Cautare

44 de rezultate pentru "falsi" (3.50 secunde)
Daca visezi ca ascunzi bani inseamna ca vei avea nevoie de siguranta de sine, mai ales pentru ca esti presat de altii, traiesti in tensiune si in frica, bancnotele mai inseamna si o stare financiara buna, daca visezi ca te capeti cu multi bani inseamna ca e posibil sa pleci intr-o excursie in care te vei distra, daca visezi ca te casatoresti pentru bani inseamna ca vei avea un temperament foarte urat si oamenii te vor detesta, daca visezi ca castigi bani inseamna ca relatiile pe care le ai sunt incerte si nu vei reusi sa le stabilesti, mai ales pe cele de ordin sentimental, daca visezi ca cineva fura bani de la tine inseamna ca exagerezi prea mult, duci la extrem iubirea fata de cineva, daca visezi ca cheltuiesti foarte multi bani inseamna ca o vei duce prost cu finantele din cauza exagerarilor, a extravagantei, daca visezi ca daruiesti bani cersetorilor inseamna ca vei avea un viitor frumos, fara lipsuri, daca visezi ca datorezi cuiva bani inseamna ca te vei reintalni cu cineva pe care nu l-ai mai vazut de mult si te vei impaca, posibil o veche iubire, daca daruiesti monede in vis inseamna ca vei trece printr-o perioada mai nefasta, banii de arama din vis reprezinta mult efort, fara fundament, cei de argint reprezinta succes in chestiuile financiare si la locul de munca, banii falsi inseamna ca vei fi jignit, cineva te va injosi si de aceea te vei rusina foarte tare, daca visezi ca gasesti bani inseamna ca vei fi ruinat, posibil sa iti pierzi locul de munca.
Cei patru falsi inspectori ai OPC sunt din Bucuresti si au fost prinsi la scurt timp dupa ce efectuasera controale la agenti economici din comunele gorjene Turburea si Saulesti.
Invazie de bani falsi in Capitala! ... Bancnotele, realizate foarte bine Dar si plasatorii de bani falsi stiu ca urciorul nu merge de prea multe ori la apa.
Constantenii sunt sfatuiti insa sa-i ignore pe cei doi falsi experti si sa apeleze la ajutorul personalui calificat. (I. Z.
Majoritatea prietenilor de pe Facebook sunt falsi si nu le pasa de tine conform unui nou studiu In medie, utilizatorii de pe Facebook au cate 150 de prieteni.Un nou studiu concluzioneaza ca majoritatea utilizatorilor de Facebook au prieteni carora nu le pasa de ei si nu ar avea simpatie fata de ei nici in cazul unei probleme serioase.Multi oameni au sute de prieteni.
Cei patru falsi inspectori, trei barbati si o femeie, au fost prinsi in comuna Turburea, unde au efectuat mai multe controale la diferite societati comerciale.
Mai multi romani au fost talhariti in propriile case politisti falsi. 17 persoane au fost saltate si duse la audieri.
Eroii sunt insa falsi. Sunt cetateni care se propun ca eroi si deseori reusesc sa treaca asa in ochii opiniei publice pe fundalul ignorantei absolute a jurnalistilor mai mult sau mai putin tineri la disciplina pe care am putea-o numi mecanismele Securitatii.
Sunt perchezitii in aceste momente la mai multi indivizi care s-au dat drept preoti. Descinderile au loc in judetul Prahova. Preotii falsi promiteau sa rezolve orice problema, in schimbul unor sume de bani.
Politia spune ca escrocii au strans peste 16.000 de euro. Preotii falsi ii minteau pe oameni ca pot sa le resolve problemele.
• eliberarea de sub tutela unor falsi lideri de opinie si al unor false repere intelectuale care propun teme false de dezbatere;
"Noi sustinem, asemenea presedintelui Traian Basescu, ca Romania are nevoie de democratie, nu de dictatura celor 322 de falsi parlamentari, servitori, din interes, ai lui Geoana, Voiculescu, Vadim, Tariceanu, deoarece daca e democratie aceasta trebuie sa fie in folosul nostru, al tuturor", a fost mesajul lansat de Flutur.
Orban a calificat campania pentru turul doi de la Primaria Capitalei ca fiind "o comedie intre doi falsi adversari, intre care nu exista nici o diferenta de substanta" si a apreciat ca o astfel de abordare ar putea determina un absenteism si mai mare la vot.
Urmeaza si candidatul, Mircea Geoana, care a vorbit apoi in termeni prevestitori despre nevoia unei noi Romanii, despre falsi profeti ce vor aparea sa denigreze, despre "caricatura de presedinte" cu care se multumesc deocamdata romanii.
"Bordel cu tarfe politice" publica articolul "ARMATA DEZERTORILOR LUI OPREA ISI FACE PARTID", pe care il puteti citi in continuare.
Generatia exasperata nu mai poate fi pacalita cu false modele, cu falsi reprezentanti, cu mediocritati si pseudo lideri crescuti artificial.
Cum au procedat jurnalistii britanici, travestiti in falsi lobbyisti pentru a-l atrage in capcana pe Adrian Severin Intr-o discutie online pe site-ul publicatiei Sunday Times, unul din jurnalistii care au realizat investigatia incognito a povestit ca publicatia detine mai multe ore de inregistrari in care Adrian Severin si ceilalti doi europarlamentari "sunt dispusi sa fie angajati pe bani pentru a modifica legislatia".
Doi tineri salajeni sunt cercetati in stare de libertate, de catre politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog al IPJ Salaj, pentru punerea in circulatie a unor bancnote falsificate, infractiune care se pedepseste cu inchisoare cuprinsa intre 3 si 12 ani.
Biroul de Credit inregistreaza nu numai restantele reale pe care un creditor le are la banci, ci chiar si greselile functionarilor bancari.
Bancile, obligate sa verifice bancnotele Pentru a limita circuitul banilor falsi, Banca Nationala a Romaniei are niste regulamente prin care sanctioneaza drastic bancile care nu depisteaza falsurile si vin cu ele spre preschimbare la BNR.
google-analytics.com