Cautare

27052 de rezultate pentru "excizie prin vacum a tumorilor mamare 12 1 2013" (4.04 secunde)
Pastele ortodox 2013 Pastele - Invierea Domnului Pastele din 2013 este sarbatorit de crestini pe 5 mai. ... "Paste" este un cuvant care vine in limba romana prin filiera greco-latina din teremenul ebraic "pesah", iar cel ebraic din limba egipteana "paseh" si inseamna "trecere".
O constatare alarmanta arata ca, in ultimii ani, a crescut frecventa cazurilor de cancer in Europa, inclusiv in Romania, cu preponderenta in randul barbatilor (54% din cazuri).
A existat grupul "Majestic -12" (AUTOR: ... FARCAS) Una dintre problemele care obsedeaza ufologii americani si ii divizeaza in tabere este existenta sau inexistenta unui grup oficial, misterios si ultrasecret, numit Majestic-12 sau MJ-12, singurul care ar avea acces la toate secretele privind prezenta extraterestra pe Pamant.
Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii din data de 25 Iunie 2012 La sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) s-au aprobat fortele si mijloacele Armatei Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru misiuni in afara teritoriului statului roman in anul 2013.
Senatorul Coca Laurentiu Florian a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Anul economic 2013", pe care o puteti citi in continuare. In 2013 Romania este fruntasa Europei la cresterea economiei.
De atunci economia a mers domol pe un trend ascendent, anemic ce-i drept in 2012, cu doar 0,7%, dupa ce in 2011 crescuse cu 2,5%.
De atunci economia a mers domol pe un trend ascendent, anemic ce-i drept in 2012, cu doar 0,7%, dupa ce in 2011 crescuse cu 2,5%.
Comitetul pentru Dezvoltare Rurala din cadrul Comisiei Europene are astazi pe ordinea de zi aprobarea Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), instrumentul prin care România poate accesa fonduri europene de circa opt miliarde de euro, pâna în 2013. „Programul este pe ordinea de zi pentru întrunirea de azi a Comitetului, iar masurile vor fi lansate în luna martie“, a declarat Gheorghe Albu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Romania beneficiaza de fonduri europene in valoare de 376 milioane euro, pana in anul 2013, pentru sustinerea si facilitarea absorbtiei fondurilor europene acordate dezvoltarii mediului rural, informeaza un comunicat al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP).
Boagiu zice ca a tras 4% fonduri UE, cifrele Finantelor vorbesc de 2,6%.
Vivre, cel mai mare retailer online de produse home & deco din Romania, va atinge pana la sfarsitul lui 2013 o cifra de afaceri consolidata de 7 milioane euro.
Potrivit unui sondaj realizat recent de Kaspersky Lab si B2B International, 91% dintre organizatiile chestionate s-au confruntat cu un atac cibernetic cel putin o data in ultimele 12 luni, in timp ce 9% au fost victime ale atacurilor cu tinta predefinita - activitate planificata cu atentie in prealabil cu scopul de a infecta infrastructura de retea a unei organizatii specifice.
Joi si vineri (11 si 12 aprilie) biletele pentru concertele Joe Cocker, Patricia Kaas si Megadeth sunt mai ieftine cu 25%!
Perioada de presale la METALHEAD MEETING 2013 se prelungeste Perioada de presale la METALHEAD MEETING 2013 se prelungeste pana in data de 12 septembrie, inclusiv.
www.scientia.ro publica un articol intitulat "De ce unii oameni ucid alti oameni fara regrete?" De fapt, este un fel de forum la care unii oameni trimit gandurile lor legate de dorinta oamenilor de a ucide. 1.
Mariustuca.ro / In 2013, in lume, au fost inregistrate 14,9 milioane de cazuri noi de cancer (Autoare:
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Cercetatorii au descoperit ca celulele canceroase pot fi distruse in fluxul sanguin pentru a preveni ca acestea sa ajunga la organele sanatoase, reusita ce ar putea preveni 90% dintre decesele provocate de aceasta boala.
In urma cu catva timp el a scris pentru agentia de presa RIA Novosti un articol intitulat "Nepamantenii sunt deja aici!".
Premierul Victor Ponta a prezentat marti, in cadrul unei conferinte de presa, concluziile intalnirii sale de luni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.
google-analytics.com