Cautare

627 de rezultate pentru "flori lavanda" (6.89 secunde)
In Piata Constitutiei va avea loc evenimentul TRADITII SI FLORI DE SARBATORI Se va restrictiona traficul rutier pe bd. ... I.C.Bratianu In perioada 07-17.04.2017, intre orele 10.00-22.30, in Piata Constitutiei va avea loc evenimentul Traditii si Flori de Sarbatori.
Ziduri puternice de cetate s-au inaltat si, peste ele, odaile cu tavan jos, pline de aerul sarat si de lumina verde-albastra, turnul visat intai altfel si apoi ascutit in gluga de minaret, ca sa se potriveasca parca dorintei musulmanilor de aici, care-i zic Reginei Maria, Sultana, si mai ales prispele cu troite bizantine, scaune de piatra venetieine, stalpi dalmatini si ulcioare si vase mari de flori, clasice.
Si in acest caz, imaginile chiar fac cat 1.000 de cuvinte, a declarat Flori Dragomir, vicepresedinte si fondator al Sentimente.ro.
La aproape o luna dupa aceea, “fetele negre“ aduceau “lumina din adancuri“ si plantau flori in Piata Universitatii. Toata colectia de flori de mina si cea de micropaleontologie a studentilor geologi de la Universitatea Bucuresti au fost transformata in pamant de flori.
dor scaldat in ploi de flori; dor scaldat in flori de raze; dor scaldat in flori de camp; dor scaldat in curcubeie;
sapunuri din miere, cu lavanda (din Provence), miere cu zmeura - la 12 RON borcanul, ulei demachiant (de la Apidava) - la 25 RON borcanul, apa de gura - la 20 RON, lotiune tonica purifianta - la 20 RON, capaceala de ceara pentru gat, infectii, sinuzite cronice si raguseli, polen - la 6 RON 50 de grame si la 10 RON 100 de grame, pastura - la 45 RON 100 de grame,.
Conurile de hamei, valeriana, lavanda, teiul sunt cateva dintre ele. Un produs deosebit de util este extractul din muguri de tei argintiu.
Adica, tot ceea ce poate fi mai departe de felia de cozonac si de cana cu ciocolata fierbinte, asezate pe tava micului dejun de mainile pufoase si parfumate de sapunul cu lavanda ale mamei, de camasa alba-colilie, asezata in asteptarea imbracarii pe spatarul scaunului, de pantofii din piele fina lustruiti lux de mainile experte ale tatalui.
opinci magnet, opinci breloc, opinci brosa, ii in miniatura, semne de carte, bratari tricolor, papioane tricolor, saculeti cu lavanda. Gata de purtat:
musetel, morcovi, mir, plama rosa, geranium (muscata), lacramioare, lavanda si eucalipt. Vindecarea prin puterea mintii - Cauza mentala probabila a acneei este (dupa Louise L.Hay) neaceptarea propiei persoane si autocriticism.
Ulei de Masline, Unt se shea, Ulei esential de lavanda, Ulei esential de menta, Ulei esential de eucalipt, Ulei de seminte de struguri, Vitamina E, Ceara de albine, Indicatii Terapeutice:
sapunuri cu scoarta de copac - la 13 - 14 RON, alte sapunuri - intre 9 - 14 RON, creme solide, cu lapte, shea si cacao - la 18 RON, ulei hidratant si ulei de masaj cu lavanda, salvie si greph, unt hidratant cu craita si urzica (cel mai cautat produs), sapunuri pentru copii, sapun puffy cu aloe si galbenele", ne-a spus Adriana Tudor.
sapunuri cu scoarta de copac - la 13 - 14 RON, alte sapunuri - intre 9 - 14 RON, creme solide, cu lapte, shea si cacao - la 18 RON, ulei hidratant si ulei de masaj cu lavanda, salvie si greph, unt hidratant cu craita si urzica (cel mai cautat produs), sapunuri pentru copii, sapun puffy cu aloe si galbenele, sapunuri anticelulitice si scruburi anticelulitice, dar si singurele creme cu bicarbonat si borax de pe piata romaneasca", ne-a spus Adriana Tudor.
sapunuri cu scoarta de copac - la 13 - 14 RON, alte sapunuri - intre 9 - 14 RON, creme solide, cu lapte, shea si cacao - la 18 RON, ulei hidratant si ulei de masaj cu lavanda, salvie si greph, unt hidratant cu craita si urzica (cel mai cautat produs), sapunuri pentru copii, sapun puffy cu aloe si galbenele", ne-a spus Adriana Tudor.
Detinem culturi proprii de catina, iasomie, tuberoze, lavanda, nalba, galbenele, maces, salvie si multe altele", a marturisit specialista in dermato-cosmetica Ioana Adina Oancea.
sapunuri cu miere, sapunuri cu scoarta de copac - la 13 - 14 RON, alte sapunuri - intre 9 - 14 RON, creme solide, cu lapte, shea si cacao - la 18 RON, ulei hidratant si ulei de masaj cu lavanda, salvie si greph, unt hidratant cu craita si urzica, sapunuri pentru copii, sapun puffy cu aloe si galbenele, crema antireumatica cu ardei iute, ghimbir si mustar - la 13 RON, unt de corp cu portocale - 20 RON, sapun crema puffu de ras - 17 RON, fresh mint scrub de corp - 28 RON, sapunuri anticelulitice cu cafea si cirese - 12 RON, sapunuri cu avocado si isop - pentru piele uscata si sapun gel de dus cu aloe si cafea, pentru corp - 17 RON, ulei de goji - 16 RON, sapun crema de ras cu ulei de cocos, unt de shea si vitamina E - 17 RON", ne-a spus Adriana Tudor.
Foarte curand acestea sunt inlocuite de acorduri florale transparente de iasomie ai lemn dulce, in accente relaxante de lavanda si se incheie intr-o nota lemnoasa intensa de cedru incalzita de senzualitatea adusa de mosc si patchouli.
Vorbim despre ingrediente precum musetel, trandafir, primula, brusture, verbina, ginseng, lavanda, nalba mare, extract de ovaz, arnica, caprifoi, mur pitic, artar rosu, aloe vera sau ulei din germeni de grau, sustine doctor Ruxandra Constantina, specialist in apifitoterapie.
2/3 cana alcool izopropyl, 1/3 cana gel de aloe vera, 8-10 picaturi ulei esential de lavanda sau de arbore de ceai.
Inhalatii mai poti face punand in apa pana la 10 picaturi de uleiuri esentiale de eucalipt, menta, cimbru, lavanda, cuisoare, care au rol descongestionant, expectorant, antiinfectios, antiviral.
google-analytics.com