Cautare

9109 de rezultate pentru "filmarea lu basescu la pitesti" (3.01 secunde)
Traian Basescu, campanie inflacarata pentru Udrea, atac dur la Vasile Blaga Nu mai salveaza nici macar aparentele Cei care au avut ocazia joi sa urmareasca, pe tot parcursul zilei, declaratiile lui Traian Basescu facute la Cluj, iar apoi intr-un studio de televiziune au avut parte de un spectacol de zile mari.
Cristian Pantazi) Traian Basescu a cedat in fata USL in chestiunea numirii sefilor de parchete. ... Iesirea lui de joi seara a dat toate raspunsurile asteptate, cu exceptia unuia la intrebarea esentiala De ce?
De ce creste Traian Basescu in sondaje?
Talpes spune cum a scapat Basescu de Dosarul Flota. ... Numele lui Basescu, descoperit in dosarul lui Puiu Popoviciu Numele lui Traian Basescu apare intr-o stenograma in dosarul de coruptie al lui Puiu Popoviciu.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent, joi, la Palatul Regal, la aniversarea a 10 ani de la privatizarea Uzinelor Dacia. ... Apoi, pe cand se afla la volan, s-a aratat incantat de ce poate si le-a spus celor de la Renault s-o adapteze pietei din Romania:
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Unde a gresit Traian Basescu. ... Din interviul acordat joi seara la TVR razbate frustrarea comandatului de nava obisnuit cu supunerea, care constata intr-o buna zi ca echipajul a luat-o razna si nu-l mai asculta.
Alegeri, socoteli si galagie la PDL Nu cred in teza conform careia partidelor noastre politice le prinde bine cate o cura de opozitie, pentru cumintire si reinvatarea smereniei.
Basescu a dat inca o data dovada unui politician nonconformist si spre deosebire de predecesorii sai de la Cotroceni a preferat sa-si petreaca cea de-a 54-a aniversare alaturi de familie. ... Asta nu inseamna insa ca nu au existat momente care sa-l fi facut pe Basescu sa-nghita sarmaua cu noduri.
Intr-o emisiune televizata, Traian Basescu a trecut de la nivelul criticilor punctuale la dezavuarea deschisa a premierului pe care l-a desemnat chiar el. Intrebat daca regreta numirea lui Tariceanu in fruntea guvernului, Basescu a spus: ... Acestea ar fi deranjate de lupta lui Basescu impotriva lor.
Justetea actiunii de suspendare din functie a presedintelui Basescu, precum si urgenta demararii acestui demers sunt motivate, in opinia presedintele PSD, Mircea Geoana, de atacul "violent si gratuit" al presedintelui Basescu impotriva sa.
Intoarcerea la popor in luna martie ceruta de presedintele Traian Basescu pentru a impulsiona parlamentul sa aprobe votul uninominal a starnit reactii furtunoase pe scena politica din tara.
Nu exista indoiala ca aceasta saptamina politica poarta semnul suspendarii presedintelui Traian Basescu. ... Interesant este faptul ca, desi PSD a anuntat ieri in termeni clari ca va vota pentru suspendarea lui Basescu, inca mai sint voci care spun ca "suspendarea" nu ar trebui votata.
Politica romaneasca traieste momente absolut delirante, cu doar cateva ore inaintea votului final privind suspendarea presedintelui Traian Basescu liderul PSD Mircea Geona dinamitand bomba:
Presedintele Traian Basescu i-a cerut ieri premierului Calin Popescu Tariceanu sa renunte la propunerea de numire a Noricai Nicolai in functia de ministru al Justitiei deoarece perceptia publica negativa asupra faptelor acesteia nu duce la cresterea increderii in justitie.
Viorel Hrebenciuc a declarat marti pentru "Cotidianul" ca este pregatit sa negocieze cu presedintele Traian Basescu formarea unui guvern PSD-PNL.
Fratele presedintelui Romaniei, Traian Basescu, Mircea, s-a conformat cerintei fratelui Traian si a renuntat la calitatea de actionar la firma cu profil militar. Presedintele Traian Basescu regreta ca fratele sau este actionar la o firma cu profil militar, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
Afirmatia "Partidele gresesc profund " ii apartine lui Traian Basescu, a repetat-o cu obstinatie in mai multe ocazii, inclusiv la cateva ore dupa demiterea Guvernului Boc, cand devenise evident ca fraiele democratice ale puterii in stat revenisera acolo unde le e locul - in mana partidelor politice parlamentare.
Adeptii lui Basescu se zbat sa argumenteze o idee vehiculata de idolul lor: ... Deci, implicit in Basescu. ... In realitate, atunci cand minoritatea - in acest moment, Basescu - vrea sa faca ea cartile, deja vorbim de dictatura.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, vineri seara, la Antena 3, ca Traian Basescu si Sorin Oprescu au un stil "bascalios", el explicand astfel afirmatia primarului Capitalei despre faptul ca 88% din simpatizantii lui l-ar vota pe Basescu.
google-analytics.com