Cautare

27051 de rezultate pentru "excizie prin vacum a tumorilor mamare 12 1 2013" (4.35 secunde)
Danemarca a castigat finala Eurovision 2013. Romania, pe locul 13 Emmelie de Forest din Danemarca, cu piesa "Only Teardrops", a castigat editia din acest an a concursului Eurovision Song Contest, desfasurat sambata seara la Malmo (Suedia).
Reuniti sub egida Mineral Expo, in cele mai mari orase ale tari si chiar peste hotare, expozantii impun prin pricepere, maiestrie, eleganta si minutiozitatea detaliilor.
ORA DE VARA 2013: Cand si de ce isi fixeaza romanii ceasurile ORA DE VARA 2013: Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00.
Proiectul care stabileste valoarea punctului de pensie pentru 2013 la 762,1 lei, adoptat Plenul Senatului a aprobat luni proiectul de lege referitor la aprobarea OUG nr.1/2013 pentru modificarea legii privind sistemul unitar de pensii publice in sensul stabilirii valorii punctului de pensie pentru anul 2013 la 762,1 lei.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... O cercetare sociologica de data recenta arata ca, fata de inceputul anului (martie 2013), increderea in toate institutiile statului a scazut.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata ""EXISTA REALITATI POZITIVE", pe care o puteti citi in continuare. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" :
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica intitulata: "In 2013 masurile luate de VICTOR PONTA si GUVERNUL USL au atras mai multi bani de la UE decat in intreaga perioada 2007-2012", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica, intitulata "Trebuie sa sustinem revigorarea mediului de afaceri!", pe care o puteti citi in continuare.
Cresterea PIB cu 3%, cu deficite si inflatie la minime istorice Romania a ajuns la o noua reteta pentru economie, reusind sa obtina o crestere a PIB de 3%, cu deficit de cont curent si inflatie mai mici de 1%, deficit bugetar de sub 2% din PIB si investitii mici.
Parlamentul European reunit in minisesiune plenara la Bruxelles, a adoptat azi un raport ce prevede reducerea tarifelor serviciilor de roaming de la 1 iulie acest an. Potrivit Agerpres, raportul, elaborat de eurodeputata germana Angelika Niebler (PPE), a fost sustinut de principalele grupuri europarlamentare.
Black Friday 2013: asteptari, magazine participante, articole utile A mai trecut un an, mai asteptam un Black Friday cu speranta ca vom prinde produsele IT pe care ni le dorim la preturi mai bune decat in mod normal.
Organizat in cadrul Galeriei Dalles, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, zilnic intre 10.00 si 20.00, KILIPIRIM reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.
1 din 3 pacienti care vine la medicul de familie are o problema psihica sau emotionala (Autor: Magda Marincovici) Congresul Asociatiei Mondiale de Psihiatrie (World Psychiatric Association, 10 - 13 aprilie 2013, Bucuresti - Palatul Parlamentului) este organizat, in premiera in tara noastra, pornind de la urmatoarea realitate:
Goethe", din Frankfurt, Germania, sustine ca Romania va fi lovita in 2013 de un cutremur puternic, cu magnitudine de 6,7 pana in 7,1 grade pe scara Richter.
Rene Angelil, 73 de ani, a murit pe 14 ianuarie, la casa sa din Las Vegas, dupa o lunga si curajoasa lupta cu cancerul, a declarat un reprezentant al celor doi, conform ABC News.
La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat proiectul de hotarare privind Testarea genetica la cancerul de san in stadii incipiente. Proiectul a fost aprobat in unanimitate.
Exista la ora actuala suficiente metode prin care se pot mentine atuurile feminitatii in forma maxima, chiar in afara celor chirurgicale. ... - Este recomandabil sa nu ignorati nici exercitiile zilnice de tonifiere a sanilor. ... - Exista si unele alimente care stimuleaza activitatea glandei mamare.
HALO, recent introdus in Romania, este un dispozitiv unic, de ultima generatie, care contribuie la identificarea precoce a cancerului de san. ... poate identifica anomaliile premaligne si maligne prin analiza celulelor obtinute din secretiile respective.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: ... 1 octombrie este Ziua Internationala de Lupta impotriva Cancerului de San, o maladie teribila care.
Materialul are la baza anumite teorii si observatii prezentate in ceea ce a fost numit "The Doctrine of Signatures". ... Iar cineva, acolo, a vrut sa fie perfecta si sa vina in sprijinul nostru.
google-analytics.com