Cautare

27052 de rezultate pentru "excizie prin vacum a tumorilor mamare 12 1 2013" (3.40 secunde)
Zeci de reprezentanti ai autoritatilor locale, ai serviciilor deconcentrate si ai unor ONG-uri s-au aratat ieri interesati de accesarea fondurilor europene prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013. Consiliul Judetean (CJ) Dolj a gazduit ieri un seminar de informare privind Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013.
Materialul are la baza anumite teorii si observatii prezentate in ceea ce a fost numit "The Doctrine of Signatures". ... Iar cineva, acolo, a vrut sa fie perfecta si sa vina in sprijinul nostru.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare prima parte.
Cea mai radicala metoda de prevenire a cancerului - Ce este mutatia BRCA Operatia de extirpare a sanilor (mastectomia), la care a fost supusa recent si actrita Angelina Jolie, reprezinta cea mai radicala metoda de prevenire a unui risc ridicat de cancer mamar.
La inceputul lunii februarie, a avut loc conferinta Cele mai sanatoase rezolutii pentru 2020, organizata de Ce se intampla, Doctore?. Evenimentul a fost gazduit de Therme Bucuresti si i-a avut ca invitati pe Dr.
Joi, 11 iulie 2013, a avut loc Conferinta de incheiere a proiectului cu titlul "Practica in intreprindere simulata". Proiectul "Practica in intreprindere simulata" a fost implementat de Convex Network S.R.L.
Bucurestenii cu repartitoare de costuri de caldura au consumat in sezonul rece cu peste 34% mai putin decat cei fara repartitoare, conform unui raport comparativ realizat de RADET pe perioada octombrie 2013 - aprilie 2014.
Tanara de etnie roma din Iasi care a intrat in coma dupa o interventie pentru marirea sanilor a murit Femeia de etnie roma de 30 de ani care a intrat in coma dupa o interventie chirurgicala de remodelare a sanilor, la o clinica privata din Iasi, a murit in aceasta dimineata.
In revista Science Translational Medicine, autorii, de nationalitate britanica si maghiara, fac o prezentre a acestei performante medicale numite iKnife". Initial, bisturiul inteligent a fost folosit pentru a face diferenta intre carnea de vita si cea de cal.
Dintre femeile participante la testari, 70% au efectuat mamografii si 30% ecografii mamare. Rezultatele au fost destul de ingrijoratoare, 43% dintre femei fiind descoperite cu probleme de sanatate a sanilor.
Magda Marincovici) 1 barbat din 1.000 - in special cu varste intre 57 si 80 de ani - este expus riscului de cancer mamar, un risc minor, comparativ cu cel existent in cazul femeilor (1 din 8 femei face acest tip de cancer).
FARCAS) (Continuare) Richard Dolan a fost singurul ufolog implicat care a dat o declaratie, spunand ca nu este convins ca pe poze este un extraterestru, dar ca ar merita sa se mai faca investigatii suplimentare.
- Desigur, a arata ca lucrurile se puteau intampla in acest fel nu este echivalent cu a dovedi ca asa a si fost. O consecinta a acestei situatii este faptul ca intr-o alta parte in Univers ar putea exista forme de viata bazate pe D-aminoacizi si L-zaharuri.
Presedintele cere reexaminarea statutului pentru nimic Basescu isi bate joc de Parlament si intarzie bugetul Statutul senatorilor si deputatilor a fost retrimis spre reexaminare de Traian Basescu. ... Consecinta deciziei presedintelui, intarzierea adoptarii bugetului de stat pe 2013. Traian Basescu a trimis Parlamentului spre reexaminare statutul senatorilor si deputatilor.
Miercuri, 3 iulie 2013, s-a lansat oficial portalul www.promovareata.ro, un site care se adreseaza femeilor din domeniul sanitar. ... Acesta doreste sa promoveze femeile si dezvoltarea lor profesionala, prin incurajarea schimburilor de experienta intre membrii comunitatii medicale.
Lucrarile de extindere si modernizare a fabricii de mobilier tapitat se incheie cu 3 luni mai devreme. Proiectul de extindere si modernizare a fabricii de mobilier tapitat a fost co-finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013.
Magda Marincovici, Petru Zoltan) La MS s-a constituit o comisie de sanctionare a directorului Directiei Contabilitate si Patrimoniu Corpul de control al primului-ministru va sesiza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in legatura cu operatiunile sau actele ilicite constatate in urma controlului la Ministerul Sanatatii, care pot intruni elementele constitutive ale unei infractiuni, privind incheierea si derularea contractului intre MS si SC Adi Com Soft SRL, avand ca obiect furnizarea unui program de contabilitate.
Victor Ponta a tras din nou pe sfoara Comisia Europeana (Autor:
Proiectul Bugetului pe 2013, viitorul acord al Fondului cu Romania si verificarea indeplinirii tintelor asumate in actualul acord Marti incepe cea de-a sasea misiune de evaluare a delegatiei Fondului Monetar International, condusa de catre Erik de Vrijer, seful misiunii FMI pentru tara noastra.
Proiectul Bugetului pe 2013, viitorul acord al Fondului cu Romania si verificarea indeplinirii tintelor asumate in actualul acord Marti incepe cea de-a sasea misiune de evaluare a delegatiei Fondului Monetar International, condusa de catre Erik de Vrijer, seful misiunii FMI pentru tara noastra.
google-analytics.com