Cautare

541 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri salaj" (6.13 secunde)
Este esential ca oamenii sa inteleaga ca testarea pentru hepatitele B si C poate face diferenta dintre viata si moarte Institutul National de Boli Infectioase Prof.
ALINA BORTEA) Raed Arafat a transmis un mesaj dur celor care vor sa schimbe legea fumatului astfel incat sa fie pemis din nou in baruri si restaurante.
Procurorii DIICOT au anihilat o retea de sapte traficanti de droguri formata din cetateni romani si turci. Printre acestia s-ar afla si un nepot indepartat al Patriarhului Daniel, sustine site-ul pressalert.ro.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
Trafic de droguri in liceele din Capitala cu legaturi la nivel inalt. 20 de persoane sunt audiate la DIICOT pentru ca au vandut droguri in mai multe unitati de invatamant din Bucuresti.
Peste 100 de persoane prinse cu droguri, sute de pastile confiscate de politisti. Peste o suta de persoane au fost prinse cu droguri in ultimele zile la festivalurile de la malul marii.
O adolescenta de 14 ani este cercetata dupa ce a escaladat un bloc din Capitala, pentru a fura, alaturi de mai multi complici, droguri de la un trafic. Odata ce s-au vazut in apartament, hotii l-au amenintat cu maceta pe traficantul de droguri, pentru a-i lua stupefiantele.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
In incercarea de a face o oarecare lumina asupra modului de derulare a demersurilor si actiunilor menite sa asigure continua profesionalizare a institutiilor din subordinea prefectului, dar si a presiunilor exercitate de mass media pe tema numirii sefilor de deconcentrate, Prefectura Salaj a remis ieri un comunicat de presa.
Aproximativ 152 de elevi si profesori maghiari, din scolile salajene, vor beneficia in acest an scolar, de un sprijin financiar in valoare de 316 milioane de lei din partea Ministerului Educatiei din Ungaria, printr-un program derulat de Societatea Maghiara de Cultura din Transilvania (SMCT).
Prezent si el la acest eveniment, presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, a declarat ulterior, in cadrul unei conferinte de presa, care a avut loc sambata, ca membrii UNCJ au aprobat un document de dispozitie privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, act inaintat si Guvernului.
PUR isi duce activitatea, de aproximativ o luna, sub o alta "palarie", si anume cea a conservatorismului.
Trei sefi de diferite servicii din cadrul IPJ Salaj s-au prezentat, in cursul saptamanii trecute, la concursul pentru ocuparea postului de prim adjunct al sefului IPJ, post care, reamintim, a devenit vacant in urma pensionarii comisarului sef Matei Ardelelean.
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
In cadrul intalnirii cu liderii de filiale si unii parlamentari, care a avut loc marti, la Bucuresti, Theodor Stolojan a luat pulsul partidului pentru a vedea care este starea de spirit in ceea ce priveste revenirea sa in PNL.
Din cate se pare, in urma intalnirii de la Poiana Brasov cu organizatiile judetene ale PSD, care a avut loc la finele saptamanii trecute, presedintele partidului, Mircea Geoana, si-a intarit pozitia in partid.
De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Presedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat ieri, ca reactie la solicitarea presedintelui Basescu privind desecretizarea dosarelor tuturor oamenilor politici, ca seful statului este ipocrit si nepriceput.
google-analytics.com