Cautare

739 de rezultate pentru "expozitie de biciclete vintage la sun plaza" (3.76 secunde)
Consilierii PDL craioveni au anuntat ieri ca vor sustine alocarea in 2012 a unor sume de patru ori mai mari pentru serviciul de ecarisaj Bugetul Craiovei face obiectul unor vii discutii politice si in 2012, in preajma adoptarii sale in legislativul local.
Intensificarea schimburilor comerciale dintre Romania si China s-a realizat mai mult pe fondul cresterii importurilor de produse chinezesti.
Printre cele mai mari reusite pe care Ministerul Mediului si le-a trecut in cont in anul care a trecut se numara programul de reinnoire a parcului auto, precum si campania de colectare selectiva a deseurilor electrocasnice si elctronice.
In sala Belvedere a hotelului President, din municipiul Mangalia, a avut loc, sub genericul "Turism la Marea Neagra", deschiderea oficiala a Centrului de Dezvoltare a Turismului Transfrontalier Romania-Bulgaria, din cadrul Primariei Mangalia.
Inca 8 piste pentru biciclisti, ILEGALE, desfiintate de Politia Rutiera a Capitalei Brigada Rutiera a reconfirmat ilegalitatea pistelor pentru biciclisti din Bucuresti (...) In perioada 2 - 6 august, politia a emis 8 dispozitii de desfiintare a tot atatea trasee pentru biciclisti.
Bicicleta viitorului Pe site-ul 10amazing.com am gasit un articol fabulos despre biciclete - aceste mijloace uimitoare de transport si divertisment.
Cateva sute de ciclisti vor pedala sambata (9 Aprilie 2016) la Bucharest Bike Break, prima competitie de ciclism din zona Casei Poporului din 2016.
AmosNews informeaza:Peste 500 de ciclisti au avut parte de experiente frumoase la Maratonul Dunarii La ultima competitie Riders Club din acest an, participantii s-au bucurat de soare, trasee antrenante si o atmosfera grozava.
Lucrarile de reabilitare pe Calea Victoriei au fost terminate. CUM ARATA ACUM Au fost finalizate lucrarile de reabilitare a Caii Victoriei. ... Numarul benzilor de circulatie a fost redus de la 3 la 2.
Cei 7 ani cu Sorin Oprescu primar le-au adus bucurestenilor o serie de mari proiecte de infrastructura, modernizarea centrului vechi, eliminarea maidanezilor dupa uciderea unui copil de patru ani, dar si cateva restante in privinta utilitatilor si transportului.
Cele 6 proiecte de hotarare care vizeaza planuri de urbanism pentru zone din centrul Capitalei au fost adoptate, marti, de Consiliului General al Municipiului Bucuresti, dupa ce la finele anului trecut fusesera respinse.
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
O interesanta teorie venita din zona psihologiei experimentale este reconfirmata recent aratand ca oamenii tind sa se comporte in functie de mediul in care actioneaza. ... Teoria pleaca de la urmatoarea observatie:
La data de 13.10.2011, lucratori din cadrul Sectiei 2 Politie, i-au identificat pe N. Nicolae, de 28 de ani si pe D.
Soldatii din Ucraina folosesc biciclete electrice pentru a transporta arme antitanc de ultima generatie.
Toate cartierele din oras vor fi legate din piste de biciclete. ... Valoarea totala a proiectului valoreaza mai mult de 3 milioane de euro.
Cand mi-am schimbat buletinul, cand am depus actele pentru carnetul de sofer, cand mi-am luat numerele noi, cand am reclamat ca mi s-a furat o bicicleta, cand a venit politistul la mine acasa pentru ca-mi uitasem actele de identitate.
Autoritatea de Supraveghere Financiara a initiat un proiect de Ordonanta de Urgenta care vizeaza modificarea legislatiei cu privire la politele RCA, iar posesorii de trotinete sau biciclete electrice vor plati polite de asigurare.
La Crowne Plaza a avut loc cea de-a doua reuniune a cremei politicienilor romani. Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Astazi a avut loc deschiderea oficiala a noului magazin ECCO din Plaza Romania. Cu aceasta ocazie, persoanele pasionate de fashion au putut afla care sunt tendintele sezonului in materie de incaltaminte si de accesorii, discutand despre noua colectie ECCO cu gazda serii, Raluca Leafu de la revista The ONE.
google-analytics.com