Cautare

5308 de rezultate pentru "fiul marelui afacerist campulungeam ion grozavu" (3.31 secunde)
Conform statisticilor finale, trei pesedisti de rand - Mircea Geoana, Serban Nicolae si Dorinel Soare - ravnesc la presedintia partidului si au indraznit sa candideze impotriva marelui guru Iliescu.
Este pur si simplu o foaie de hartie scrisa si semnata de Ion Cioaba, cel (auto)proclamat rege, si plimbata pe la diverse ONG-uri si registraturi.
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale".
in tragediile marelui dramaturg, neamurile sunt adversari de moarte. ... Fiul isi otraveste tatal. ... La sedinta Delegatiei Permanente a PNT din 3 ianuarie 1946 e propus pentru postul din guvern Ion Mihalache. ... Si cum Delegatia Permanenta a ramas la Ion Mihalache, Nicolae Lupu paraseste PNT si infiinteaza Partidul Taranesc Democrat.
cel care a fost de acord cu ideea reportajului, propus de Florian Popa Micsan, a fost celebrul jurnalist Ion Cristoiu, pe atunci redactor sef adjunct al ziarului si care a aprobat publicarea articolului.
Generalul (r) Ioan Geoana a fost condus, joi, pe ultimul drum aproape 1000 de persoane, colegi, prieteni si membri ai Partidului Social Democrat, al carui presedinte este fiul sau, Mircea Geoana.Generalul Ioan Geoana a fost inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare.
60, la care erau asociati fiul Mitel Munteanu si tatal Gheorghe Munteanu, si ambele avindu-l ca administrator pe Florin Bilteanu - un contract de investitii in care era stipulat ca SC OIL GRUP va sustine financiar construirea benzinariei amintite de catre SC DAGMAR COM, urmind ca, la finalizarea investitiei, SC DAGMAR sa cedeze constructia catre OIL GRUP.
Jurnalistul Cristian Botez se poate mandri cu fiul sau cel mic, Nicholas Christian Botez (17 ani), in al optulea an de teatru, in spectacol la Nottara. ... Fiul sau cel mic are cu cine sa semene!
Din iubire milostiva fata de familiile indoliate si pentru a arata ca El este Izvorul vietii si poate darui viata celor morti, Domnul Iisus Christos a inviat pe fiul vaduvei din Nain (cf.
La inceput se discuta despre vesti despre ea si fiul sau, despre slujbe religioase pentru sotul sau mort:
Vuscan sustine ca unul dintre prietenii lui Calin Popa, fiul deputatului Cornel Popa, i-a aplicat o corectie constand in doi pumni in gura si ca bonus si un picior in cap, miercuri seara, pe terasa unui restaurant.
' Desi sunt convins ca Silviu Prigoana a vrut sa faca un banc atunci cand a zis "Sa fie bucuros poporul roman ca n-am pus-o pe Bahmuteanca!", pentru vorbulita asta, cred, va plati fiul sau, candidatul Honorius.
Silviu Prigoana a spus ca scorul obtinut de fiul sau este bun si a ironizat PSD in legatura cu "atacurile energetice". ... Prigoana a mai spus ca se astepta ca fiul sau sa obtina in jur de 12%, dar a fost placut surprins de scorul anuntat de BEM.
Potrivit rechizitoriului intocmit in 2008, Morega i-a promis in anul 2007 ministrului Paul Pacuraru ca il va ajuta pe fiul acestuia sa obtina contracte in domeniul formarii profesionale la companii ale statului, cu sediul in judetul Gorj, respectiv la Complexurile Energetice Rovinari si Turceni, precum si la Societatea Nationala a Lignitului Oltenia.
Pentru ca nu este de acord cu verdictul, familia Liuta sustine ca nu-si va ingropa fiul pana nu se va efectua o noua ancheta.
Revenirea Mihaelei Radulescu in mod constant pe micile ecrane nu va presupune revenirea permanenta in tara a vedetei de televiziune, care s-a mutat in anul 2009 la Monaco, impreuna cu fiul ei. ... Motivul invocat la momentul respectiv de Mihaela Radulescu a fost fiul sau, Ayan.
Nadia a fost violata de fiul lui Nicolae Ceausescu. "Gimnasta Nadia Comaneci a iesit de sub jugul sclaviei lui Nicu Ceausescu, fiul dictatorului insangerat, la sfarsitul anilor ‘80.
Constantin Popescu a facut mai multe demersuri pentru ca fiul sau sa fie gratiat. El l-a acuzat pe Razvan Burleanu, presedintele FRF, de interventii politice pentru ca fiul sau sa ajunga dupa gratii. "Niciodata in viata mea nu mi-am imaginat ca fiul meu va fi inchis!
Antrenorul echipei de fotbal australian Adelaide Crows, Phil Walsh (55 de ani), a fost injunghiat mortal, in noaptea de joi spre vineri, in locuinta sa, de fiul sau. ... Fiul in varsta de 26 de ani al tehnicianului locuia impreuna cu Phil Walsh si cu sotia acestuia.
Si cum in SUA o astfel de miscare este ilegala americanul si-a informat fiul in legatura cu intentiile sale. In fiecare zi, barbatul a primit email-uri care ii indicau atat de locul unde se afla fiul sau la un moment dat cat si modul in care isi folosea telefonul.
google-analytics.com