Cautare

541 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri salaj" (3.60 secunde)
Cu 206 voturi pentru, si cu 26 impotriva, sambata, Viorel Stanca a fost reinstalat in functia de presedinte al PD Salaj.
Adolescenta cu droguri, SIDA si hepatite B sau C (Autoare: Magda Marincovici) 34.000 de persoane vor beneficia, in urmatorii doi ani, de testare, diagnosticare si tratament gratuit In tara noastra, in ultimii doi ani, 30% dintre persoanele nou diagnosticate cu HIV s-au infectat prin consum de droguri injectabile.
Astfel, decizia autoritatilor romane de a majora salariul minim la 540 lei (echivalent cu 36.480 forinti) va aduce nivelul acestuia la 52,9% din cel din Ungaria, care este in prezent de 69.000 forinti (1.022 lei), arata portalul mentionat, care citeaza o analiza a cotidianului economic ungar Vilaggazdasag (Economia Mondiala), care face calculele la un curs de schimb de 67,5 forinti/leu.
In traditia araba, de vei visa ca ai bani inseamna ca si in realitate vei avea bani. Ciudat, aceeasi explicatie o are si visul in care pierzi bani.
Ziua internationala impotriva abuzului si traficului de droguri. ... In declaratia mea politica de astazi as dori sa va vorbesc despre o ocazie importanta care urmeaza sa fie marcata la sfarsitul acestei saptamani, pe data de 26 Iunie, si anume Ziua internationala impotriva abuzului si traficului de droguri.
Un barbat din comuna Brastavatu si altul din Caracal au fost retinuti zilele trecute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, dupa efectuarea unei perchezitii domiciliare la locuinta lor.
Mult asteptata batalie pentru ocuparea functiei de presedinte al PSD Salaj s-a transformat, vineri, la Conferinta Judeteana a partidului, intr-o simpla formalitate.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Trei barbati si o femeie care pretindeau ca sunt inspectori ai Oficiului pentru Protectia Consumatorilor (OPC) au fost retinuti de politistii gorjeni sub acuzatia de inselaciune.
Legalizarea prostitutiei si a consumului de droguri este "cea mai spectaculoasa solutie la depasirea crizei", a spus, astazi, presedintele PSD, Mircea Geoana. ... prostitutie si droguri libere pe strazi.
Atat la nivel mondial cat si la nivel national consumul de tutun, alcool si droguri ilicite reprezinta o provocare cu implicatii grave atat pentru domeniul social, al sanatatii, dar si in domeniul aplicarii legii, iar evolutiile recente, cum ar fi consumul de substante noi cu proprietati psihoactive, continua sa genereze preocupari la toate nivelurile.
10 tineri care vindeau sau detineau in vederea consumului propriu droguri s-au ales cu dosare penale, in urma activitatilor desfasurate de politistii antidrog, la acest sfarsit de saptamana, pe litoral. ... Astfel, au fost depistate 10 persoane suspectate de trafic sau consum de droguri.
"Nu am dorit, nu doresc si nu voi dori niciodata sa obtin o functie publica in administratie.
Pentru inceput, este necesar sa precizam ca cei doi mentionati sunt angrenati in competitia privind (re)castigarea functiei de presedinte al PD Salaj, confruntare transformata, cel putin in ultimul timp, intr-o adevarata lupta intr-un ring de box.
In cadrul ultimei sedinte a Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PD Salaj, care a avut loc marti, Radu Capilnasiu a anuntat ca se retrage din competitia pentru castigarea fotoliului de presedinte al organizatiei judetene, preferand sa se gandeasca la "esalonul doi", si anume la fotoliul de presedinte executiv.
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, a participat, la finele saptamanii trecute, mai precis sambata, la cateva intalniri cu reprezentantii administratiei locale si judetene, dar si cu o parte dintre colegii sai din Partidul Conservator Salaj.
Cunoscutul grupul austriac de petrol si gaze OMV a vandut participatia de 21,2% detinuta de compania rivala ungara Mol catre Surgutneftegas, a patra companie petroliera din Rusia. ... 212 forinti/actiune.
O noua componenta a HIV, cu evolutie rapida, la consumatorii de droguri intravenoase Jurnalul National:
Nu-i vorba, parintele ramane un sprijin - cat il tin si pe el puterile - chiar si in conditiile in care copilul in cauza nu mai este de mult minor, ba chiar si-a intemeiat propria familie.
google-analytics.com