Cautare

27052 de rezultate pentru "excizie prin vacum a tumorilor mamare 12 1 2013" (3.49 secunde)
Sedinta de guvern pentru aprobarea unor masuri premergatoare adoptarii proiectului de buget pe 2013 Guvernul se intruneste marti intr-o sedinta extraordinara pentru a aproba o serie de masuri premergatoare adoptarii bugetului de stat si al asigurarilor sociale pe anul in curs, a anuntat luni premierul Victor Ponta.
Proiectul de buget contine indeplinirea promisiunilor Guvernului si este agreat de partenerii internationali Proiectul de buget contine indeplinirea promisiunilor Guvernului si este agreat de partenerii internationali, a declarat marti premierul Victor Ponta, in plenul Camerelor reunite ale Parlamentului.
SENATOAREA DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica, intitulata "Guvernul USL - impreuna am adus crestere economica si am reparat nedreptati", pe care o puteti citi in continuare.
Romania ar putea fi afectata daca adoptarea bugetului UE 2007-2013 ar fi mult intarziata, pentru ca s-ar crea astfel un "mediu politic negativ pentru aderare" si pentru ca bugetele comunitare anterioare ar fi extrapolate, a declarat ieri secretarul de stat in MIE, Leonard Orban.
Comisia Europeana (CE) a aprobat Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), prin care Romania poate accesa fonduri europene de circa opt miliarde de euro, pana in 2013, a declarat ministrul Agriculturii, Dacian Ciolos.
Cum vor arata autostrazile in 2013:
Masina 4x4 care ar putea inlocui ARO in productia romaneasca Transportorul amfibiu IVECO Super AV 8x8, vehicul propus pentru inzestrarea armatei romane sau masina 4x4 Jeep J8 ce ar putea fi asamblat in Romania, inlocuind cu succes regretatul ARO, sunt doar cateva exponate pe care compania Digital Bit le va prezenta publicului roman la Expozitia Internationala de Tehnica Militara - EXPOMIL 2013 organizata in Bucuresti.
profit in scadere la Nuclearelectrica, castig in crestere la Electrica Producatorul de energie Nuclearelectrica (simbol bursier SNN) a incheiat anul trecut cu un profit net de 137 milioane de lei, de trei ori mai mic decat cel din 2013, anul listarii la bursa.
Bullet For My Valentine, cea mai spectaculoasa trupa metalcore din lume, vine pentru prima data in Romania la cel mai mare festival al verii, Rock The City 2013. Trupa galeza va sustine un recital extraordinar in cea de-a doua seara a festivalului - 28 iulie.
Desfasurat pe 27 si 28 iulie in Complexul Romexpo din Bucuresti, Rock The City 2013 este cel mai tare festival de rock din acest an, in Romania.
ORA DE VARA 2013 In noaptea de sambata spre duminica, 31 martie 2013, Romania trece la ora oficiala de vara. ... Ora oficiala de vara este valabila pana in data de 27 octombrie 2013, ora 4.00.
Pe perioada desfasurarii targului BABY EXPO din aceasta primavara (24 - 26 mai 2013) Stem SURE a pregatit surprize colorate pentru viitoarele mamici! ... 1 cadou la alegerea din cele 4 variante oferite!
Un copil talentat trebuie incurajat, iar aceasta tombola este ocazia perfecta de a-i spori increderea in talentul sau. Tombola "Concurs desene Carrefour, editia Craciun 2013" se desfasoara in perioada 28 octombrie - 9 decembrie 2013.
Alegerile europarlamentare, noul Guvern al UE, ascensiunea nationalistilor Anul 2014 va aduce un nou Parlament al Uniunii Europene si o noua garnitura a Comisiei Europene, insa coeziunea constructului european pare amenintata de xenofobie si ultranationalism.
Intr-o zi se va insuma 1-5-2,5 litri de sucuri. ... Produse naturiste Calivita recomandate in tratarea cancerului cerebral 1.
Desi prima vizita la cabinetul unui medic specialist este de multe ori inspaimantatoare pentru bolnavi, pentru ca acestia se gandesc inevitabil la cunostintele care au trecut prin experiente similare si fie si-au pierdut parul, fie s-au simtit rau, ei stiu totusi ca terapia este "un rau necesar", care le poate salva viata.
De putin timp site-ul a disparut (si o data cu el, si articolele mele precum si alte sute de articole scrise de zeci de persoane, despre terapii complementare si spiritualitate).
Blefarita acuta ulcerativa este produsa de obicei de o infectie bacteriana (de obicei stafilococica) a marinii palpebrale la originea genelor, implicand foliculii si glandele sebacee. ... blefaro-dermatita atopica, blefaro-conjunctivita alergica sezoniera, dermato- blefroconjunctivita prin sensibilizare de contact). ... Blefarita seboreica este deseori asociata cu dermatita seboreica a fetei si a scalpului.
Ruxandra Borindel, Medic specialist Neurologie, ne explica ce este Electroencefalograma Electroencefalografia (EEG) reprezinta o tehnica de inregistrare si interpretare a activitatii electrice a creierului. Electroencefalograma (EEG) reprezinta inregistrarea, in timp, a activitatii electrice cerebrale.
Sustin introducerea unei TVA diferentiata pentru produsele agricole de la 1 ianuarie 2013 Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Ministerul Agriculturii, ca sustine aplicarea unei TVA diferentiata pentru produsele agricole, de la 1 ianuarie 2013.
google-analytics.com