Cautare

1559 de rezultate pentru "florin chise" (3.23 secunde)
La standul lui Florin Chise din Bihor din cadrul targului Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR au fost la vanzare Gabriel si Gabriela Pescleve. Gabriel Pescleve este nepotul lui Florin Chise, din partea sotiei.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Florii organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu cu palinca de mere si palinca de pruna. ... S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Florin Chise, care si-a sarbatorit onomastica muncind.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 21 aprilie 2014, in Parcul Cismigiu, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Florin Chise, care si-a sarbatorit onomastica muncind.
Florin Chise participa cu palinca din Bihor la Targul organizat de Paste in Parcul Cismigiu. ... Printre cele mai cautate standuri se numara si cel al lui Florin Chise din Bihor, cu palinca de mere si palinca de pruna extraordinare.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Craciun ce se desfasoara in aceasta luna in centrul Bucurestiului, cu palinca de mere si palinca de pruna.
Florian Chise din Bihor participa constant la targurile traditionale. ... Palinca cea mai buna e cea care se bea la temperatura de 20 de grade Celsius, altfel nu ii simti gustul", ne-a spus Florin Chise.
La standul Monicai Chise din Bihor din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu puteti gasi diverse sortimente de palinca. ... M-am bucurat ca domnul Sorin Oprescu apreciaza palinca noastra, mai ales ca este medic", ne-a spus Monica Chise din Bihor.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului producatorilor si mestesugarilor de la Universitate, organizat in luna decembrie de Primaria Capitalei, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... "La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin.
Cea mai noua in acest ciclu este verisoara mea Larisa, in varsta de 6 ani", ne-a spus Ciprian Florin Chise. Tot in familia lui Florin, mai exista o verisoara de-a sa, Selina, de 8 ani, care a facut dans popular, dar la alt ansamblu.
La standul lui Florin Chise din Bihor ii gasiti la vanzare pe Gabriel si Gabriela Pescleve. Gabriel Pescleve este nepotul lui Florin Chise, din partea sotiei. ... "La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin.
Florin Chise va fi prezent de Martisor cu palinca sa, Tramuta, la targul de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman "Am participat la Saptamana Verde de la Berlin, un targ de produse traditionale aflat la a 78-a editie.
Florin Chise este prezent in acest week-end cu palinca sa, Tramuta, la Festivalul Pescaresc organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala. ... De fapt, toate produsele romanesti au fost apreciate si au mers bine!", ne-a spus Florin Chise.
Florin Chise din Bihor participa pana azi inclusiv la targul pescaresc organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala. ... Toiurile si sticlele mici merg si ele bine", ne-a spus Florin Chise, pe care il puteti gasi la acest targ traditional pana diseara.
S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Gabriel Pescleve, de la standul lui Florin Chise din Bihor. La stand, in aceasta perioada, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 27 decembrie inclusiv, cu palinca de mere si palinca de pruna.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului traditional organizat inclusiv astazi, cu palinca de mere, de caise si palinca de pruna. S-a dat bine palinca de caise si de pruna, ne-a spus Florin Chise, care si-a amenajat standul cu diverse obiecte traditionale.
In pragul frumoasei varste de 77 de ani, Florin Piersic a avut amabitatea de a acorda un interviu in exclusivitate pentru Sinteza Zilei, unde a vorbit cu admiratie si respect despre unii dintre prietenii sai :
Florin Chise din judetul Bihor a fost prezent in cadrul acestui targ exceptional cu palinca de mere si palinca de pruna. "La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin.
Printre expozanti se numara si Florin Chise din Bihor, cu palinca de mere si palinca de pruna extraordinare. O sticla mare de palinca, la 500 grame, costa 35 RON, iar un toi costa 10 RON, in timp ce o sticla mica e la pretul de 5 RON.
Un alt nume amintit, ce-i drept mai rar, este cel al prim-vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei , profesorul universitar (la ASE) Florin Georgescu, un tehnocrat perfect, aflat la varsta maximului potential (63 de ani). ... - Florin Georgescu, actualmente prim-vice-guvernator al BNR, a fost ministru al Finantelor si vicepresedinte PDSR.
google-analytics.com