Cautare

11522 de rezultate pentru "exotique va fi prezent pe 4 decembrie la bazarul de craciun" (3.20 secunde)
Brandul Exotique a aniversat aseara 10 ani pe piata din Romania, evenimentul avand ca invitati la showroom-ul din Splaiul Unirii nenumarate vedete de la noi: Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia.
Recent, Exotique, brand-ul de decoratiuni interioare aduse din toata lumea, a implinit 10 ani.
Pe doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara lantului de magazine Exotique, o cunosc de cativa ani. Mai precis de la numeroasele si interesantele evenimente desfasurate in Showroom-ul Exotique din Splaiul Unirii. Brandul Exotique va aniversa in aceasta toamna 16 ani de existenta.
• "Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit.
Cand se aprind luminitele de Craciun in Bucuresti (Autor: Catalin Nae) Luminitele de Craciun in Bucuresti se vor aprinde in seara zilei de 30 noiembrie, a anuntat Primaria Capitalei, care a publicat programul Targului de Craciun 2019 din Bucuresti.
Miercuri, 23 octombrie, a fost o zi cu totul speciala pentru brandul Exotique. Aniversarea de 10 ani de existenta pe piata romaneasca a fost marcata prin "Exotique Open Day", un eveniment care s-a derulat in showroom-ul de pe Splaiul Unirii 96.
Exotique este un nume deja cunoscut pe piata de mobila din Romania.
Exotique va ureaza un Paste Fericit si va invita in SHOWROOM-ul din Bucuresti, Splaiul Unirii nr.96, pentru a beneficia de reducerile de pana la 30% la toata gama de DECORATIUNI si CADOURI!
Vreme ANORMALA pana de CRACIUN! ... Cei de la ANM atrag atentia asupra faptului ca vremea va fi anormal de calda pentru aceasta perioada, iar sansele sa avem zapada de Craciun sunt minime. Exista si zone in care se vor semnala precipitatii slabe cantitativ, sub forma de ploaie.
Pe 8 decembrie, Exotique va fi prezent la Bazarul de Craciun de la Romexpo unde, ca si in anii precedenti, va asigura mobilierul zonei de socializare si comunicari.
Mos Craciun e, de fapt, un extraterestru de pe Pluto, care a venit pe Pamant pentru a-i ilumina pe oameni Pe site-ul themacchoi.blogspot.roam gasit o istorie interesanta despre Mos Craciun. Eu o gasesc amuzanta si fantezista, dar, de dragul variatiunii, o prezint si pe site-ul meu.
Pusa Hack, proprietara brandului Exotique in Romania, este pasionata de Orientul indepartat si de obiectele de mobilier vechi pe care le achizitioneaza din calatoriile sale pe care le face impreuna cu sotul ei, Andrew.
Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
Programul TV de Craciun. Ce vor transmite televiziunile pe 25 si 26 De Craciun, televiziunile se bat in audiente pentru care scot tot ce e mai bun in fata. ... Iata ce va fi difuzat in urmatoarele doua zile, dupa cum arata selectia realizata de paginademedia.ro:
Exotique implineste miercuri, 23 octombrie, 10 ani de avangarda in designul de interior si de trend setter pe piata romaneasca de mobilier si decoratiuni. Cu aceasta ocazie, Pusa Hack si Catalin Botezatu va ii invita pe colaboratori la "EXOTIQUE OPEN DAY"! PROGRAM De la ora 12.00:
Am fi vrut sa va recomandam sa vizitati magazinele Exotique din Bucuresti in aceste zile de vacanta. Din pacate, programul de Sarbatori al retelei Exotique, in perioada 24 Dec.
impreuna cu Ambasada Republicii Islamice Iran au organizat astazi un eveniment de caritate: de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania.
Vremea se va incalzi in toata tara in zilele urmatoare, apoi va deveni rece, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor creste dupa data de 9 decembrie 2018, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 3 - 16 decembrie 2018, publicata luni.
Furnizor al Casei Regale a Romaniei, brandul de mobilier din lemn masiv si decoratiuni Exotique a fost prezent si anul acesta la targul international de mobila BIFE-SIM.
Targuri / Romexpo, Bucuresti, Romania Bazarul de Craciun, eveniment filantropic aflat la cea de-a 22-a editie, are loc la Romexpo, Pavilionul C3, pe 7 decembrie, intre orele 10:00 - 17:00, si reuneste comunitatea internationala din Bucuresti, in beneficiul mai multor cauze sociale.
google-analytics.com