Cautare

541 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri salaj" (4.85 secunde)
Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, in plin scandal al consumului de droguri in randul tinerilor, care, potrivit liderului de la Cotroceni, reprezinta o amenintare la adresa sigurantei nationale.
Albert Balint, fiul lui Sile Camataru, unul dintre liderii cunoscutei grupari interlope din Bucuresti, este acuzat de politisti si procurori DIICOT ca ar fi condus din inchisoare o retea de trafic de droguri si proxeneti.
Dupa testarea antidrog sau cu etilotestul urmeaza testarea rabdarii si a nervilor. Conducatorii auto asteapta chiar si un an sa afle, de la serviciile de medicina legala, ce alcoolemie aveau ori la ce tipuri de droguri au iesit pozitivi.
Ca sa aiba droguri in inchisoare, unii condamnati apeleaza la cunoscuti care incearca sa le trimita stupefiante cu ajutorul dronelor. Tot cu dronele se incearca si trimiterea telefoanelor mobile.
Partea a doua a scrisorii constituie argumentarea optiunii lui Emil Constantinescu pentru un nou presedinte, candidat nu numai al unui partid, ci si al fortelor sanatoase ale natiunii.
Pe de o parte, reprezentantii filialei judetene a PLD nu-si vor permite sa-si dezamageasca liderii nationali (Theodor Stolojan si Gheorghe Flutur, cunoscuti ca prieteni apropiati ai sefului statului), deoarece scurta lor cariera politica in acest partid ar putea sfarsi odata cu referendumul lui Basescu.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca in turul doi al alegerilor locale pentru Primaria Capitalei bucurestenii au de ales intre doua rele, asa cum s-a intamplat si la prezidentialele din 2000, cand, in turul doi, cetatenii au avut de ales intre Ion Iliescu si Corneliu Vadim Tudor.
PSD si-a lansat joi candidatii la europarlamentare si l-a nominalizat pe Mircea Geoana (foto) drept competitorul lui Traian Basescu, manifestarea pastrand elementele obisnuite reuninunilor mari ale social-democratilor: lume multa si pestrita, entuziasm, discursuri, bai de multime si, la final, confetti.
'Fripturistii presedintelui Traian Basescu, adunati peste noapte in asa zisul "grup al independentilor" au hotarat sa isi faca partid si bineinteles sa il puna imediat in slujba PUTERII, primind pentru acest lucru ramasitele festinului pedelist. ... Denumirea initiala era "UNIUNEA PENTRU PROSPERITATE SI PROGRES".
Ajungem apoi la Monica Macovei, care a ezitat si pare sa oscileze inca intre reformarea PDL din interior si formarea unui nou partid. "Eu sunt in PD-L acum si incerc solutia reformarii acestui partid.
Cum au procedat jurnalistii britanici, travestiti in falsi lobbyisti pentru a-l atrage in capcana pe Adrian Severin Intr-o discutie online pe site-ul publicatiei Sunday Times, unul din jurnalistii care au realizat investigatia incognito a povestit ca publicatia detine mai multe ore de inregistrari in care Adrian Severin si ceilalti doi europarlamentari "sunt dispusi sa fie angajati pe bani pentru a modifica legislatia".
Biroul de Credit inregistreaza nu numai restantele reale pe care un creditor le are la banci, ci chiar si greselile functionarilor bancari.
Elementele de siguranta, dar si suportul de polimer pe care se tiparesc bancnotele romanesti ii fac neputinciosi pe infractorii care vor sa imite acesti bani.
Afacerile fratilor Micula pe litoralul constantean nu fac altceva decat sa alunge clientii si sa dea un nume prost turismului romanesc, precum si celorlalti hotelieri. Ioan si Viorel Micula, patronii societatii European Drinks, au cumparat pe litoralul romanesc 12 hoteluri, toate calificate cu cate doua stele.
Exista acte normative adoptate din 2008 incoace, cu intentia de a sprijini mediul de afaceri sa depaseasca si criza, si problemele cauzate de piata deficitara si de blocajele de plati prin care a trecut.
Pe lista celor inscrisi pentru examenul de la Bacau apare si fiica presedintei ANST, Doina Melinte, eleva a Liceului de arte plastice "Nicolae Tonitza" Bucuresti, iar sportul care o recomanda este canotajul.
Daca visezi ca ai sange pe maini este un semn ca ghinionul este in drum spre tine (In special in planul afacerilor).Sange care curge dintr-o rana este semn ca vei suferi o boala sau o pierdere in domeniul afacerilor.Daca visezi haine patate de sange inseamna ca niste prieteni falsi vor sa te tina departe de succes.
• BERBEC - Zilele acestea, esti destul de energic, dar si mofturos si cu toane. ... Descarca-ti energia acumulata in trup si suflet prin exercitii fizice usoare, plimbari in aer liber sau dialoguri amuzante cu ceilalti.
Sunteti pe fuga, ca de obicei, si uitati tot felul de lucruri sau treburi importante. ... Protejati-va interesele, mai ales cele financiare, si nu va mai pierdeti timpul gandindu-va la ce puteati face daca... ... Cineva din anturaj va cere ajutorul si are nevoie de cateva sfaturi.
In mod normal, cand un cadavru este incinerat tesuturile moi de topesc, oasele sunt macinate si la final rezulta o cenusa fina. Acest lucru nu este valabil si in cazul persoanelor care au implanturi de silicon.
google-analytics.com