8 forinti/euro. La rândul sau, dolarul a atins un nou maxim al ultimilor patru ani si trei luni.
Leul a fluctuat ieri in intervalul 4,2690 si 4,2870 unitati/euro, pentru ca, pe finalul sedintei, moneda nationala sa se situeze pe o tendinta de apreciere. Astfel, la 16:55, bancile cumparau un euro cu 4,2735 lei si il vindeau cu 4,2835 lei.
Ungaria ofera intreprinzatorilor 306 miliarde forinti, ca sa sustina mentinerea locurilor de munca si a productiei sau a schimbarii profilului de activitate, a anuntat marti secretarul de stat responsabil cu gestionarea crizei din Cancelaria premierului ungar.
Astazi, bancile cumparau un euro cu 4,1820 lei si il vindeau cu 4,1930 lei.
Spania, Irlanda si Grecia au imprumutat in ultima perioada aproape 10 miliarde de euro prin emisiuni de obligatiuni. ... Spania, Irlanda si Grecia, tari cu deficite si datorii publice mari, au reusit sa atragă
Directorul Agentiei Nationale Antidrog, chestor de politie Sorin Oprea, si inspectorul general al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Constantin Traistaru, au semnat un protocolul de colaborare pentru perioada 2013 - 2017, care are ca obiect desfasurarea de programe, proiecte si activitati comune pentru realizarea scopului si obiectivelor Strategiei Nationale Antidrog si ale Planurilor de actiune in domeniul reducerii cererii de droguri.
Altele sunt mai serioase si mai complexe, cum ar fi lipsa unei valve sau a unei camere. ... Daca mama consuma alcool, medicamente in exces sau droguri in timpul sarcinii, aceste lucruri cresc riscul defectelor congenitale de cord.
Italia a devenit teatrul de operatiuni al multor organizatii criminale straine, cele bulgare concentrandu-se asupra traficului de persoane si prostitutiei, in timp ce retelele ruse si chineze domina piata drogurilor, practicand extorcari si rapiri, relateaza Corriere della Sera in editia online.
Suntem siguri ca nu exista foarte multi romani care stiu ce rezerve de petrol si gaze naturale mai are Romania, care ne este datoria externa, rezervele de valuta si aur, balanta de cont curent (adica diferenta dintre cat am cheltuit pe importuri si cat am incasat din exporturi), cati kilometri de conducte de gaz si petrol avem, cate vapoare mai are flota oficiala a statului roman sau cat de importanti suntem pentru marile retele de trafic de droguri.
Sotia ministrului sud-african pentru informatii este suspectata de implicare in trafic cu droguri. ... "A facut din aceasta afacere o prioritate din cauza consecintelor asupra familiei sale si asupra activitatii sale.
Italia cu 150 de miliarde de dolari si Rusia cu 147 de miliarde de dolari. Cifrele indica nivelul global al criminalitatii care are si o componenta financiara. Aici intra activitati ilegale precum evaziunea fiscala, bani obtinuti din piratarea jocurilor pe calculator, din traficul cu fiinte umane si cu droguri.
Tot mai multi oameni incearca sa se lase de FACEBOOK, insa putini reusesc Un nou studiu al celor de la Pew Research Center a ajuns la o concluzie uimitoare, oamenii incearca sa se lase de Facebook si le este la fel de greu ca renuntarea la droguri sau alcool.
La concluzia asta au ajuns si autoritatile si infractorii. In jocul de-a hotii si vardistii, traficantii de droguri din Marea Britanie au ales solutia low-tech. Au scapat repede de ultimele generatii de iPhone sau Samsung si le-au dat la schimb pentru Nokia. Si nu orice fel de telefon Nokia.
Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului C.I.A.D.O Romania, cea mai titrata organizatie antidrog din Romania, membru Civil Society Forum on Drugs (CSF) -European Commission, United Nation Departament of Economic and Social Affairs - Branch NGOs, va invita sa participati la conferinta de presa Arta Contra Drog - Traditie, Istorie, Rost, care va avea loc vineri, 13 martie, la ora 11.00, la Muzeul Taranului Roman, in cadrul Clubului Taranului Roman, intrarea din strada Monetariei.
Magda Marincovici) O universitate sud-africana a analizat pipele gasite in gradina celebrului dramatug si a gasit urme de canabis si cocaina. ... Dar se pare ca la fel ca alti confrati celebri, Marele Will depindea de droguri.
google-analytics.com