Cautare

268 de rezultate pentru "examen" (3.68 secunde)
"Am discutat cu Leonard Orban despre modalitatile in care Camera Deputatilor, Parlamentul Romaniei pot sprijini candidatura comisarului roman in importantul examen pe care il va avea la Parlamentul European", a spus Olteanu.
Cu alte cuvinte, a luat o nota nu sub 5 la examen, ba chiar sub 4. Cum insa postul de sef al ARR Constanta era "cu dedicatie" pentru democrati (conform algoritmului si intelegerilor la nivel de coalitie de guvernamant), concursul pentru ocuparea postului a fost reluat.
Pana atunci, democratii cred ca trebuie sa treaca primul examen electoral de pe 13 mai, cand vor fi alesi europarlamentarii romani.
Ramane de vazut cate sanse are caci, dupa cum se stie, primul "examen" il va da in sanul partidului, care va decide cine merita sa se infrunte cu Radu Mazare, poate nu neaparat pentru a castiga, cat mai ales pentru a nu se repeta istoria unui rusinos 2 la suta sau 5 la suta (in orice caz, sub procentul 10).
Nicusor Constantinescu este de parere ca rezultatele obtinute week-end-ul trecut in alegerile partiale care au avut loc in mai multe regiuni din tara reprezinta un fel de examen pentru partidele politice.
Centrul canin de la Facai va fi supus unui test de catre inspectorii DSV Dolj. Daca examenul va fi picat, cainii fara stapan nu vor mai avea unde sa fie stransi si ar putea invada strazile Craiovei.
In plus, conducerea unitatii scolare, cu acordul consiliului profesoral sau al consiliului de administratie, poate solicita oricarui dascal sa se prezinte la un nou examen medical, in cazul in care constata ca acesta nu mai este apt din punct de vedere profesional.
La Prahova, PD a anuntat deja ca sefii directiilor de servicii descentralizate sustinuti de partid nu vor demisiona din functiile pe care le detin, motivand ca acestia au dat examen pentru ocuparea posturile respective.
In primul rind eu am propus ca soferii carora le-au fost suspendate permisele, dupa ce a trecut perioada de suspendare, sa nu mai fie nevoiti sa dea din nou examen pentru a intra in posesia lor.
Urmeaza ca in intervalul urmator sa se sustina examen pentru numirea unui viitor director. Hotaririle Consiliului Judetului au intimpinat doar rezistenta consilierilor judeteni ai PD, reprezentantii PNL votind alaturi de PSD si PC
Lipsit de modestie Basescu nu pare sa fi inteles mare lucru din acest examen la care a fost supus poporul.
Candidatii vor fi selectati in urma unui examen scris, sustinut la sfarsitul acestei luni. Sub sloganul "Jos gerontocratia!", liderul PIN Cozmin Gusa isi cauta candidati la alegerile pentru Parlamentul European in toata tara.
Pe baza acestui examen, specialistii Autoritatii Navale Romane vor prelungi din oficiu valabilitatea brevetului de comandant de nava. Atat scolarizarea cat si examinarea vor fi facute de catre Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV).
'La 25 noiembrie va fi foarte greu pentru ca este un examen al filialei judetene a PC, din doua puncte de vedere:
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a sustinut, vineri, intr-o conferinta de presa, ca "programa scolara este tot mai incarcata si mai grea, in mod gratuit, constituind o autentica tortura pentru tanara generatie".El si-a exprimat indignarea fata de "abuzurile grave" inregistrate in invatamantul romanesc, el amintind, printre altele, teza cu subiect unic la limba si literatura romana, pentru clasa a VII-a, "care i-a socat pe copii prin dificultatile infernale, la nivelul universitatii", examen sustinut de una dintre fiicele sale.
Ziua alegerilor a reprezentat pentru formatiunile politice un alt examen de rabdare si de nervi intinsi la maxim.
Comisia Europeana va prezenta azi, la ora 12.00 (13.00, ora Romaniei), rapoartele privind reforma justitiei din Romania si Bulgaria, ele putand fi amanate pentru saptamana viitoare doar daca vreunul dintre cabinetele comisarilor are obiectii, a declarat ieri purtatorul de cuvant CE Mark Gray.
Tot in aceste zile vor sustine examen si candidatii pentru functiile de conducere de la Casa de Asigurari de Sanatate a municipiului Bucuresti si Casa Asigurarilor de Sanatate a Apararii Ordinii Publice Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti.
De asemenea, saptamana trecuta, au sustinut examen si candidatii pentru functiile de conducere la Casa de Asigurari de Sanatate a municipiului Bucuresti si Casei Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti.
Guvernul ceh a avut de trecut marti un examen, dupa ce deputatii s-au reunit ieri la Praga pentru a examina motiunea de cenzura impotriva Executivului condus de Mirek Topolanek (foto), de catre opozitia de stanga.
google-analytics.com