Cautare

26110 de rezultate pentru "excizie prin vacum a tumorilor mamareviisoreanu" (4.55 secunde)
DUMITRU CHIOARU) Shakespeare este poet orfic prin platonismul viziunii sale asupra iubirii.
Exista o posibilitate ca dupa mastectomie si indepartarea ganglionilor de la subrat, ca urmare a sectionarii vaselor limfatice si dereglarii circulatiei limfei, bratul respectiv sa se umfle, acumuland limfa.
Programul de guvernare - Capitolul Buget si politici economice "Cresterea incasarilor bugetare prin eficientizarea administrarii fiscale, indeosebi prin aplicarea de proceduri moderne de control, lupta impotriva evaziunii fiscale si a coruptiei, reducerea drastica a cheltuielilor materiale ale institutiilor bugetare si ierarhizarea investitiilor publice in functie de influentele economico-sociale favorabile ale acestora;
Basescu a incalcat CONSTITUTIA • SUSPENDAREA LUI BASESCU: De cate voturi mai are nevoie USL Uniunea Social-Liberala a depus, miercuri, cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu.
Dorim o guvernare prin MAIDANE sau REVOLUTII COLORATE? ... - Suntem in Anul Centenarului, iar nevoia de unitate si solidaritate a societatii romanesti este profund disturbata de escaladarea violentei, de la formele simbolice/verbale la cele fizice.
Ministerul Agriculturii a propus o schema de ajutor de stat pentru stimularea comasarii terenurilor agricole situate in extravilan, beneficiari fiind cei care indeplinesc cumulativ anumite conditii, respectiv au varsta de cel putin 55 de ani si sunt cu cel mult zece ani mai tineri decat varsta normala de pensionare la data cedarii, inceteaza definitiv orice activitate agricola cu caracter comercial pe exploatatia cedata, au practicat agricultura timp de zece ani anteriori cedarii si vor sa vanda sau sa arendeze, total sau partial, exploatatiile pe care le detin in extravilan.
(Continuare) Pentru om, asadar, intrarea in existenta este ca o plonjare intr-un ocean de potentiale risipiri, de teribile rataciri, de vanturari (atractul plecarii din fiinta neamului), de imprejurari pierzatoare (xi), din care se poate sustrage facand bine, savarsind fapte bune, prin munca si statornicie, iar la toate acestea vegheaza Dumnezeu (existenta este ograda lui Dumnezeu, este gradina divina.
Sufletul omului este ceea ce reprezinta o fiinta omeneasca din momentul in care s-a nascut si pana a murit. ... Noi traim numai prin ceea ce este forta vitala in restul organismului nostru si este permanent trimis spre cap.
Octavian Stireanu a publicat un document important sub titlul "Teze pentru Refondarea ideologica a PSD", document pe care il puteti citi in continuare. 'Vineri, 22 ianuarie 2010, a avut loc o reuniune organizata de ISD si Fundatia "Friedrich Ebert" pe tema "Perspective ideologice ale stangii romanesti".
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Putem banui motivul aflat la originea insistentelor declaratii ale așa-zisului grup independent pentru monitorizarea patrimoniului de la Rosia Montana (GIPMPCRM) in favoarea demararii proiectului minier, prezentat ca solutie viabila pentru salvarea patrimoniului cultural de la Rosia Montana, dar si ca prilej de exprimare a pozitiei privilegiate detinute de RMGC in deciziile asupra destinului patrimoniului cultural romanesc:
Acestea au sustinut un grad mai mare de autonomie, in sensul in care au spus - dati-ne limitele minime si maxime si apoi analizam noi, ca si primari, impreuna cu Consiliul Local, oportunitatea de a stabili o taxa mai mica sau o taxa mai mare, posibilitatea populatiei de a plati in functie de zona in care locuieste - centrul localitatii, la periferie, daca sunt utilitati sau nu si astfel am ajuns la un punct de vedere comun si am eliminat acea taxa fixa.
A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani. Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul.
Army Intelligence, prin proiecte ultrasecrete, intre care Stargate, au pus in valoare o seama de personalitati, unele dintre acestea evidentiindu-se, nu doar prin spionarea unor obiective militare, ci si prin incercarile de a investiga natura fenomenului OZN si a prezentei extraterestre pe Pamant.
Abia dupa inventarea unor mecanisme care au avut menirea de a opri hotii au aparut spargatorii. ... Tinerii absolventi trec prin ucenicie "muncind" din greu ani de zile, perioada in care, de regula, devin si recidivisti.
Alexandru Safta ) Este un subiect care pare sa tina exclusiv de latura spirituala, sau filosofica, a lucrurilor. ... Regresia hipnotica Discutabila in ochii multora, regresia hipnotica este, poate, cea mai populara dovada a reincarnarii.
Basarabia a fost prima provincie romaneasca care s-a unit cu Romania. In fata amenintarilor Rusiei si Ucrainei, Basarabia si-a proclamat independenta la 24 ianuarie/6 februarie 1918.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a incercat ieri sa dreaga busuiocul in problema carutelor care circula nestingherite prin mai multe zone din municipiu. N-a reusit insa decat sa dea din nou cu oistea-n gard, din cauza juristilor din subordine, care i-au intocmit un drept la replica penibil.
'Senatorii PD-L insista in demersul de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, desi sansele sunt zero. Democrat liberalii ignora decizia Curtii Constitutionale din 2005, prin care articolul 30, care prevedea revocarea presedintelui Senatului, a fost declarat neconstitutional.
Guvernul s-a reunit luni dimineata, la ora 10.00, in sedinta speciala, pentru a aproba varianta finala a proiectului de modificare a Codului Muncii. ... Forma finala a Codului Muncii a fost aprobata.
google-analytics.com