Cautare

26123 de rezultate pentru "excizie prin vacum a tumorilor mamare" (3.18 secunde)
Ramona Pirvu de la delicatese din Poiana Fermecata a participat recent la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman. ... Salatele costa 10 - 15 si 20 RON, iar siropurile costa intre 10 - 15 RON", ne-a spus Ramona Pirvu, administrator la Delicatese din Poiana Fermecata.
Daca am supravietuit un cancer de san, ma gandesc cu siguranta sa alerg sau sa practic o activitate fizica mai sustinuta decat mersul pe jos si ca nu m-as multumi cu faptul ca fac minimul din ceea ce mi s-a recomandat, avand in vedere consecintele si beneficiile potential pe care le-as putea avea, subliniaza Paul Williams.
Salatele costa 10 - 15 si 20 RON, iar siropurile costa intre 10 - 15 RON", ne-a spus Ramona Pirvu, administrator la Delicatese din Poiana Fermecata.
- Cel mai des intalnit este adenocarcinomul pancreatic, dar, in ultima vreme, se inregistreaza o crestere importanta a frecventei tumorilor neuroendocrine. Care sunt principalele modalitati de diagnosticare si stadializare a cancerului pancreatic?
80% dintre pacientii cu tumoare la pancreas sunt diagnosticati in stadiul avansat Un tip de aminoacid prezent in sange ar putea contribui la depistarea in faze incipiente a cancerului pancreatic, un neoplasm extrem de dificil de descoperit, sustin cercetatorii de la Institut of Technologie Massachusetts.
Opresti pe autostrada in plina zi, pentru a repara ceva la masina, purtand o vesta de culoare galbena si semnalezi cu panouri, conform Codului Rutier: exista un risc de a fi lovit de o masina, desi ai luat toate masurile de precautie.
Jerom Hamon, primul pacient cu grefa de fața, este bine (Autoare: Magda Marincovici) Jerome Hamon, primul pacient cu grefa de fata, operat in urma cu cinci ani, a fost, recent, invitatul canalului Grand soir 3.
Inca o dovada ca minunile exista este si cazul tinerei profesoare de canto, Monaliza Zegheru, care se afla pe punctul de a invinge una dintre cele mai temute boli ale secolului, cancerul!
A DOUA VIATa. Petrisor Geavlete, medicul care a adus in Romania o tehnologie revolutionara, folosita doar in 4 tari De cateva luni, pacientii care sufera de litiaza renala, malformatii sau tumori pot primi sansa la o viata normala cu ajutorul unei operatii ce parea pana recent de domeniul SF.
Horatiu Ioani este singurul neurochirurg din Romania care detine un certificat de FELLOW OF THE ROYAL COLLEGE OF SURGEONS si, dupa cativa ani in care a profesat in Regatul Unit, a hotarat sa se intoarca in Romania, alaturi de familia sa, si sa contribuie la imbunatatirea sistemului medical, cu ajutorul experientei dobandite in Anglia.
Un studiu al cercetatorilor de la Universitatea din Manchester a analizat datele Biroului National de Statistica asupra diagnosticelor de cancer la creier in Anglia, intre 1998 si 2007. Nu s-a descoperit nicio crestere a diagnosticelor de cancer la creier la barbati si la femei pe parcursul celor 9 ani.
Un nou studiu afirma ca telefoanele mobile nu cauzeaza cancerul Un nou studiu realizat de Institute of Cancer Research a descoperit ca "nu exista dovezi sau legaturi convingatoare" intre folosirea telefoanelor mobile si tumorile cerebrale, dovezile stiintifice neconfirmand astfel teoria potrivit careia aparatele celulare cauzeaza cancer, transmite AFP.
Un italian in varsta de 60 de ani a fost diagnosticat cu tumoare pe creier, specialistii gasind o legatura directa intre aceasta maladie si folosirea de catre barbat, timp de 12 ani, cate sase ore pe zi, a telefonului mobil, scrie Daily Mail.
Magda Marincovici) Super-calculatorul gigantului american IBM va permite castigarea unui timp pretios in analiza mutatiilor genetice care sunt la originea tumorilor, relateaza Sciences et Avenir. IBM a anuntat, la 4 mai a.c, realizarea unui parteneriat cu 14 clinici si institute americane specializate in tratamentul cancerului.
S-a demonstrat ca unul dintre efectele cofeine este de a impiedica dezvoltarea tumorilor canceroase. Cercetatorii de la Harvard Medical School au descoperit ca femeile care consuma trei sau mai multe cesti de cafea pe zi isi scad riscul de cancer de piele cu 20%.
Magda Marincovici) Intre 18 si 21 septembrie, Palatul Parlamentului gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment care reuneste, la Bucuresti, peste 250 de speakeri din 35 de tari.
Protejeaza organismul impotriva a numeroase afectiuni, confera energie si stimuleaza activitatea cerebrala. ... Ceaiul negru este benefic pentru piele si par Antioxidantii din ceaiul negru protejeaza pielea impotriva acneei si a altor afectiuni cutanate. ... In plus, ceaiul negru inhiba dezvoltarea tumorilor canceroase si stimuleaza productia de celule care protejeaza organismul.
La noi se cultiva mai mult in Transilvania, unde a fost adusa din Germania in secolul al XVIII-lea. ... S-a demonstrat ca polifenolii din rubarba sunt substante care lupta impotriva tumorilor maligne si previn in acelasi timp formarea celulelor canceroase.
Protejeaza organismul impotriva a numeroase afectiuni, confera energie si stimuleaza activitatea cerebrala. ... Ceaiul negru este benefic pentru piele si par Antioxidantii din ceaiul negru protejeaza pielea impotriva acneei si a altor afectiuni cutanate. ... In plus, ceaiul negru inhiba dezvoltarea tumorilor canceroase si stimuleaza productia de celule care protejeaza organismul.
Comunicat de presa AGERPRES - Simpozionul HBP 2015 Noutatile in chirurgia hepato-bilio-pancreatica si transplant hepatic, prezentate la Simpozionul HBP 2015 In perioada 25 - 28 martie 2015, la World Trade Center din Bucuresti, va avea loc cea de-a 10 editie a Simpozionului Asociatiei Romane de Chirurgie-Hepato-Bilio-Pancreatica si Transplant Hepatic, eveniment la care sunt asteptati sa participe peste 400 de specialisti din urmatoarele domenii:
google-analytics.com