Cautare

576 de rezultate pentru "fecioara" (3.03 secunde)
Fecioara Fecioara este favorizata pana pe 9 septembrie. Pentru Fecioarele care inca nu si-au realizat scopurile, saptamana viitoare sa lase la o parte toate fricile, sa se pregateasca pentru o perioada care dureaza pana in 2017.
FECIOARA - Zodia Fecioara s-a cam distrat saptamana trecuta, iar acele Fecioare care nu au reusit sa-si consolideze pozitia in familie si la serviciu au o saptamana in care pot actiona benefic.
FECIOARA Oamenii nascuti sub semnul zodiacal al Fecioarei sunt cerebrali si practici. ... Acest aspect ii poate ajuta in mentinerea unei familii.Daca un nativ Fecioara simte ca o despartire este inevitabila, atunci va incerca sa faca tot posibilul sa o salveze, insa daca nu va reusi va renunta complet.
FECIOARA 23.08-22.09: Fecioara inca primeste atentionari sa isi consolideze pozitia in societate. Trebuie sa persevereze, sa dialogheze mai mult.
Fecioara Fecioarele care formeaza un cuplu cu nativi din zodia Gemeni si Sagetator nu se vor bucura de o relatie trainica. ... Sagetator Nativii din zodia Sagetatorului reusesc rareori sa ajunga la un numitor comun cu cei din Fecioara si Pesti.
Fecioara (23 august - 22 septembrie): Fecioara intra in gratiile celor dragi si va primi tot felul de gratificatii, bani, cadouri.
Fecioara Fecioarele sunt cucerite iremediabil de modul in care saruta cei care sunt nascuti in zodia Taur. ... Dar au si ei slabiciunile lor cand vine vorba de cei nascuti in Fecioara.
Fecioara (23 august - 22 septembrie): Fecioara tot cauta si niciodata nu este multumita si nu are curajul sa se decida.
Fecioara (23 august - 22 septembrie): Fecioara are o multime de lucruri neelucidate, are multe adevaruri ascunse. E protejata de divinitate, dar va trebui sa ridice capacul de pe oala cu presiune.
Fecioara (23 august - 22 septembrie): ... Horoscopul saptamanii pentru Pesti este marcat de intrarea Soarelui in zodia Fecioara si in casa Parteneriatelor din astrograma lor, in data de 23 august.
Fecioara (23 august - 22 septembrie): Fecioara, pentru ca a avut perioade bune si nu a actionat, e sfatuita sa schimbe ordinea.
Soarele, Mercur si Marte se afla in zodia Fecioara si asta inseamna ca lucrati din greu pentru a fi mai eficienti. ... FECIOARA 23.08-22.09:
FECIOARA: Fecioara, care tot asteapta in permanenta sa vina cineva sa o sfatuiasca, acum pot gasi rezolvarea problemelor. Sa experimenteze un exercitiu de sinceritate cu cei din familie.
FECIOARA: Fecioara are o saptamana de comunicare, de primire a unor mesaje. Fiti atenti ca pierdeti trenul! BALANTA: Balantele sunt pregatite sa faca o calatorie.
FECIOARA - Fecioara are doua variante. Schimba locul de munca sau domiciliul. BALANTA - Sa schimbati tactica. Schimba tactica. Unde au fost buni si blanzi, trebuie sa mai bata si cu pumnul in masa.
FECIOARA: Fecioara este intr-o saptamina de multa comunicare. S-ar putea sa primeasca si o cerere in casatorie. BALANTA: Au o saptamana de revigorare in toate planurile!
Rac, Scorpioni, Pesti, Fecioara, Capricorn si Taur. Pentru acesti 6 nativi lucrurile pot lua intorsaturi neasteptate. Pe moment, ele pot fi unele dureroase si greu de imaginat ca pot fi trecute, insa pe terem lung vor realiza ca totul are o noima in viata.
FECIOARA - Chiar daca pare introvertita si rusinoasa, femeia Fecioara este raul intruchipat. Este cruda si capabila sa te dea la o parte, orice ar fi.
BARBATUL FECIOARA LOVESTE PRIN CRITICI Viata alaturi de el este ca atunci cand esti impins in mijlocul soselei aglomerate, desi nu voiai sa o traversezi. ... Totusi, nativul Fecioara este credincios, atent si bun in situatii de criza.
FECIOARA Fecioara nu are incredere ca poate face si munceste fara oprire. Nativul se limiteaza la neputintele sale si in felul acesta nu face altceva decat sa atraga energiile negative.
google-analytics.com