Cautare

5308 de rezultate pentru "fiul marelui afacerist campulungeam ion grozavu" (8.30 secunde)
Deputatii si senatorii, majoritatea in straie populare taranesti, fiecare imbracat dupa traditia regiunii de unde provine, asteapta sosirea "Marelui Om". ... Presa e la loc de cinste, caci "Marelui Om" ii plac "presarii", ii plac camerele de luat vederi si blitzu-rile aparatelor foto.
Maestrul ironiei si al hazului ascutit este secondat pe scena de fiul sau, Bogdan Malaele, si de muzicianul Radu Captari. ... Maestrul ironiei si al hazului ascutit va fi secondat pe scena de fiul sau, Bogdan Malaele, si de muzicianul Radu Captari.
AMPress / Iliescu, atac la adresa lui Ion Cristoiu: ... Scoate doar bube, mucegaiuri, si noroi Fostul presedinte Ion Iliescu il critica dur pe jurnalistul Ion Cristoiu, despre care spune ca este un personaj plin de frustrari si de rautate. Iata textul publicat de Ion Iliescu, vineri, pe blogul sau:
In cursul zilei de 18 decembrie 1989, seful Marelui Stat-Major roman, generalul-maior Stefan Gusa, va fi informat despre faptul ca spre Romania se indreapta doua tinte aeriene, din partea de nord-vest catre sud-est, care au virat stanga la apropierea de frontiera aeriana a Romaniei si au mers paralel cu aceasta.
Fiul lui Razvan Theodorescu a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului.
Fiul generalului, purtand acelasi nume de Nathan Twining, a declarat, la un moment dat, anchetatorilor OZN (intre care lui Tom Carey) ca tatal sau i-a marturisit, cu sase saptamani inainte de deces, ca accidentul de la Roswell a fost un eveniment extraterestru.
Iata cum arata si cu ce se ocupa fiul cel mare al acestuia Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania. ... Tudor Popescu, fiul cel mare, si Cristian Popescu, fiul cel mic.
Manuela Harabor face declaratii emotionante despre viata alaturi de fiul ei, diagnosticat cu autism: Ne spunem de zeci de ori pe zi te iubesc Pentru Andrei (28 de ani), fiul Manuelei Harabor, diagnosticat cu autism, timpul curge altfel, iar lumea arata diferit.
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Politie politica cu "doi si-un sfert" pentru USL Deputatul Ion Stan si candidatii USL, filati de DGIPI Deputatul (PSD) Ion Stan si candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita si Primaria Municipiului Targoviste, filati de serviciul teritorial al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma. ... Gratierea nu ii schimba cazierul, nu-l disculpa de cele facute ", a declarat Ion Iliescu, care a precizat ca l-a gratiat pe Cozma "prin argumentele actului gratierii ".
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Anchetat in legatura cu mai multe afaceri dubioase, inclusiv de procurorii anticoruptie, controversatul afacerist Constantin Cuciureanu a trecut la contratac.
Ce am la stand este o donatie de la un afacerist israelian care consta in gablonturi precum cercei cloisonne, ersarfe din bumbac si esarfe din matase naturala, pasari din email - 20 RON, portofele, coliere din pietre semipretioase, bratari din pietre semipretioase, coliere din hematite, uleiuri esentiale, biblice terapeutice din Israel - 20 RON.
este si ramane, deocamdata, un simplu afacerist, conditie si mentalitate cu care a pornit de la bun inceput in cursa pentru castigarea primariei si cu care, dupa reactiile sale, ar fi ramas si in cazul in care, prin absurd, ar fi reusit ceea ce visa.
Dar halucinanta stire venita din Coreea de Nord trebuie citita in contextul in care, in aceasta perioada, Kim Jong-un (fiul) se pregateste sa ia locul tatalui lui la carma tarii. ... De altfel, fiul are in tatal lui cel mai bun exemplu.
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
Octavian ANDRONIC) Cu exact 25 de ani in urma, Ion Iliescu facea o vizita oficiala de 3 zile in Franta, la invitatia presedintelui Francois Mitterrand.
google-analytics.com