Cautare

627 de rezultate pentru "flori lavanda" (2.82 secunde)
Cu prilejul Galei, Mircea Bitanescu, sotul actritei (care a tinut sa precizeze ca Popescu ii apartine numai ei!) i-a oferit un frumos buchet de flori, dovedind ca si azi, dupa zeci de ani, o iubeste, o admira si o respecta la fel de mult ca la inceput.
- 2008 - Expozitie personala VENETIA, MEMORIA ARTEI, la Institutul Italian de Cultura Vito Grasso Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Apollo Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Artelor, Cercul Militar National Bucuresti - 2010 - Expozitie personala la Galeria Uzinexport si lansare Album Teodor Raducan - 2012 - Expozitia SCAR GRAFICA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitia SCAR PORTRETUL IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitie personala retrospectiva de pictura DE LA NATURA LA CONCEPT, la Muzeul National al Taranului Roman - 2015 - Expozitie de grup la U Art Gallery (Uzinexport) Bucuresti - 2015 - Expozitie personala APROAPE DE SOARE la U Art Gallery (Uzinexport) - 2015 - GRAFICA ROMANEASCA INEDITA DIN COLECTII, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2015 - Expozitia SCAR BUCHETUL DE FLORI IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup PASI SPRE LUMINA, la Galeria Orizont Bucuresti - 2016 - Expozitia SCAR MARINA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup DIN LUMEA SATULUI, Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2017 - Expozitia de grup ARTISTI PLASTICI COMENTATI DE PETRE OPREA, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2018 - Expozitie personala retrospectiva TEODOR RADUCAN - 80 ANI, la U Art Gallery Peste 2000 de lucrari ale artistului se gasesc in colectii publice si particulare din tara si din strainatate (Italia, Canada, Elvetia, Algeria, Franta, Grecia, Israel, Germania, Polonia, Malta, Japonia, S.U.A., Suedia, Rusia).
Imi luasem ramas bun de la ultimele ei flori cand incercam sa asezam in pagina ultimele randuri ale cartii, mai demult, spre primavara.
Mesajul romantic va fi insotit intotdeauna de un buchet de flori sau un singur trandafir rosu. Sunt extrem de populare si cadourile care cuprind flori, sampanie si ciocolata, potrivit www.rosesonly.com.au.
Executate in tehnici diferite tablourile expuse reprezinta feminine in diferite ipostaze si flori, reusindu-se astfel o imbinare armonioasa intre flori si frumusetea feminina.
Va asteptam sa va surprindeti musafirii realizand, cu familia, un miracol din flori si parfum de vegetale.
b365.ro :T raditii si Flori de Sarbatori Primaria Municipiului Bucuresti, prin CreArT - Centrul de Creatie, Arta si Traditie, organizeaza cea de-a IV-a editie a evenimentului dedicat Pastelui si Floriilor - "Traditii si Flori de Sarbatori".
Alaturi de tesaturi traditionale, rafturi cu carti, candele, icoane, vase persane si cache-pot-uri pentru flori, in acest spatiu intim va persista amintirea celei care a fost "ultima romantica". ... Nu lipsesc nici piesele turcesti - vase din ceramica si alama, totdeauna incarcate cu flori.
Rp2.castan salbatic(scoarta)+musetel(flori)+arnica(flori)+nalba mare(frunze)+tataneasa(radacina).Se beau 3 cani /zi. Staza sanguina simbolizeaza psihologia acestor persoane:
Presedintele Traian Basescu a fost huiduit duminica la Tebea Presedintele Traian Basescu a fost huiduit si fluierat, duminica, la Tebea, cand a incercat sa patrunda intre oamenii adunati in jurul Complexului Istoric din localitate, pentru a face celebra ‘‘baie de multime‘‘, la finalul ceremoniei de depunere a coroanelor de flori la mormantul lui Avram Iancu.
ceaiul negru care se prepara din flori de ceai negru. Sortimente de ceaiuri turcesti la expozitie - Goran Tea - la 30 RON cutia - Filiz Cayi - la 18 RON cutia - Caykur - din flori, la 18 RON
Ne intereseaza in mod special clientul Carrefour care are nevoie de flori pentru evenimentele speciale din viata lui, si nu doreste sa mai piarda timpul pe alte website-uri in cautarea cadoului.
Duminica Floriilor este si prilej de a-i sarbatori pe cei care poarta nume de flori, cum ar fi Viorel, Viorica, Brandusa, Lacramioara, Camelia sau Margareta.
Flacaii trebuie sa se duca cu flori la casele unde locuiesc fetele care le sunt cele mai dragi, iar ele, pentru a isi arata consimtamantul la sentimentele lor, trebuie sa le ofera un ou rosu.
Buna dispozitie a echipei noastre de "zgomote" i-a molipsit si pe localnici, care ne-au iesit in intampinare cu zambete si flori. ... Si aici am fost intampinati cu multe flori, dar mai ales cu multa speranta.
Inedite la standul sau sunt si stergatoarele de picior facute tot din porumb - la 15 RON, suporturile pentru flori, suporturile pentru sticle - la 15 RON la 0,5 litiri, gentile, ingerasii de brad din panusi de porumb - 12 RON, bratarile din panusi de porumb - 3 RON, cosuletele din porumb - la 3, 8 si 9 RON (mici) si la 15 - 20 RON (mari).
afine, coacaze, flori de brad, merisoare, catina si din nuci, gutui, prune, cirese (din livada noastra).
afine, coacaze, flori de brad, merisoare, catina si din nuci, gutui, prune, cirese (din livada noastra). ... Avem siropuri de coacaze negre, de flori de soc, de lamaie, de mure, de macese, de zmeura, de afine si de afine rosii", ne-a mai spus Horia Fenechiu.
In mod simbolic romanii de pe ambele maluri ale Prutului au acoperit apa raului cu flori, sarbatorind faptul ca s-au reintalnit dupa o despartire de 50 de ani.
Targul "Traditii si flori de sarbatori", aflat la editia a VI-a, organizat in Parcul Cismigiu, este deschis pana pe 13 aprilie inclusiv.
google-analytics.com