Cautare

27052 de rezultate pentru "excizie prin vacum a tumorilor mamare 12 1 2013" (3.42 secunde)
Stiintific se numeste melatonina si lupta impotriva tumorilor si cancerului. ... Legatura dintre lumina electrica si cancer ar trebui luata totusi in serios", a declarat nu demult, pentru dailymail.co.uk, seful echipei de cercetatori, profesorul Abraham Aim.
Cercetatorii francezi au pus la punct o terapie contra tumorilor pancreatice (Autoare : Magda Marincovici) Cercetatorii de la Inserm (Franta) sunt foarte aproape de a pune la punct o terapie contra cancerului de pancreas. Noua terapie consta intr-un virus capabil de a tinti exact celulele maligne pancreatice.
Magda Marincovici) Un nou medicament a fost identificat pentru tratamentul gliomului infiltrativ de trunchi cerebral, o tumora maligna depistata la copil. ... Jacques Grill, pediatru neuro-oncolog in departamentul de onco-pediatrie la spitalul Gustave Roussy , a identificat, recent, o molecula care ar putea permite tratarea acestui tip de tumora.
mariustuca.ro/ Rubarba contine un pigment care stopeaza cresterea tumorilor canceroase (Autoare:
- Stafidele reprezinta si o sursa buna de antioxidanti, care intervin in procesul de dizolvare si eliminare a colesterolului. ... Totodata, stafidele reduc riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, sunt excelente pentru a combate oboseala si a preveni depresia si ajuta la tratarea starilor de anxietate.
Potrivit autoritatilor, in 2014 ar urma sa fie deschisi circulatiei doar 60 de kilometri de autostrada, aproape jumatate fata de 2013 cand au fost inaugurati putin peste 100 de kilometri. ... In 2013, CNADNR a dat in folosinta 115 kilometri de autostrazi, majoritatea in ultimele zile ale anului.
Dacia e brandul auto cu cea mai mare crestere in Europa in 2013 Dacia a reusit sa vanda in Europa in 2013 cu aproape un sfert mai mult decat in anul precedent, cresterea reusind sa transforme marca de la Mioveni in performera anului pe Batranul Continent.
SOLSTITIUL DE VARA 2013. Google si-a schimbat astazi logo-ul pentru a sarbatori solstitiul de vara 2013 SOLSTITIUL DE VARA 2013, 21 iunie, este sarbatorita de Google printr-un Doodle interactiv. In logo-ul Google pentru SOLSTITIUL DE VARA 2013, apar 5 copii care se balacesc in apa.
Vineri, 26 aprilie 2013, la ora 11:00, are loc conferinta de presa privind lansarea pe piata romaneasca a produselor cosmetice "LA DUCHESSE Romania", in cadrul targului COSMOBEAUTY Bucuresti, organizat la Sala Palatului in perioada 26 - 28 aprilie 2013. ... 1.
La Targu Mures, in perioada 11 - 18 mai 2013:
Am scris in analiza anterioara ca masurile de austeritate vor trebui mentinute cel putin pana in 2013. ... De la 6,8% din PIB in 2010 la 4,4% din PIB in anul 2011, 3,0% din PIB in anul 2012, si 2,5% din PIB pentru anul 2013.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica, pe care o puteti citi in continuare.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a postat, marti, pe blogul personal, un link cu "documentul secret" al Fondului Monetar International, care, din informatiile sale, ar fi extrem de dur si ar viza o serie de masuri de austeritate pentru perioada 2010 - 2013.
2013 a oferit mai multe momente ce pana acum pareau doar o fantezie. Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Romania are crestere economica de 3,5%. ... Institutul National de Statistica a anuntat saptamana trecuta o crestere-record a economiei romanesti, de 3,5% in 2013, fata de anul precedent, depasind estimarile inaintate de Fondul Monetar International.
10 evenimente care au marcat fotbalul romanesc in 2013 Anul 2013 a fost unul tumultuos pentru fotbalul romanesc, cu putine performante pe plan sportiv, dar presarat cu probleme organizatorice la nivelul Ligii I, schimbari la varful LPF si numeroase dueluri in justitie.
Goodbye to Gravity, Psychogod, White Walls, Rezident Ex, Boon si Heaven Shall Burn · Recitalul trupei norvegiene Enslaved se muta sambata si se prelungeste Rock The City 2013 are loc in zilele de 27 si 28 iulie in Complexul Romexpo din Capitala.
Senatorul Alexandru CORDOS a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... Eficienta pietei muncii, unul din parametrii ce indica starea de sanatate a unei economii, a fost in atentia U.S.L.
Avem sansa de a incepe sa construim, in 2013, o noua Romanie Premierul Victor Ponta spune, in Mesajul Guvernului transmis romanilor cu ocazia Anului Nou, ca in 2013 ‘‘avem sansa de a incepe sa construim o noua Romanie, in care sa reparam ce s-a gresit in ultimii ani‘‘.
Senatoarea Doina Federovici a sustinut o declaratie politica intitulata "CUM SE REFLECTA CRESTEREA ECONOMICA DIN ACEST AN IN VIATA ROMANILOR", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com