Cautare

536 de rezultate pentru "elevii" (2.86 secunde)
83 de premii au ajuns, in acest an scolar, la elevii din mediul rural, lucru care ne multumeste pe deplin", a spus inspector Otilia Ghita, responsabil Invatamantul Primar.
Meciul cu SUA a inceput cum nu se poate mai bine pentru elevii lui Karel Bruckner, cu un gol marcat cu capul de uriasul Koller in minutul 5, iar Rosicky a inscris un eurogol prin care a pus practic capat emotiilor, dupa ce cateva minute mai devreme americanul Reyna trimisese mingea in bara.
Insa, asta nu inseamna si faptul ca elevii vor sta acasa. Ramane la latitudinea unitatilor de invatamant felul in care va fi marcata aceasta sarbatoare.
Guvernul a lansat un nou program numit Bani de liceu, prin care elevii pot primi un ajutor financiar in anul scolar 2017 - 2018.
Liderul UDMR a spus ca o consecinta a acestei discriminari este ca elevii apartinand minoritatilor nationale sunt obligati ca la examenele de Capacitate si la Examenul de bacalaureat sa dea cele doua materii in limba romana.
In loc sa fumeze Juul, precum confratii lor americani cainati de Evenimentul Zilei, elevii irlandezi, stricati de mici, unii chiar de la 11 ani, fac astfel de poze si inregistrari cu profele si colegele de clasa, pe care le distribuie pe internet, potrivit Sky News - Contrabanda a scazut, in martie, la 15,2%, nivelul de acum un an si jumatate, conform Novel.
"Este rusinos pentru Romania ca elevii ingheata in scoli", a declarat consilierul PRM. Alaturi de Nicolae Gheorghe au mai fost prezenti George Cojocaru, viceprimarul din Basarabi, Gica Popa, viceprimar la Poarta Alba, Paul Giuglea, presedintele organizatiei PRM Medgidia si altii.
Presedintele PD a trecut in revista o serie de "succese sociale", precum alocatiile pentru elevii bursieri, indexarea pensiilor, acordarea a 200 de euro pentru cei care se casatoresc prima oara, acordarea, de la 1 ianuarie 2007, a tichetelor de cresa si a unui trusou-bebe.
Politistii din Basarabi, 14 la numar, au demonstrat in 2006 si la inceputul lui 2007 ca atunci cand vrei se poate realizand practic o colaborare cu cetatenii, cu cadrele didactice de la scolile din localitate, precum si cu elevii din cele doua unitati scolare, care sunt atent supravegheati si chiar mustrati atunci cand tind sa greseasca.
Social-democratii afirma, in motiunea simpla pe tema Educatiei, ca "recordul absolut" al activitatii ministeriale a lui Mihail Hardau a fost achizitionarea microbuzelor scolare "la suprapret si neconforme cu necesitatea de a transporta elevii la unitatile scolare", ajungand astfel sa ramana "impotmolite in noroi".
"Nu putem amenaja sectiile de votare si sa tragem firele de telefon cu elevii in clase. Primarii nu pot lucra cu copiii peste ei", a declarat prefectul.
Senatorul PD Marius Marinescu a declarat ieri ca a depus la Biroul Permanent un proiect de lege prin care se instituie o indemnizatie lunara pentru elevii cu rezultate meritorii la olimpiadele nationale.
Potrivit cererii de reexaminare a presedintelui, legea ar "delocaliza" elevii respectivi, "privandu-i de maturizarea si socializarea in cadrul familiei". Nici legea care prevede cresteri salariale pentru personalul din diplomatie nu a fost promulgata, seful statului considerand-o "excesiva".
Astfel, social-democratii vor burse de sustinere pentru elevii din familiile cu venituri modeste si in mod deosebit pentru cei din mediul rural.
"In programul electoral aveam in vedere ca toti elevii de scoala primara si liceu sa primeasca rechizite, din banii de la bugetul local", spune Nicolae Matei, care adauga ca, totusi, nu este timpul pierdut si isi mentine acest punct in programul electoral.
Ea a aratat ca pe langa amendamentele cu caracter social acceptate si votate de Comisiile de buget-finante vizandu-i pe pensionari si elevii, parlamentarii PSD au reusit sa obtina si votarea amendamentelor privind majorarea burselor pentru studenti si a salariilor profesorilor cu gradul II - cu zece la suta.
De asemenea, Consiliul Local a aprobat acordarea sumei de 1 milion de lei vechi pentru elevii din invatamantul gimnazial si liceal, banii fiind necesari pentru achizitionarea rechizitelor scolare acordate prin proiectul "Ghiozdanul", plus reducerea abonamentului de transport cu 50% pentru elevi, studenti si profesori", a explicat social-democratul Nicolae Matei.
508 din decembrie 2006, privind acordarea de miere de albine ca supliment nutritiv pentru prescolari si elevii din clasele I-IV din invatamantul de stat si confesional, desi este adoptata de mai bine de un an si jumatate, nu a fost pusa in aplicare nici pana la acest moment.
Presedintele PRM a mentionat ca senatorul Gheorghe Funar nu l-a intrebat in legatura cu oportunitatea unei astfel de legi.Senatorul PRM Gheorghe Funar a anuntat, joi, depunerea la Parlament a unei propuneri legislative prin care se cere introducerea in circuitul scolar a celor patru Evanghelii dupa Matei, Marcu, Luca si Ioan si a Faptelor Apostolilor, adaptate in versuri pentru elevii claselor a II-a pana la a VIII-a.
Anul trecut am demarat o actiune care a avut ca finalitate achizitionarea unor computere pentru elevii unei tcoli din Oradea.
google-analytics.com