Cautare

627 de rezultate pentru "flori lavanda" (2.62 secunde)
Sotii Steliana si Gigi Dumitru partipa zilele aceastea la targul Piata Taraneasca din curtea MTR cu lavanda din Daeni. Lavanda Daeni din judetul Tulcea este firma noastra: suntem producatori de lavanda si flori la ghivechi, Avem un hectar si jumatate de lavanda.
Carmen Iban din Ialomita de la firma Flori lavanda a venit cu produse din lavanda la targul traditional organizat in curtea MTR.
Adriana Calin de la firma Lavanda de Acasa a participat recent la targul traditional din curtea MTR cu un stand cu aranjamente de lavanda si flori uscate. Cel mai bine au mers aranjamentele cu lavanda, buchetele de lavanda, saculetii cu lavanda, dar si stropitorile cu lavanda.
Lavanda (Lavandula angustifolia) - beneficii si proprietati (Autoare: ... lavanda, levantica, levant, aspic, epichinel Denumire stiintifica: ... Romanii foloseau lavanda pentru a-si parfuma apa de baie, iar ea a ramas una dintre cele mai populare si cunoscute plante. Micile flori violacee apar in conuri dupa frunze, in timpul verii.
In Franta, Belgia si Elvetia, aceasta sarbatoare are loc in prima duminica a lunii, cand natura isi imbraca mantia multicolora cu cele mai frumoase flori, ce incarca aerul cu parfum, culoare si sanatate.
Un alt eveniment, care speram sa aiba loc si acest an, este obiceiul numit "bataia cu flori" care avea loc in fiecare an in Bucuresti, la Sosea (actuala Sosea Kiseleff), de Ziua Nationala a Romaniei - 10 mai. ... "Bataia cu Flori de la Sosea".
Specialistii in domeniu declara ca una dintre cele mai profitabile afaceri in Romania de astazi este comertul cu flori.
Agricultura nu înseamna doar cereale, iar o firma specializata pe productia sau comercializarea de flori ornamentale, seminte de legume sau plante furajere poate fi o afacere profitabila, în conditiile unei investitii mici sau medii.Productia de plante furajere, flori sau legume are nevoie de seminte, iar o firma care sa fie intermediara între producatorii agricoli si furnizorii de seminte este o afacere banoasa.
In terapie se folosesc tinctura, uleiul, infuzia, esenta de lavanda. ... â€" Infuzia se foloseste cu mare succes in caz de leucoree, se fac spalaturi vaginale zilnice cu infuzie de lavanda si efectul nu intarzie sa apara.
Ulei esential de lavanda In general, arsura solara se manifesta dupa un interval de expunere la soare ce depaseste opt ore. Uleiul esential de lavanda este un adevarat miracol.
La invitatia doamnei Monica Irimia, reprezentant al Asociatiei Tracia Land Italia, Cristina Chiriac, fondator Flori de Ie, in parteneriat cu Brandusa Bordeianu Make up Artist, impreuna cu Universitatea Aldo Moro si Facultatea de Business si Turism vor reprezenta Romania la Bari, Italia, in data de 9 martie 2017, in cadrul evenimentului Primavara, bine ai venit cu Martisor!
- Relaxati-va si intineriti-va cu esenta plantatiilor de lavanda care danseaza sub adierea vantului. Bucurati-va de un pranz gastronomic la umbra, savurand un pahar de ceai de lavanda cu gheata. Sarbatoriti Lavanda in toata splendoarea ei, cu o serie de evenimente centrate in jurul plantei violete, parfumate, inclusiv:
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
Dulceata de lavanda, noutate la Bucharest Christmas Market 2015 Noutatile sunt dulceata de lavanda, magiunul de dovleac si dulceata Topoloveana de ardei iute, la standul Magiun de prune Topoloveni, al carei director general este Bibiana Stanciulov.
Doina Popovici a venit la 100 de traditii romanesti din curtea MTR cu diverse jucarii plusate, precum papusi, caluti, oi, dar si papusele cu lavanda, atat de cautate de cei mici, in preajma sarbatorilor de iarna.
Am primit cu mare bucurie in suflet invitatia Cristinei Chiriac de la Flori de IE, de a realiza o sedinta foto atipica, cu ii intr-o sala de sport. ... Elementul central al noii colectii Flori de IE este ia romaneasca cusuta cu fir metalic.
Usuca petale de flori frumos mirositoare pe hartie de ziar. ... - petale de flori (trandafir, crin, iasomie, garoafa, bujor); ... - ramurele de lavanda, cimbru, rozmarin; ... lavanda, garoafa, lamaie, portocala, iasomie, cedru etc.
In urma controlului, functionarii au descoperit ca regia a cumparat rasaduri de flori, de la terti, pe care le-a revandut municipalitatii, desi avea altele in stoc. ... Regia a cumparat flori, desi produce la randul ei... flori In urma controlului, functionarii primariei au descoperit mai multe nereguli.
Comertul cu flori este, in prezent, una dintre cele mai profitabile afaceri medii care exista pe piata romaneasca. ... "Comertul cu flori este o afacere profitabila, dar trebuie sa-ti si placa.
Trei evantaie supradimensionate, trei povesti impletite cu peste o mie de flori, multe ore de munca si pasiune au fost ingredientele principale de la Floral Expo din Sun Plaza.
google-analytics.com