Cautare

739 de rezultate pentru "expozitie de biciclete vintage la sun plaza" (4.05 secunde)
Cristina Ivan, proprietara magazinului de obiecte vintage A!UREA situat in centrul vechi al Capitalei, are aceasta pasiune de sase ani. Pe atunci, obisnuia sa cotrobaie prin targurile de vintage din Bucuresti.
V for Vintage Celebrate TEN, targ de cultura vintage si design romanesc, editia a 10-a, va avea loc intre 13 - 14 aprilie 2013, orele 11:00 - 20:00, la Sala Dalles (B-dul Nicolae Balcescu, nr.
Centrul Comercial Sun Plaza, in parteneriat cu Asociatia Parcul Natural Vacaresti, organizeaza in perioada 18-28 august expozitia de fotografii Parcul Vacaresti merita straie noi. ... Fotografiile sunt semnate de Helmut Ignat, iar scopul evenimentului este strangerea de fonduri necesare conservarii si promovarii speciilor din Parcul Natural Vacaresti.
Desi dezvoltatorul Plaza Centers anuntase in 2008 ca, pana la sfarsitul anului, va inaugura un mall in municipiu, peste proiectul Slatina Plaza s-a asezat praful. Proiectul care viza constructia unui mall la Slatina a fost abandonat de compania israeliana Plaza Centers.
Fii suporter TRICOLORILOR la un pas de casa si castiga premii pe masura! Ai bilete la VIP! ... Francezii nu stiu ca Romania e sustinuta de milioane de suporteri. Vino cu mic cu mare pe terenul distractiei din Sun Plaza, acolo unde fanii si-au dat intalnire.
Este timpul sa vorbim despre biciclete! Dar nu despre orice fel de biciclete, ci despre cateva modele de colectie. In perioada 12-28 mai, Sun Plaza gazduieste o originala originala expozitie de biciclete vintage, fiecare avand la baza o poveste.
Te invitam la Sun Plaza, incepand cu 1 noiembrie, sa pornim intr-o calatorie in timp, in urma cu mai bine de 500.000 de ani. E apogeul Epocii de Gheata, iar pamantul e acoperit de o patura colosala de gheata, de peste 2.000 de metri grosime.
Initiativa umanitara sustinuta de Sun Plaza Zeci de obrajori imbujorati stralucesc in lumina amiezii si tot atatea manute aplauda cu incantare.
Timp de o saptamana, intre 18-22 aprilie, peste 400 de copii din clasele I-VIII vor invata despre diverse meserii la Sun Plaza, in cadrul programului Saptamana Altfel de Scoala. ... Ei vor avea parte de experiențe inedite in cadrul unor ateliere interactive, amuzante si educative.
Ziua de 25 februarie le ofera bucurestenilor primul martisor al primaverii mult asteptate. Al patrulea magazin DEICHMANN din Bucuresti se deschide in cel mai mare mall din Romania, Sun Plaza de pe Calea Vacaresti nr 391, sector 4.
Peste cateva zile V for VINTAGE isi deschide portile pentru cea de-a 11-a editie. Lasam in urma agitatia cotidianului si ne imbarcam intr-o calatorie cu o destinatie magica - Roma, orasul simturilor inainte de orice.
Retailerii, desi au investit 80 de milioane de euro in amenajarea standurilor si primele stocuri, nu s-au grabit. Tot ce ii intereseaza este "sa prinda Pastele", spun reprezentantii centrului de cumparaturi. Sun Plaza, cel mai mare mall din Capitala, s-a inaugurat recent.
Vara incepe cu noi aventuri si multa voie buna in Orasul Inghetat din Sun Plaza! Te asteptam in fiecare zi, de azi si pana pe 12 iunie, sa ne insotesti intr-o calatorie de poveste.
Cu ani in urma, pe vremea cand lucram la ziarul Realitatea Romaneasca, am realizat un material despre cantaretii romani. pasionati de biciclete, care nu a apucat sa fie publicat. ... Mircea Baniciu are o bicicleta de la o firma ungureasca. ... - Eram pasionat de mersul pe bicicleta de cand eram pusti.
Trei evantaie supradimensionate, trei povesti impletite cu peste o mie de flori, multe ore de munca si pasiune au fost ingredientele principale de la Floral Expo din Sun Plaza.
Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, va fi demolata in proportie de 70%, pe amplasamentul acesteia urmand sa fie dezvoltat un proiect imobiliar, cu o suprafata construita de 600.000 de metri patrati, de catre Plaza Centers in parteneriat cu statul roman.
Concert Directia 5, Lock Your Love Corner” - un spatiu in care cuplurile pot lega renumitele lacate ale iubirii”, ca un simbol al dragostei lor, si o expozitie cu tablouri emblematice, care surprind dragostea in decursul istoriei, sunt cateva dintre surprizele care ii asteapta pe vizitatorii Plaza Romania cu ocazia Valentine's Day.
Recent, la Coftale, pe Strada Stefan Mihaileanu nr.42, a avut loc un eveniment de martisor la care (Chic Victim) a adus accesorii lucrate manual din pietre semipretioase si elemente vintage, punand accent pe brose si pandantive, iar Blossom a fost prezenta cu esarfe si posete din matase naturala, lucrate manual.
Dezvoltatorul israelian AFI vrea sa cumpere proiectul Casa Radio din Centrul Capitalei, care zace in paragina de peste 20 ani. ... Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe, prezent din 2005 pe piata din Romania prin AFI Europe Romania, a semnat o scrisoare de intentie neangajanta cu Plaza Centers N.V.
Un show de fashion si beauty, concerte live sustinute de Corina si trupa Amadeus, vedete pe podium, intr-un decor special, cu fulgi de nea si sculpturi in gheata.
google-analytics.com