Cautare

109 de rezultate pentru "estetica" (3.00 secunde)
Societatea de Stomatologie Estetica din Romania (SSER), sub egida International Federation of Esthetic Dentistry (IFED), organizeaza in perioada 16-18 mai 2013, Congresul International de Estetica Dentara, la Bucuresti.
- Banuiesc ca unele dintre vedetele care au venit aici au apelat si la chirurgia estetica, la cabinetul dvs. ... Cei care isi doresc o stare de sanatate in interior nu sunt foarte mari consumatori de chirurgie estetica.
In plus, necesita forta fizica (este o munca stresanta), un regim de viata normal, fara excese, si capacitatea de a renunta la multe lucruri, printre care si acela de a sta mult timp cu familia", a declarat conferentiar universitar doctor Horia Parvanescu (foto), medic primar chirurgie plastica, seful Clinicii de Chirurgie Plastica si Estetica din cadrul Spitalului de Urgenta Craiova.
Youssef Chawi, medic specialist chirurgie estetica, este in prezent unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni din Bucuresti, activitatea sa profesionala desfasurandu-se actualmente in cadrul clinicii de Chirurgie Estetica ArcaLife, Sanador, Medlife si, de asemenea, in experimentatul colectiv al Spitalului de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti.
A studiat piata, a studiat femeile, a inteles, asa cum spunea Stendhal, ca frumusetea este de fapt promisiunea fericirii si a deschis la inceput un cabinet de estetica faciala, chiar in centrul Bucurestiului, pe Magheru.
Organizat de SSER (Societatea de Stomatologie Estetica din Romania), congresul prezinta un program complet ce reuneste numerosi lectori internationali. ... "25 de ani si evolutii in estetica dentara" Joi, 16 mai, 09:30 - 16:30 Sala de conferinte 2 Lectori:
Ardeshir Vahidi, medic specialist de chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva si chirurgie estetica. ... "In mod sigur factorul primordial este cel care tine de psiho-estetica, pe care noi, de obicei, il ignoram. ... Ardeshir Vahidi, medic specialist de chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva si chirurgie estetica.
Preferate de toate vedetele de la Hollywood pentru ca transforma complet zambetul, fatetele dentare sunt cel mai popular si apreciat tratament de estetica dentara din lume. ... Cu ajutorul lor, medicii stomatologi specialisti in estetica dentara corecteaza multe imperfectiuni de ordin estetic ale zambetului, precum forma sau nuanta dintilor.
Melnic, specializata in tratamente stomatologice (servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie, ortodontie, estetica dentara), anunta deschiderea celei de-a doua clinici stomatologice din Bucuresti. Clinica este centru de excelenta in implantologie si estetica dentara, destinat procedurilor complexe, precum interventiile chirurgicale sau implanturile dentare.
Melnic, specializata in tratamente stomatologice (servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie, ortodontie, estetica dentara), anunta deschiderea celei de-a doua clinici stomatologice din Bucuresti. Clinica este centru de excelenta in implantologie si estetica dentara, destinat procedurilor complexe, precum interventiile chirurgicale sau implanturile dentare.
Iulia Zeana - medic dentist la Dentem - clinica de estetica dentara si implantologie din Bucuresti Dr. ... Iulia Zeana - medic dentist la Dentem - clinica de estetica dentara si implantologie din Bucuresti va recomanda:
Mariustuca.ro / Cum ar fi aratat Michael Jackson fara chirurgie estetica (Autoare: Magda Marincovici) De la primul album Of the Wall la ultimul Invincible, Michael Jackson a trecut prin numeroase transformari cu ajutorul chirurgiei estetice.
Urmand pavajele verzi, am intalnit mozaicuri extraordinare, ce au perpetuat estetica artei bizantine, ilustrata printr-o cultura cu temelii adanci in legile eterne ale universului, acordand atentie detaliului si ornamentelor.
Jantele din aliaj erau prevazute cu lame dispuse pe circumferinta - nu pentru estetica, ci pentru a directiona aer rece catre frâne, astfel încât acestea sa functioneze în parametri la viteze mari.
Firma nu se ocupa doar de reabilitarea termica si estetica a blocurilor de locuinte (prin placarea cu placi de polistiren de 5 cm grosime) la exterior, ci si de alte lucrari necesare spatiului locativ comun, ca de exemplu montarea interfonului, geamurilor cu tamplarie PVC si geam termopan pe casa scarii, reabilitarea estetica a casei scarii de bloc, racordarea scarii de bloc la reteaua de gaze, refacerea spatiului verde aferent blocului sau alte lucrari, in functie de necesitatea fiecarei asociatii de proprietari.
- RAPIDIL - produse pentru depilare, ceara depilatoare - GABOR SELECTIVE - creme pentru fata si corp, creme antirid, contur pentru ochi, cosmetice de inalta calitate - MARIO GIUSSANI - accesorii pentru estetica Istoria GABOR incepe in 1960, cand Bruno Ferrando si sotia sa, Laura incep sa produca si sa distribuie cosmetice in Liguria si Piedmont.
Monica Rosu a ales Soma Clinic, o clinica de estetica medicala din Capitala. Desi am ajuns pe mana medicilor esteticieni Nico Ferariu si Khalid Al- Falah nu e cazul sa imi fac vreo intervenție estetica, desi nu sunt impotriva lor!
Giacomo Poderi Poderi Estetica s-a nascut pentru a reuni intr-o casa comuna mai multe persoane care, de-a lungul anilor, au cercetat si profesat in sectorul esteticii profesionale.
Loredana Groza, acuzata ca a apelat in mod abuziv la chirurgia estetica Loredana Groza este una dintre cele mai indragite, admirate si apreciate artiste de la noi si la cei 48 de ani ai sai se afla intr-o forma de zile mari.
Societatea de Stomatologie Estetica din Romania (SSER), sub egida International Federation of Esthetic Dentistry (IFED), organizeaza in perioada 16-18 mai 2013, Congresul International de Estetica Dentara, la Bucuresti, editia a 10-a.
google-analytics.com