Cautare

3546 de rezultate pentru "examen notari 2009" (3.82 secunde)
- Se rezolva cu admiterea unui examen ce dureaza 20 de minute, la care trebuie sa aveti minim 13 intrebari corecte din 15. Nesustinerea acestuia prelungeste perioada cu inca 30 de zile, dupa care va puteti ridica permisul fara examen.
- Mai aveti si alte prioritati, in afara de avocati si notari? - Sa-i terminam pe-astia, ca sunt multi. Oricum, aceste declaratii se inregistreaza si se introduc intr-o baza de date.
Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat ca atat el, cat si alte persoane din cadrul Primariei Constanta, printre care si Ramona Petcu, director Patrimoniu, Ion Marica, director Directia Tehnic Achizitii, Constantin Racu, director Administratie Publica, doi notari publici, dar si actualul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, au fost citati sa se prezinte la DNA, in aceeasi zi.
Deoarece cei cinci notari care vor intocmi actele de vanzare-cumparare vor ajunge la Rast tocmai maine, primarul Iulian Silisteanu a hotarat sa ii convinga sa vanda pe proprietariii Noului Rast, majoritatea chiar sinistrati, oferindu-le pe bucata lor de pamant un pret avantajos - 20 de milioane de lei pe hectar.
In grupele de baza din noua clasificare ar fi trebuit introdusa si meseria de notar, avand in vedere ca, potrivit datelor Uniuniii Nationale a Notarilor Publici din Romania, la nivel national sunt inregistrati peste 2.400 de notari publici si aproape 2.100 de cabinete notariale.
Dintre acestia, potrivit vicepresedintelui ANAF, Daniel Chitoiu, vor intra in colimatorul recuperatorilor mai ales cei cu profesii liberale ca avocati, notari, medici, arhitecti.
De asemenea, va mai trebui sa depuna declaratii de venit global contribuabilii care au realizat in anul 2004 cistiguri din activitati independente, respectiv profesii liberale (medici, avocati, notari, auditori, experti contabili, contabili autorizati, arhitecti), din cedarea folosintei bunurilor (din arenda sau din inchirieri de constructii sau alte bunuri), din activitati comerciale, cum ar fi prestarile de servicii sau comert.
medici, avocati, notari, taximetristi). Oferta noastra de credite (departajata in diferite tipuri de Microcredite si Credite pentru IMM-uri) se pliaza pe nevoile de finantare ale clientilor nostri.
Potrivit presedintelui Camerei, Florea Stoenescu, 45 de notari sunt numai in Dolj. Acesta a evitat sa dea o cifra estimativa a castigurilor anuale ale notarilor, multumindu-se sa spuna ca profiturile acestora inregistreaza fluctuatii foarte mari.
Prin urmare cei care desfasoara astfel de activitati independente (profesiile libere sub toate formele de organizare, notari, avocati, experti autorizati, medici, experti contabili, arhitecti, in literatura, arta, activitatile economice prin practicarea unei meserii cu exceptia activitatilor de taximetrie) nu mai sunt nevoiti sa-si tina contabilitatea si nici sa detina case de marcat fiscale.
"Nu am avut ocazia sa cumpar vreun imobil pentru ca nu-mi permit, dar cred ca as merge pe mâna unei agentii - stiu mai bine cum merge treaba si cred ca au cunostinte la notari, la banci si te scutesc de statul la cozi", a spus Dan Paraschiv, din Craiova.
Astfel, impozitul pe veniturile din activitatile persoanelor fizice autorizate, precum doctori, notari, veniturile din drepturile de proprietate intelectuala sau veniturile din tranzactii imobiliare va putea fi platit online, pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), utilizand cardul.
Lunar, datoriile celor care nu vin sa isi plateasca obligatiile la CAS Olt insumeaza cifra de 3.500.000 de lei. Printre marii datornici aflati in evidentele CAS Olt se numara avocati, notari sau medici veterinari.
Lunar, datoriile celor care nu vin sa isi plateasca obligatiile la CAS Olt insumeaza cifra de 3.500.000 de lei. Printre marii datornici aflati in evidentele CAS Olt se numara avocati, notari sau medici veterinari.
Lunar, datoriile celor care nu vin sa isi plateasca obligatiile la CAS Olt insumeaza cifra de 3.500.000 de lei. Printre marii datornici aflati in evidentele CAS Olt se numara avocati, notari sau medici veterinari.
Probabil i l-a pocit vreun notari grabit, candva, scriind gresit numele Gheorghiu. Te mai pui pentru doua litere? (Asta imi aminteste de Gheorghe Chelaru, un fost coleg de-al meu din scoala generala, care nu reusea decat din greseala sa-si scrie numele corect;
Nu mai era la Botosani, unde era pretenar cu toata lumea, de la anchetatori la sefi, notari si politisti. Asta era problema.
Iar rezultatul va probabil ca pe linga valuta si cupoane, vom gasi de cumparat in piata mare si invitatii sau cereri de chemare semnate de notari spanioli.
La aceasta mare bucurie sa participe Sarbatoritul si nu numai imputernicitul cu procura provizorie de la falsii notari ai continentului.
nu va apela la avocaţi şi notari "specializaţi", toţi duşmanii lui politici ar putea organiza conferinţe de presă
google-analytics.com