Cautare

599 de rezultate pentru "flori" (2.55 secunde)
Tinctura de flori de soc de la Hofigal influenteaza pozitiv eliminarea apei in exces din organism si are rol depurativ eficient in eliminarea toxinelor si substantelor daunatoarea organismului atat prin urina, cat si prin transpiratie, mareste activitatea secretorie a glandelor sudorifice;
Tinctura de flori de soc influenteaza pozitiv eliminarea apei in exces din organism; rol depurativ eficient in eliminarea toxinelor si substantelor daunatoare organismului atat prin urina, cat si prin transpiratie, mareste activitatea secretorie a glandelor sudorifice;
Pentru ca sunt flori exotice, necesita un pamant special iar inmultirea prin seminte iese din calcul deoarece acestea, pe langa faptul ca sunt destul de greu de obtinut de la planta - in aproximativ 5 ani de la prima inflorire a plantei - au nevoie de conditii speciale de laborator.
Tot in Bucuresti va avea loc vineri, 1 Decembrie, incepand cu ora 8.00, o ceremonie militara si religioasa de depuneri de coroane si jerbe de flori la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol I.
Fa-ti un ceai din 2 linguri de flori de hibiscus si 250 ml de apa. ... Prepara-l din 1-2 lingurite de flori maruntite si o cana de apa, pe care le lasi sa dea in clocot 3 minute si strecori.
La mormintele eroilor necunoscuti, in zilele in care sunt comemorati, se aduc flori de mac. ... In cazul unei relatii aflate la inceput, primirea unei flori de mac poate insemna dorinta de a avansa.
Menta face parte din familia Lamiaceae, fiind o planta erbacee, perena, cu frunze oval-lanceolate ai flori violacee dispuse intr-o inflorescenta spiciforma, conica. ... Tulpini, frunze si flori de menta sau izma buna- Mentha piperita L., familia Lamiaceae.
Impreuna cu martisorul se ofera adesea si flori timpurii de primavara, cea mai reprezentativa fiind ghiocelul. ... Se zice ca de atunci lumea cinsteste memoria tanarului curajos legand cu o ata doua flori:
Pornind de la aceadta idee, un inginer din Calarasi pe nume Titus Cristescu, a realizat o macheta, de fapt o imensa diorama, care contine nu doar o parte din cele 300 de cladiri disparute, ci si figurine, trasuri, carute, masini de epoca, stalpi de iluminat stradal, garduri din fier forjat care imprejmuiesc cladirile, diferiti arbori, tufe de flori, iarba, garduri vii - toate de la firme celebre din Occident.
Va pot fi de ajutor compresele cu infuzii din flori de musetel, flori de albastrele, petale de trandafir, frunze de nuc, ceai chinezesc, radacini de nalba, suc de gutui (si decoct obtinut din seminte).
Carmen Iban din Ialomita de la firma Flori lavanda a venit cu produse din lavanda la targul traditional organizat in curtea MTR.
Deasupra acestei farfurii se aseaza pasca, sunca, branza, ouale rosii, dar si ouale incondeiate, bani, flori, peste afumat, sfecla rosie cu hrean, si prajituri.
Vasele mari sunt la 100 RON, vasele mici la 60 RON si au pictate pe ele pasari si flori.
In noaptea de dinainte Sanzienelor, fetele obisnuiau sa-si puna sub perna flori de sanziene, tradiție similara cu pusul busuiocului sub perna, obicei romanesc practica de Boboteaza.
De fapt ei sint o minoritate, fiti siguri ca ceilalti locatari din blocul unde unul are plantat marar si ceapa ar vrea ca acolo sa fie iarba si flori.
Un altar de flori, lumanari si papusi a fost ridicat pentru Raisa, fetita omorata de o masina de Politie in Bucuresti, chiar la locul accidentului.
Ar fi greu pentru tinerii indragostiti de azi sa prefere sa suspine impreuna linga lacul cel albastru incarcat cu flori de nufar, in ale carui unde clare doarme de veacuri umbra castelului singuratic.
In acel vacarm, un piept soldatesc racnea "atentie la flori" - un cod pe care ar fi trebuit sa-l priceapa unii sau altii dintre militarii speriati.
Orasul a fost plin de flori si oamenii parca au fost mai zimbitori. ... Spre exemplu, ieri am vazut pe ecranul televizorului mai multe chipuri incrincenate decit fire de flori daruite.
Nu, am sa ma refer la modul in care a ajuns sa fie privita astazi ziua in care, pe vremea cind eram copii, invatam poezioare comuniste pentru mamele noastre si faceam acuarele timpe despre pace, flori si industrializare.
google-analytics.com