Cautare

627 de rezultate pentru "flori lavanda" (3.30 secunde)
Cand dragostea unui calarasean pentru flori se transforma intr-o afacere de familie In urma cu 5 ani, un tanar din Calarasi pasionat de gradinarit si flori isi ia inima in dinti si porneste o afacere proprie in domeniu.
Pe timp de vara, piata este ocupata de vanzatorii de flori (la fiecare doi ani, in august, "Covorul de flori" acopera timp de cateva zile pavajul acestei piete unice in lume), iar iarna, in acest loc, se deschide un patinoar care devine locul de intalnire al tinerilor.
"M-am apucat sa creez in luna iunie a anului trecut bijuterii retro, inedite, din petale de flori de camp culese de la Tartasesti, acolo unde locuiesc.
Uleiul de masaj Uleiul de masaj contine ulei de struguri, ulei de masaj, ulei de argan, ulei de caise, ulei esential de lavanda. ... Unguentul anti-raceala contine lavanda, menta si eucalipt si costa 12 RON.
- Una din cele mai bune plante cu proprietati vermifuge puternice este lavanda. Se va folosi uleiul de lavanda, luat intern cate 5 picaturi cu miere de 2 ori pe zi la adulti (la copii se micsoreaza doza!);
icoane pe lemn si pe sticla, mic mobilier de lemn, ceramica si lemn cioplit pentru gospodarie, stergare, lavanda, ii si haine traditionale, sticle si decoratiuni, cosmetice naturale, lavanda si jucarii din panza si lemn, bijuterii si podoabe, caciuli si hainute crosetate.
icoane pe lemn si pe sticla, mic mobilier de lemn, ceramica si lemn cioplit pentru gospodarie, stergare, lavanda, ii si haine tradiționale, sticle si decoratiuni, cosmetice naturale, lavanda si jucarii din panza si lemn, bijuterii si podoabe, caciuli si hainute crosetate.
dulceata de nuci, cirese albe, de coacaze, visine cu menta, pere cu lavanda, gutui cu lavanda, prune, pepene cu visine, compot de prune fara zahar, necatr de prune fara zahar, chiselita, pasta de gososari, zacusca de ciuperci, gogonele si vinete, precum si dulceata de ardei iute, suc de rosii, salata de gogosari cu mustar.
Simturile amortite de puterea iernii, pot fi revitalizate de produsele SPA venite direct din romantica Italie (creme si uleiuri de corp, geluri terapeutice, bulgari efervescenti cu lavanda sau saruri de baie inobilate cu petale de flori).
se face curatenie la morminte, se pun flori, se aprind lumanari si se da de pomana la cimitir. ... roua cazuta pe flori in noaptea de Sf.
Spatiile verzi din Craiova au anul acesta un buget de criza, 8,5 milioane de lei, dintre care 5,6 milioane de lei au fost destinate plantarii si intretinerii de flori, arbusti si gazon.
Romanii vor cheltui peste 40.000 de euro pentru comenzile online de flori pentru Valentine‘s Day, cresterea fata de o perioada normala a anului fiind de 50%.
Vedeta licitatiei a fost insa opera "Ulcica cu flori de camp" de Ioan Andreescu, una dintre cele mai importante lucrari ale etapei sale buzoiene, cu provenienta ilustra si mentionata in majoritatea scrierilor despre creatia artistului.
Impreunari indraznete de piele si tull, croset si voal, flori create si pictate manual aplicate pe tinute sau in compozitii care sa alcatuiasca manecile bluzei sau ale rochiei, voal natural cu insertii de catifea cu efect tridimensional, bijuterii facute manual, din piele, cristale, crostet, genti brodate sau pictate manual sau manomecanic, din materiale textile sau din textile combinate cu piele, toate sunt elemente noi si aduc prospetime colectiei.
Suceava - incondeiat de oua vineri, sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Marinescu Dan, din Ploiesti, jud Prahova - realizare tablouri din flori naturale - vineri orele 14, 00-18, 00 Ateliere de creativitate pentru copii sambata si duminica:
Era o foarte buna gospodina, dar ceea ce am retinut, dragostea ei pentru flori. Avea foarte multe prietene care circulau prin oras sa gaseasca flori pe care ea nu le avea.
Zonele vizate sunt Zona Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Piata Lahovary, Sala Palatului, Piata de Flori etc.
Din Podul de Flori, care a unit odata, fara a mai lua in seama barierele artificial create, pe cei de o parte si alta a Prutului, nu s-a mai ales decit praful.
Sonimpex Topoloveni, cu Magiunul de prune Topoloveni si gama Topoloveana de produse fara zahar adaugat, din fructe, legume si petale de flori este Furnizor al Casei Regale a Romaniei.
specialitati de cafea Ethiopia, cafea Nicaragua, ceaiuri cu mar si scortisoara, cacao Madagascar si miere din Spania, de pe plantatii speciale, cu gust de flori de lamai, de portocale, lavanda sau eucalipt.
google-analytics.com