Cautare

598 de rezultate pentru "flori" (2.56 secunde)
In Franta, Belgia si Elvetia, aceasta sarbatoare are loc in prima duminica a lunii, cand natura isi imbraca mantia multicolora cu cele mai frumoase flori, ce incarca aerul cu parfum, culoare si sanatate.
Un alt eveniment, care speram sa aiba loc si acest an, este obiceiul numit "bataia cu flori" care avea loc in fiecare an in Bucuresti, la Sosea (actuala Sosea Kiseleff), de Ziua Nationala a Romaniei - 10 mai. ... "Bataia cu Flori de la Sosea".
Specialistii in domeniu declara ca una dintre cele mai profitabile afaceri in Romania de astazi este comertul cu flori.
Agricultura nu înseamna doar cereale, iar o firma specializata pe productia sau comercializarea de flori ornamentale, seminte de legume sau plante furajere poate fi o afacere profitabila, în conditiile unei investitii mici sau medii.Productia de plante furajere, flori sau legume are nevoie de seminte, iar o firma care sa fie intermediara între producatorii agricoli si furnizorii de seminte este o afacere banoasa.
La invitatia doamnei Monica Irimia, reprezentant al Asociatiei Tracia Land Italia, Cristina Chiriac, fondator Flori de Ie, in parteneriat cu Brandusa Bordeianu Make up Artist, impreuna cu Universitatea Aldo Moro si Facultatea de Business si Turism vor reprezenta Romania la Bari, Italia, in data de 9 martie 2017, in cadrul evenimentului Primavara, bine ai venit cu Martisor!
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
Am primit cu mare bucurie in suflet invitatia Cristinei Chiriac de la Flori de IE, de a realiza o sedinta foto atipica, cu ii intr-o sala de sport. ... Elementul central al noii colectii Flori de IE este ia romaneasca cusuta cu fir metalic.
In urma controlului, functionarii au descoperit ca regia a cumparat rasaduri de flori, de la terti, pe care le-a revandut municipalitatii, desi avea altele in stoc. ... Regia a cumparat flori, desi produce la randul ei... flori In urma controlului, functionarii primariei au descoperit mai multe nereguli.
Comertul cu flori este, in prezent, una dintre cele mai profitabile afaceri medii care exista pe piata romaneasca. ... "Comertul cu flori este o afacere profitabila, dar trebuie sa-ti si placa.
Trei evantaie supradimensionate, trei povesti impletite cu peste o mie de flori, multe ore de munca si pasiune au fost ingredientele principale de la Floral Expo din Sun Plaza.
Cand dragostea unui calarasean pentru flori se transforma intr-o afacere de familie In urma cu 5 ani, un tanar din Calarasi pasionat de gradinarit si flori isi ia inima in dinti si porneste o afacere proprie in domeniu.
Pe timp de vara, piata este ocupata de vanzatorii de flori (la fiecare doi ani, in august, "Covorul de flori" acopera timp de cateva zile pavajul acestei piete unice in lume), iar iarna, in acest loc, se deschide un patinoar care devine locul de intalnire al tinerilor.
"M-am apucat sa creez in luna iunie a anului trecut bijuterii retro, inedite, din petale de flori de camp culese de la Tartasesti, acolo unde locuiesc.
se face curatenie la morminte, se pun flori, se aprind lumanari si se da de pomana la cimitir. ... roua cazuta pe flori in noaptea de Sf.
Spatiile verzi din Craiova au anul acesta un buget de criza, 8,5 milioane de lei, dintre care 5,6 milioane de lei au fost destinate plantarii si intretinerii de flori, arbusti si gazon.
Romanii vor cheltui peste 40.000 de euro pentru comenzile online de flori pentru Valentine‘s Day, cresterea fata de o perioada normala a anului fiind de 50%.
Vedeta licitatiei a fost insa opera "Ulcica cu flori de camp" de Ioan Andreescu, una dintre cele mai importante lucrari ale etapei sale buzoiene, cu provenienta ilustra si mentionata in majoritatea scrierilor despre creatia artistului.
Impreunari indraznete de piele si tull, croset si voal, flori create si pictate manual aplicate pe tinute sau in compozitii care sa alcatuiasca manecile bluzei sau ale rochiei, voal natural cu insertii de catifea cu efect tridimensional, bijuterii facute manual, din piele, cristale, crostet, genti brodate sau pictate manual sau manomecanic, din materiale textile sau din textile combinate cu piele, toate sunt elemente noi si aduc prospetime colectiei.
Suceava - incondeiat de oua vineri, sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Marinescu Dan, din Ploiesti, jud Prahova - realizare tablouri din flori naturale - vineri orele 14, 00-18, 00 Ateliere de creativitate pentru copii sambata si duminica:
Era o foarte buna gospodina, dar ceea ce am retinut, dragostea ei pentru flori. Avea foarte multe prietene care circulau prin oras sa gaseasca flori pe care ea nu le avea.
google-analytics.com