Cautare

206 de rezultate pentru "fancy kids events" (2.91 secunde)
www.fancykidsevents.ro Fancy Kids Events | Facebook https://www.facebook.com/FancyKidsEvents/ Adresa:
Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, a oferit recent o serie de lectii de siguranta rutiera, in cadrul programului educational Mobile Kids - initiativa Daimler, cu traditie si implementare la nivel international.
Craiova, Sport Kids Severin, CSM Valcea si Pandurii Targu Jiu. ... Craiova 0-4, Pandurii - Sport Kids Severin s-a disputat dupa inchiderea editiei; ... Craiova - Pandurii (ora 17.00), CSM Valcea - Sport Kids Severin (ora 18.30); ... Sport Kids Severin - "GP"
Kids in Town. The Kidz - Kids in Town (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=qEyvzQy-NUA&feature=youtu.be #EchipaINNA, reunita sub numele The Kidz, a inregistrat piesa la studioul Global Records, casa de discuri a artistei.
Pentru cei mici, diminetile se vor organiza sesiuni de Zumba, Kids Gym dar si ateliere de pictura, teatru si film.
15-17 SEPTEMBRIE - KIDS CITY IN CISMIGIU Primaria Municipiului Bucuresti, prin PROEDUS, va asteapta in weekend-ul 15-17 septembrie 2017 la cea de-a III-a editie Kids City, un eveniment dedicat copiilor, dar la care este invitata toata familia.
Gala a fost realizata de catre Professional Celebrity, Ambasad'or Events, Green Village, Eurolines si TUI TravelCenter, cea mai complexa retea de agentii de turism din Romania ce ofera o gama variata de servicii precum:
casatorii heterosexuale, homosexuale, transexuale, parteneriate domestice, parinti singuri, parinti vitregi, parinti adoptivi, cupluri fara copii (asa anumitele DINK, double income, no kids).
Programul Art Safari Kids 2018 Programul Art Safari Kids 2018 este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3-12 ani si ofera ateliere de creatie si tururi ghidate sustinute de elevii Scolii Lauder-Reut si British Council pe un traseu expozitional redesenat pe intelesul copiilor.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Uninvented Kids ii invita pe copii la o noua intalnire cu Dodi si Roni sambata, pe 18 februarie, de la ora 11.00 la Muzeu.
ABplus events organizeaza, in perioada 10-13 mai, la Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, cea de-a doua editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX.
Prezenti la Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX, organizata de ABplus events, începând de ieri, la Teatrul National „Marin Sorescu“ din Craiova, reprezentantii unei firme din Iasi spun ca nu este exclus ca anul viitor sa patrunda pe piata de aici.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de sport de masa si de alergare stradala din Romania, anunta noii membri onorifici care devin implicit si ambasadori ai evenimentelor BUCHAREST RUNNING CLUB PREMIER EVENTS.
Dupa cele doua seri speciale pe care fanii BZN le-au petrecut in compania lui Jan si Anny anul trecut la Bucuresti, pe adresa Project Events au fost trimise o multime de mailuri in care fanii din toata tara isi exprimau dorinta de a-i revedea cat mai curand pe indragitii olandezi.
Bianca Dragusanu a defilat recent, pe podiumul de la Biavati Events, intr-o prezentare de moda a designerului Cosmina Englizian. ... Biavati Events a gazduit cel mai nou show al designerului Cosmina Englizian.
Al Bano si Romina Power vor canta in premiera impreuna la Bucuresti, pe 5 noiembrie, dupa 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii - Project Events.
Mixtopia - Live Pro Events (organizatorii Burgerfest si Bucharest Craft Beer Festival) si-a propus sa sprijine dezvoltarea acestui segment, prin urmare in cadrul ZAIAFEST vor fi promovate cramele romanesti mici, sustinute de mancaruri gustoase, alese pe spranceana, pentru a complimenta vinul de calitate.
O practica incurajata, de altfel, si de parintii care nu mai stiu cum sa indese cat mai multe cunostinte in capetele progeniturilor preocupate mai mult de cum sa fie „fancy”, „trendy” si altele asemenea.
CoolCola, Fancy si Street. Rusia cloneaza marile branduri de racoritoare care s-au retras din tara din cauza razboiului din Ucraina
Cand merg in cluburile mai fancy de la noi, port si cercei mari. Niciodata nu ma incarc cu prea multe accesorii.
google-analytics.com