Cautare

599 de rezultate pentru "flori" (8.01 secunde)
Inca de ieri, lumea se agita sa nu rateze buchetelul de flori potrivit pentru doamna invatatoare. ... Dar, nici de aceasta data vanzatorii de flori nu s-au aratat multumiti:
Nu ar fi mai bine daca Ziua Nationala ar fi undeva pe la mijlocul primaverii, cand in aer adie mireasma de flori de liliac, iar pajistile sunt smaltuite de flori multicolore?
S-au cunoscut la un spectacol, cand acesta i-a adus un buchet de flori dupa ce, un timp indelungat, a admirat-o profesional. ... Am avut o relatie profesionala pana cand a venit el cu un buchet de flori si m-a invitat la concertul sau, unde i-am cunoscut totodata parintii.
- Pasari, flori de pe iile vrancenesti.
- Imi place sa pictez flori si fata, in special ochi. ... Se poarta jeansii, pielea, paietele diferite, pe materiale stretch, mai multe flori, dungi.
Catalin Morosanu a iesit pe strada si a oferit flori tuturor doamnelor si domnisoarelor care i-au iesit in cale, iar noi l-am insotit.
In masina, ne-a declarat soferul, aproape ca nici el nu mai incapea de flori. In special trandafiri galbeni, de zeci de milioane de lei, de la serele de la Jibou sau Cluj.
La fel ca la Iasi, familiile Nastase si Geoana au dansat pe scena alaturi de trupa Voltaj. Multimea a scandat “Nastase, Nastase“, iar Dana Nastase a primit flori.
Cu acest prilej, el va face o vizita la Spitalul Judetean, la ora 9:30, dupa care, la 10:45, va depune o coroana de flori la statuia generalului Traian Mosoiu.
El a precizat ca vizita sa la Senat are si scopul de a-l felicita pe presedintele acestei Camere, Nicolae Vacaroiu, caruia i-a adus un tablou reprezentand un buchet de flori.
Unghianu a mai spus ca sunt acolo metri patrati intregi care pot fi folositi pentru orice, ca de exemplu “pentru magazii de piese de schimb sau poate punem pamant de flori in groapa“.
Chiar inclinam sa-l credem, mai ales ca l-am zarit mergand pe strazile Constantei la brat cu o domnisoara si avand asupra sa un buchet de flori pe care il tinea - atentie!
Reporterul de la The Observer isi aminteste ca, la o saptamana dupa executia lui Ceausescu, privea prin gaura facuta de un obuz de artilerie in zidul muzeului si vedea tancurile trecand peste daramaturi si oamenii care le dadeau flori soldatilor.
Reporterul de la The Observer isi aminteste ca, la o saptamana dupa executia lui Ceausescu, privea prin gaura facuta de un obuz de artilerie in zidul muzeului si vedea tancurile trecand peste daramaturi si oamenii care le dadeau flori soldatilor.
Acum liderii, inclusiv cei maximi ai PNL si PSD, ii asteapta pe pedelistii care abandoneaza actuala putere pentru o viitoare alta putere, cu bratele deschise si cu imense buchete de flori si de cuvinte frumoase.
Apogeul lui Marian Munteanu a fost podul de flori de la Prut, atunci cand liderul studentilor era privit ca un Hristos al unirii Romaniei cu Basarabia.
„De la prima ora cand venea, era intampinat de directorii din primarie si de functionari, care ii urau 'La multi ani!' si ii aduceau cadouri si flori.
Cei care renunta la un job bun o fac pentru a infiinta firme mici, care sa faca prajituri, flori, gemuri etc.
Momentul oficial va fi urmat de traditionala Hora a Unirii, dupa care oficialitatile se vor deplasa pe jos la Biserica Trei Ierarhi, unde vor depune jerbe de flori la mormantul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.
Si mai delicioase, fotografiile cu peisaje si flori, lipite pe carton negru si atarnate pe peretii stacojii, de culoarea asfintitului.
google-analytics.com